Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptiric
    11. Listopad 2017. 21:45

Leptiric

Hedgehog

Leptiric

Imam pitanje jel sa punih 35 nedjelja tj. 35+0 i kad ulazimo u 36. nedjelju racuna se i da ulazimo u 9. Mjesec ?

Meni je termin 17.11., pa ću ja službeno proslavit ulazak u 9.mjesec 17.10…. A tada ću biti 35 tt i nešto sitno… Ugl, mene ti tjedni zbunjuju :) :) :)

Meni je termin 20.11. 😁 a sad sam 34 tt i 2 dana po tome a i ovom sto je SRETNA objavila sl sedmice ulazim u 9. Mj i ja i ti 😊😊

Uh ustvari ne tek one tamo sedmice hahah nisam dobro vidjela 😁 ajd nebitno ugl jos malo hahah

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 22:13

sretna

bbrletic13

mamisita27

Bbrletic, pa ko da i je prvi put, davno je bilo prije 16,5 god hehehe Ti neces epiduralnu?
    Sretna, valjda nema pravila, ja stalno imam lazne kontrakcije pa sam zacementirana. A valjda neces jos, pricekat ce beba dok ne spremis torbu :D

Sve zavisi da li ce bit slobodan anesteziolog i koliko cu bit otvorena a inace sam za epi

U 13:15 h sam usla u box, u 14:30 mi dali epi i u 18:12h sam rodila

Super za prvorotku,sad bi mogla isto brzo😚

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 22:16

sanjchi255

Nema Yel cijeli dan…ili sam ja omasila?

Jako ljepo sanjchi ima da Luce uziva,nema Yel cijeli dan

Leptirica.com

• Mamuka
    11. Listopad 2017. 22:19

Luce zašto ti već ideš na ctg? Možda si pisala al nisam zapamtila. Ja ga još nisam radila.
    Yel se bila javila oko podne danas ako se ne varam i rekla da čeka da dečki počnu gletat. zar ne??

• Mamuka
    11. Listopad 2017. 22:20

Sanjchi super je posteljina i krevetić 😍

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 22:35

Mamuka

Luce zašto ti već ideš na ctg? Možda si pisala al nisam zapamtila. Ja ga još nisam radila.
    Yel se bila javila oko podne danas ako se ne varam i rekla da čeka da dečki počnu gletat. zar ne??

Javila se  oko podne.

Leptirica.com

Barkleys
    11. Listopad 2017. 22:55

sretna

Hedgehog

Leptiric

Imam pitanje jel sa punih 35 nedjelja tj. 35+0 i kad ulazimo u 36. nedjelju racuna se i da ulazimo u 9. Mjesec ?

Meni je termin 17.11., pa ću ja službeno proslavit ulazak u 9.mjesec 17.10…. A tada ću biti 35 tt i nešto sitno… Ugl, mene ti tjedni zbunjuju :) :) :)

Mozda ovo pomogne 😊

Hvala Sretna. Za tjedan dana je 17.10. točno mjesec dana prije termina. A tad ću biti 35+3. A ako čekam 36.tt onda će biti biti cca. 27 dana do termina. AAAAA! Em vrijeme leti, em mi još kradu dane eee. NEEEE! ne bi ja još! :) :) :) :) 

Barkleys
    11. Listopad 2017. 23:00

sanjchi255

Evo nas krevetic je spreman za princezicu😊

*. * *.*  *. *

Preslatko je!
    Premda, ja sam i dalje fascinirana multifunkionalnim krevetićem... 

12. Listopad 2017. 00:24

sanjchi255

Evo nas krevetic je spreman za princezicu😊

Presuper je krevetic taj.😍😍 I ja sam ga gledala jos na pocetku trudnoce kad sam ga vidila u trgovini zaljubila se 😂 htjela ga kupit al nazalost nebi mi stao nigdje. Manjak prostora 😣  jel se ljuljuska kad ga malo poguras? 😊

luce <3
    12. Listopad 2017. 00:34

Mamuka bio me to neko vec pita, ne znam zasto vec radim ctg trudnoca je uredna, mozda jedino iz opreza jer sam prije ove trudnoce imala spontani a u ovoj trudnoci sam imala hematom u 17tt...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.