Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Listopad 2017. 11:51

I_me

violeta1

Ulosci i krvarenje ja nisam puno krvarila, ali sam vir uloske puno potrosila jer ne volim kad imam dugo ulozak a da je krvav malo, odmah mjenjam. I mozda dva puta mi je ispao komadic, i to 1 u bolnici i 1 doma kad sam bila aktivnija. Ali ja inace nisam curila jako pa sad ne znam jel ima veze s tim i sto nakon poroda nisam jako krvarila.

Ni ja nisam puno.. prva 2 dana u bolnici koristila bolnicke, 2 dana koristila pelzy, 3 dana obicne naturella i sada obican dnevni ulozak jer svaki drugi dan imam kapljicu krvi. Tako da sam taj ogeomni paket pelzy i ne znam koliko paketa vira prosljedila frendici. Ocekivala sam ne znam kako krvarenje a na kraju krvarenje kao pred kraj menge

Da barem i meni tako bude al vidjet cemo, lalo proslijedim ili prodam. Bolje da sam se osigurala pa vidjet cemo.

Hope
    12. Listopad 2017. 11:52

Yel vidim da je kod tebe još promenada sa radovima,al nadam se da će se primit posla i požuriti 😎
    Mi smo danas bili na tečaju i dobili potvrdu,kod nas u domu zdravlja u V.Gorici traje jedan dan tečaj i trajao je nešto manje od 1h tako da je to relativno brzo završilo,bila je jedna sestra koja priča o trudnoci i porodu,a druga o bebi i dojenje,Ugl sve je bilo kratko al dobro,nekak imam osjećaj da sve to ispari pa da učiš i hodu sve!!
    Sutra mi je prvi pregled i Petrovoj,prošli Tj sam se naručila i samo su mi izmjerili tlak i piskila sam na onaj štapić!
    Kaj mogu sutra na pregledu očekivati,ako itko zna?CTG,ultrazvuk,vaginalni pregled?!? Od doktora koji su sutra tamo su Dr.Zlopasa ujutro i Dr.Radisevic popodne (ja sam naručena kao ujutro) 
    Puse svima 😘

Hope
    12. Listopad 2017. 11:54

I da vam budem iskrena malo me strah tih pregleda jer uvijek svi pričaju da su to malo grublji pregledi,tako da... 😶😶

Aurora1611
    12. Listopad 2017. 12:03

Hej curke evo mi vam danas idemo na prvi pregled kod pedijatrice, Una je budna i uzbuđena kao da zna 😂😂 

• Bebushka
    12. Listopad 2017. 12:23

Slazem se s recenzijon proizvoda, chicco je duplo bolji od pelzyja, pelzy jednostavno ne dise, tako da se za vlastiti komod isplati investirat ti 20 kn vise. Ja nakon tri tjedna i dalje tu i tamo krvarim, nadam se da ce uskoro stat, vec mi je dosadilo 

• sretna
    12. Listopad 2017. 12:43

Cure, zvali mi dr koji me porodio i prvi put, rekao je da odmah sutra ujutro dodem da me pregleda. Bojim se da kad vidi kolko sam otvorena da ce me.odmah htjet ostavit,pogotovo ako zelim epiduralnu

• sretna
    12. Listopad 2017. 12:43

Aurora1611

Hej curke evo mi vam danas idemo na prvi pregled kod pedijatrice, Una je budna i uzbuđena kao da zna 😂😂

Preprepreslatka!! 😍

Hope
    12. Listopad 2017. 13:00

Aurora1611 Una je premedena 😍😍 

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 13:07

Ctg obavljen,nema trudova al dok cekam pregled dali su mi loptu da skacem😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Hope
    12. Listopad 2017. 13:14

Bbrletic13 ček,kaj sam ja propustila? Od toliko stranica čitanja i zaostatka negdje sam propustila ono kaj si pisala očito! Jesi ti na običnom pregledu ili si otišla i rodilište zbog nečeg konkretnog 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.