Ulosci i krvarenje ja nisam puno krvarila, ali sam vir uloske puno potrosila jer ne volim kad imam dugo ulozak a da je krvav malo, odmah mjenjam. I mozda dva puta mi je ispao komadic, i to 1 u bolnici i 1 doma kad sam bila aktivnija. Ali ja inace nisam curila jako pa sad ne znam jel ima veze s tim i sto nakon poroda nisam jako krvarila.
Ni ja nisam puno.. prva 2 dana u bolnici koristila bolnicke, 2 dana koristila pelzy, 3 dana obicne naturella i sada obican dnevni ulozak jer svaki drugi dan imam kapljicu krvi. Tako da sam taj ogeomni paket pelzy i ne znam koliko paketa vira prosljedila frendici. Ocekivala sam ne znam kako krvarenje a na kraju krvarenje kao pred kraj menge
Da barem i meni tako bude al vidjet cemo, lalo proslijedim ili prodam. Bolje da sam se osigurala pa vidjet cemo.
Yel vidim da je kod tebe još promenada sa radovima,al nadam se da će se primit posla i požuriti 😎
Mi smo danas bili na tečaju i dobili potvrdu,kod nas u domu zdravlja u V.Gorici traje jedan dan tečaj i trajao je nešto manje od 1h tako da je to relativno brzo završilo,bila je jedna sestra koja priča o trudnoci i porodu,a druga o bebi i dojenje,Ugl sve je bilo kratko al dobro,nekak imam osjećaj da sve to ispari pa da učiš i hodu sve!!
Sutra mi je prvi pregled i Petrovoj,prošli Tj sam se naručila i samo su mi izmjerili tlak i piskila sam na onaj štapić!
Kaj mogu sutra na pregledu očekivati,ako itko zna?CTG,ultrazvuk,vaginalni pregled?!? Od doktora koji su sutra tamo su Dr.Zlopasa ujutro i Dr.Radisevic popodne (ja sam naručena kao ujutro)
Puse svima 😘
I da vam budem iskrena malo me strah tih pregleda jer uvijek svi pričaju da su to malo grublji pregledi,tako da... 😶😶
Hej curke evo mi vam danas idemo na prvi pregled kod pedijatrice, Una je budna i uzbuđena kao da zna 😂😂
Slazem se s recenzijon proizvoda, chicco je duplo bolji od pelzyja, pelzy jednostavno ne dise, tako da se za vlastiti komod isplati investirat ti 20 kn vise. Ja nakon tri tjedna i dalje tu i tamo krvarim, nadam se da ce uskoro stat, vec mi je dosadilo
Cure, zvali mi dr koji me porodio i prvi put, rekao je da odmah sutra ujutro dodem da me pregleda. Bojim se da kad vidi kolko sam otvorena da ce me.odmah htjet ostavit,pogotovo ako zelim epiduralnu
Hej curke evo mi vam danas idemo na prvi pregled kod pedijatrice, Una je budna i uzbuđena kao da zna 😂😂
Preprepreslatka!! 😍
Ctg obavljen,nema trudova al dok cekam pregled dali su mi loptu da skacem😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic13 ček,kaj sam ja propustila? Od toliko stranica čitanja i zaostatka negdje sam propustila ono kaj si pisala očito! Jesi ti na običnom pregledu ili si otišla i rodilište zbog nečeg konkretnog 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji