Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    11. Listopad 2017. 15:18

Buba_mara bome vrime brzo prolazi. Super da ste dobro i da se snalazite. A to za plac... ne znam iskreno šta bi mu moglo biti ako ima dobar hvat i do sad ste uspješno dojili. Možda mu je malo?
    Ako služiš da jako često traži tj u kraćim razmacima možda mu treba još. Ili mu možeš nakon podoja ponudit i malo dohrane pa ako odbija znaci da mu je ipak dosta.
    A ako place u isto vrime uvik i ništa ga ne smiruje čak ni ono sto inače pomaze onda su grcici.
    Puno je tu “ako” ali nemaš druge nego metodom pokušaja.😉
    Leptirić ja sam u plusu do sad 9,5kg s tim da sam ušla u trudnoću sa 65kg na 169cm sto je nekih 5-6 viska od idealne kilaže a i to ima svoje. Cure koje su mršavije prije T obično dobiju malo vise kg jer tijelu ipak tribaju neke zalihe da to sve odradi. Mi sa viškom bi tribale dobit manje jer imamo masnih zaliha koje su tijelu potrebne. Ali sve je to jako individualno i ne možeš rec da su neki kili za nekog previše ili premalo jer ipak triba uzet u obzir siru sliku. Mislim da se ne triban brinut jer u zadnjem mjesecu obično kile stanu a nerijtko i padaju. Osim kod cura koje bas imaju problema sa zadržavanjem vode i oticanjem ali sad vise nije vruće pa ne bi tribalo bit prevelikih problema niti s tim.

Barkleys
    11. Listopad 2017. 15:22

Leptiric

Pozzz mame…koliko ste vi kg dobile do 35 nedjelje… sad sam se vagala i vidim do sad 12 kg… a u petak mi kontrola valjda ne bude rekla da sam previse ili sta znam…. ali ja svako malo imam potrebu da nesto pojedem 🙄 vec sam ko balon 🙈🍰🍬🍫🍪🍧

Ja sam +10. Imam osjećaj da ću sad tjedno minimalno kilu dobit... Koliko si imala na prošlom vaganju kod doktorice? Meni nisu nikad ništa komentirali... 

Leptiric
    11. Listopad 2017. 15:29

Hedgehog

Leptiric

Pozzz mame…koliko ste vi kg dobile do 35 nedjelje… sad sam se vagala i vidim do sad 12 kg… a u petak mi kontrola valjda ne bude rekla da sam previse ili sta znam…. ali ja svako malo imam potrebu da nesto pojedem 🙄 vec sam ko balon 🙈🍰🍬🍫🍪🍧

Ja sam +10. Imam osjećaj da ću sad tjedno minimalno kilu dobit… Koliko si imala na prošlom vaganju kod doktorice? Meni nisu nikad ništa komentirali…

Ja sam visoka 165 i sad imam 77.5 kg 😶🙁 na proslom je bilo kg i pol manje a to je bilo prije 2 sedmice..ja se nadam da cu stati sad krajnje je vrijeme inace nezz na sta cu da licim hahah

barbs
    11. Listopad 2017. 15:32

Evo, taman sam išla čitati kad eto LITTLE BOSS se zbudio 
    Kao, idemo se spremati za šetnjicu jer je vani predivno vrijeme  Idem ga promijeniti: plače, vrišti k'o da ga koljem… Znači, cijeli se pokakao  Ok, taman ga počistila i spremam se staviti pelenu: prdne i pokaka se + ispiša… WUUUHUUU… Znala sam što me slijedi: još jedna navala urlanja  Cijelog sam ga morala presvući… Dala sam ju za jesti… Išli smo se prošetati… Mene maternica počinje boljeti. Ne previše, ali sam ju osjetila, pa sam se brže bolje vratila natrag. Diego nije bio raspoložen… Plakao je… Šetnja je trajala 20ak min, pa se neću žaliti  Opet sam mu dala za jesti i izašla s njim ispred kuće… Zaspao je u kolicima na suncu (ŽIVJELA DUDAAA ) jer nam je rekla tako muževa rođakinja… da treba malo biti na suncu direkt 10-15 min dnevno (minimalno) jer je mrviiiicuuu tamniji… I od 13 do 14.40 smo bili vani i otišla sam ručak raditi… 

barbs
    11. Listopad 2017. 15:35

OMGGGGG. KOJI SMAJLIĆIII!!!!!!!!! 
    Uglavnom, sad dok ja vas pohvatam... OPET 
    Mamuka, hvala na objašnjenju... Ajme, pa to kod tebe uopće nije jednostavno  Znaaačiii, kužim totalno onu scenu sa: U DVOJE SMO JE PRESVLAČILI  K'o da muža i sebe vidim...  I jako je lijepa utjeha da se micica nije smirila nit sa 2 i pol godine ahhaha  A jučer smo Diega okupali tek oko 21h, pa  je ipak bolje da gha oko 19 kupamo... Na to sam mislila....
    Eto, kao fol, ja krećem čitati ono što nisam, a ručak je praktički gotov i sad će muž s posla doći 
    Život jedne kućanice 
    Mogu reći da mi malo fale oni dati kad mi je bilo dosadno 

barbs
    11. Listopad 2017. 15:38

SRETNA, AJMEEEEE... Držim fige da to obaviš expresno (kad god krene)... I spremiii tu torbuuu  Aaaajmeeee, zar već ima tolikooo???  Veliki dečkooo 
    na strani 2586 sam 

MY_life <3
    11. Listopad 2017. 15:44

Ma šimun je malo prasence samo trazi papat prije tjedan dana mu je muz isao dati dohranu i posisao mu je 120 ml i nakon toga jos jednu ciku!! 
    Sto se kilograma tice ja sam dobila 20 u trudnoci i bila sam jaaako natecena sad, 20 dana nakon poroda mi je vec nestalo 16 kg....
    Jesu vase bebe spavalice ili su budne dosts ko moje prase? I jeste krenile uvoditi ritam bebama?

Barkleys
    11. Listopad 2017. 15:59

Mamuka - sad sam vidjela tvoj komentar. Uspore se kile pred kraj? Hahaha. Jedva čekam. Ma ja sam bila mršava i niska, a i sad imam samo trbuh. Ne brinem se brojčano za kile, ali bi voljela da stanuuu. :) :) :) 

LadyN
    11. Listopad 2017. 16:11

Suncokretice 😘😘😘 cestitam !!!

LadyN
    11. Listopad 2017. 16:14

Leptiric

Hedgehog

Leptiric

Ja sam +10. Imam osjećaj da ću sad tjedno minimalno kilu dobit… Koliko si imala na prošlom vaganju kod doktorice? Meni nisu nikad ništa komentirali…

Ja sam visoka 165 i sad imam 77.5 kg 😶🙁 na proslom je bilo kg i pol manje a to je bilo prije 2 sedmice..ja se nadam da cu stati sad krajnje je vrijeme inace nezz na sta cu da licim hahah

I ja se pitam kad ce malo stati rasti te kile 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.