Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    12. Listopad 2017. 06:49

Jutro! 
    Evo da vas pozdravim, mene su tek jučer popodne oko 3 smjestili na odjel rodilja, do tada sam bila ispred boxova i na drugom odjelu jer nije bilo mjesta. Napokon sam malo odspavala jer noć prije nisam oka sklopila.
    Lea nažalost nije kraj mene nego u toplom krevetiću na intenzivnoj jer je drže pod nadzorom zbog manje gramaze, al inače je sve super s njom, zdravo dijete koje se treba udebljati 
    Idem ju vidjeti par puta dnevno, jučer sam bila 3 puta al užasno mi fali kraj mene da ju mazim i da krenemo s dojenjem. Jučer je plakala kad sam došla i odmah se smirila kad sam ju pomazila i pričala joj. Inače kažu da je dobra i da spava lijepo. A taj početni period je jako važan i meni i njoj, al tako je kako je, nek je tamo pod nadzorom pa ćemo to nadoknaditi s vremenom... 
    Sobe u Petrovoj su super, netko je pitao za šivanje. Daju neku lokalnu anesteziju kao kod zubara al na nekim dijelovima mi baš i nije pomogla i bolilo je. Ovisi o broju šavova i osjetljivosti tkiva...
    Ja dosta krvarim poslije poroda pa su chicco ulošci došli super! Vir mi ne bi izdržao.
    Eto javim se na forumu mame.
    Pozdrav 

maca1510
    12. Listopad 2017. 07:19

Yel

Suncokretice, bas mi je drago sto si se javila 😇
    Najbitnije da ste vas dvije dobro 🐥
    (Trazila sam chico po dmu i ljekarnama, nema, kupila sam lola lady velike roze i vir 80…)
    Veliki pozdrav mamici :))

Jutro
    Evo i ja ranoranioc samo sta ja spavam po 8/9 sati u komadu i jos popodne obavezno bae 2 sata. Ja sam rekla da sam pola trudnoce prespavala, ali inace sam veeeeeelika spavalica. Chicco uloske dam ja kupila u Bubamari. Kad mi je prodavacica dala mislila sam majke mi da me zeza kad sam vidila kolike su. Pakovanje ko pampers pelene 🙈

url=https://daisypath.com]

• sretna
    12. Listopad 2017. 07:29

luce <3

Mamuka bio me to neko vec pita, ne znam zasto vec radim ctg trudnoca je uredna, mozda jedino iz opreza jer sam prije ove trudnoce imala spontani a u ovoj trudnoci sam imala hematom u 17tt…

Kod mog ginekologa je normalno da se ctg krene radit od 34-35 tjedna bez obzira na urednu trudnocu i svaki put je i obavezno uzv. Bas je detaljan i to mi je super jer sam onda mirnija da je s bebom sve uredu.

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 07:39

Dobro jutro cure...nocas me probudila bol u trbuhu ali je brzo prestalo skuhala si kavicu joj da mi se ko maca naspavat😴ali nista od toga par sati i to je to

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    12. Listopad 2017. 08:55

tko je komentirao da su chiccovi ili pelzy ulosci ogromni ko pelene?! 😂
    Ja sam u bolnici dobila od sestara ove ogroooomne!!!! To su ko 2 pelzy jedan kraj drugoga. To sam kumi slikala u bolnici da vidi sto ju ceka 😂 sad mi zao sto nisam slikala usporedno sa pelzyem da vidite razliku. 😂 al za 1 dan su odlicni!

Belle84
    12. Listopad 2017. 09:25

Mamisita sad kad nam je nasa Suncokretica rodila bas me zanima koja ce od nas dvije prije 😊 Jesi ti iz zg? U kojoj bolnici radjas?

• sretna
    12. Listopad 2017. 09:27

Spremila sam torbu za rodiliste, bar mislim 😄 nadam se da nisam nesto zabiravila

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 09:35

sretna

Spremila sam torbu za rodiliste, bar mislim 😄 nadam se da nisam nesto zabiravila

Ja danas govorim dragom da je torba spremljena pa da mi je donese jer idem taksijem a on mene pita a gdje ti je torba a gleda u nju danima😂😆a jesu smotani ti muski

Leptirica.com

Belle84
    12. Listopad 2017. 09:35

Mamisita sad kad nam je nasa Suncokretica rodila bas me zanima koja ce od nas dvije prije 😊 Jesi ti iz zg? U kojoj bolnici radjas?

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 09:37

Yel

Bbrletic, javi za pregled!

Joj Sanjchi, zavidim ti jel mi vjerujes….
    Nemam sta okacit jer jos gletanje nije gotovo, dan po dan se radi, strasno…
    Ujutro su me primili zivci da sam sama htjela zamutit glet i prec sto ima jos. Jucer sam htjela stiropor rezat jer jos treba rub ulaza oblozit….
    SERE mi se vise od tih ljenih ljudi.

Iduci tjedan cu pocet krecit sama, po malo bocne zidove, a oni nek strop jer tu treba snaga.
    Nemam zivaca vise….
    Treba jos tri plafonjere montirat, evo mene je strah pitat da to naprave (u dvije kupaone i u nasoj sobi promjeniti luster)
    Jer kad pitam nesto, dignu nosine

Pucam, gotovo je, sterat cu ih sve u tri krasna

Javit cu Yel a tek u jedan imam😨

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.