Laku noc curke 😇
Opet cu oftopic;
Otkad zivim u novoj zajednici, promatram navike ukucana.
Definitivno su preopusteni sto cak pogoduje smanjenju stresa.
Ima puno humora, tepanja, ljubavi i to su pozitivne karakteristike zajednice.
S druge strane, postoji neodgovornost i inertnost svih zajedno, sto je negativno.
Brkaju slatkorjecivost i preveliku paznju koja meni djeluje pateticno jer sve bude i ostane na rijecima.
(Npr, digne se kredit, da se otkaz, ne postuju se rokovi za recimo opcenite stvari ne samo sad radove etc)
Jos nesto sto mi je tragikomicno je taj famozni odnos prema kucnim ljubimcima…toliko tepanja i lizanja, hranjenja i utovljavanja zivotinja, dok se unatoc veterinarovom upozorenju vise puta, ne potrude ‘pomoci’ psima sa istrcavanjem, igrom, nego se piju litre kave i puse pljuge po cijeli dan a psi zele van (ima se ogromno dvoriste, al su isklj u kuci, da ne ‘pobegnu’), i ofc da su psi nemirni.
Kao laik citam o psecim potrebama i govorim da trebaju cesce van, dobim odgovor da su ili gladne ili umorne ili ih peru hormoni…
I non stop ih usporedjuju sa djecom.
Ok. Al to nije ljubav prema njima nego to sto rade je ispunjavanje nekih osobnih ‘rupa’…
Evo. Nisu mi sasvim jasne te relacije zvaljenja a s druge strane ogradjivanje od osnovnih obaveza sto prema samima sebi sto prema psima.
Sory ekipa na postovima…proucavam pa dijelim misljenja…
Yel - jako mi je drago zbog radova, a ovo je presmiješno ali istinito. Kad dođeš u drugu kuću/obitelj/zajednicu i kad su drugačiji od tebe pa promatraš. Ovo za pse mi je i dalje prečudno, ali ajde 100 ljudi 100 ćudi. Ko zna, možda nakraju i nađete zajednički jezik. Držim fige!
Dobro jutro cure,Yel nadam se da ti je bolje😊

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro cure.koja od vas je narucivala stvarvice sa Wish-a? Zanima me kakve su te velicine za bebe, pise samo 0-3 m.Vec sam bila narucila sa jedne druge stranice nesto i sve je uzasno malo, za lutku a ne za djete.

Jutro cure! Malac nas probudio u pola 8 + jedno sto puta po noci 😂
Kaze mm da je sanjao da.mi je pukao vodenjak 😄
Danas idemo na svadbu

Jutro cure.koja od vas je narucivala stvarvice sa Wish-a? Zanima me kakve su te velicine za bebe, pise samo 0-3 m.Vec sam bila narucila sa jedne druge stranice nesto i sve je uzasno malo, za lutku a ne za djete.
Ja sam ti masu stvari narucivala tako 0-3 i sve je velicina 70, dosta je veliko,nista nije za novorodence, vec ono kad uhvati 2-3 mjeseca mozda cak i vise,zavisi kolika ce bebica bit.

url=https://daisypath.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji