Mom, mislim da su svaki drugi dan pregledi ako prodjes termin… a 7dana nakon ti induciraju… U Puli pricam…
Tocno!
Ajde ako je svaki drugi to jos ok. Jel nije bas da je blizu.

Cestitam Galu
ma najbolje cu sve skinut
Sitno brojis draga
Sitno sitno da. 🤗 Svi su mislili da cu kad bude pun mjesec. Danas kad su me vidili kazu pa sta ti radis sta nisi u bolnici 😂😂
Cetiri dana si u prednosti 😆
Mozda budes ti prije 😊Jel se nakit sav mora skinut kad se ide rodit. Nausnice, lancic…. pirs u nosu.
Prsten davni dana nenosim ako mi je ista nateklo u trudnoci to su onda prsti na rukama. Cevapi 😂
Ti ces u puli rodit?
Ja sam na carski, i morala sam skinut pirs sa usne.. pa tokom 2 noci izgubila kuglicu i nisam mogla nabavit novu u kratkom roku i sad mi rupica zarasla. Poludila sam!!!
A za tragus u uhu sam se napravila mutava 😆
A cimererica je isla na prirodni, pa zavrsila na carskom i sve nausnice sa uha nije skidala. A imala je na svakom uhu po 5 kom.
Al bolje makni sto se maknut da pa odmah poslije stavis.. da ti oni ne bi skidali pa da se ne izgubi
Da u puli. A skinut cu najbolje sve i ostavit kod kuce da neizgubim tamo negdje.
A mozda isti dan rodimo😄
Moguce nikad se nezna 😁
Ma ja nisam iz pule nego u pulu cu ici rodit.
Ma bit ce to sve ok,vec si u Puli

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamasita ja sam u nedjelju u 2 ujutro povracala. Iz sna me probudilo kako me se zeludac dignuo i samo sam otrcala na wc i sve povratila. Al mi je nakon toga bilo bas super i soavala sam ko beba 😄

Cestitam Galu
Sitno brojis draga
Sitno sitno da. 🤗 Svi su mislili da cu kad bude pun mjesec. Danas kad su me vidili kazu pa sta ti radis sta nisi u bolnici 😂😂
Mozda budes ti prije 😊Jel se nakit sav mora skinut kad se ide rodit. Nausnice, lancic…. pirs u nosu.
Prsten davni dana nenosim ako mi je ista nateklo u trudnoci to su onda prsti na rukama. Cevapi 😂
Ti ces u puli rodit?
Ja sam na carski, i morala sam skinut pirs sa usne.. pa tokom 2 noci izgubila kuglicu i nisam mogla nabavit novu u kratkom roku i sad mi rupica zarasla. Poludila sam!!!
A cimererica je isla na prirodni, pa zavrsila na carskom i sve nausnice sa uha nije skidala. A imala je na svakom uhu po 5 kom.
Al bolje makni sto se maknut da pa odmah poslije stavis.. da ti oni ne bi skidali pa da se ne izgubi
Da u puli. A skinut cu najbolje sve i ostavit kod kuce da neizgubim tamo negdje.
A mozda isti dan rodimo😄
Moguce nikad se nezna 😁
Nisam. Nikakvih znakova jos nema da bi mogla ubrzo 😀

Sretna, i ja sam ko nova, evo bas gledam TV i gustam hahaha i bas si me utjesila, da nisam jedina...;)

Galu! Cestitke od srca ❤️👍🏻👏🏻👏🏻!
Sve najbolje vam zelim 🐥😇
Bbrletic, pun mjesec je bio jucer, 5.10.
Sljedeci je 4.11.
Yel kako radovi?A do tad cu rodit😆

Leptirica.com
Cestitam Galu
Sitno brojis draga
Ti ces u puli rodit?
A mozda isti dan rodimo😄
Moguce nikad se nezna 😁
Nisam. Nikakvih znakova jos nema da bi mogla ubrzo 😀
Jesi prvorotka

Leptirica.com
Galu! Cestitke od srca ❤️👍🏻👏🏻👏🏻!
Sve najbolje vam zelim 🐥😇
Bbrletic, pun mjesec je bio jucer, 5.10.
Sljedeci je 4.11.
Znaci tad cu 😂😂😂😂

Sretna, i ja sam ko nova, evo bas gledam TV i gustam hahaha i bas si me utjesila, da nisam jedina…;)
Hahahha, drago mi je 😄
Ja.odoh spavat cure. Laku noc!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji