Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Listopad 2017. 12:24

Hedgehog preslatke su!! Meni je predobro kad mali frajeri i frajerice imaju tenisice, cizmice,sta god 😊 moj L je uvijek imao tenke neke 😁 kad smo isli negdje,ne po doma 😄 a i stitilo mu je nogicu od hladnoce

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 12:40

Yel

Bbrletic, ok sam 💩, cekam da se decki prime gletanja, buraz jos spava, a d na igricama hehe
    Ledja me i dalje bole ali nista jako, sve u svemu ok sam!
    Jel tebe sta boli? Neke naznakd da ce uskoro?

Ma ne boli nista tu i tamo tvrd trbuh al to sve stane 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Nina2512
    11. Listopad 2017. 12:41

Suncokretica

Evo žene moje, ja rodila sinoć prije ponoći dakle 10.10. Dobro da sam bila na odjelu jer ne bi stigla do rodilišta
    Ujutro na pregledu otvorena prst, ostavljena zbog ctga, uhvatili me trudovi iza 21 h. Nisam bila sigurna jel to to pa zvala odmah sestru da stave ctg i eto potvrđeni. I to počeli odmah u razmaku par minuta, niti 5. Pregledaju me, otvorena za 2 prsta i kažu neće to tak brzo, prvorotkinja ste. Dali mi normabel i čekamo dal će se smiriti. Oni se pojačali i pregled za pola sata kaže otvorena 7-8 cm odmah u radaonu.
    Muža zovem hitno, nije nažalost stigao iako ima 25 min do bolnice.
    Čekamo ga, kažu rodit ćete u 2-3 truda al ja čekam njega. Kad sam osjetila da ne mogu više, zovem sestre, stisnula i evo naše Lee začas

Čeeestitam😊😊znaci nista od naseg druzenja u bolnici..hehe..ajme super si ti to rijesila,bas mi je drago💕kad stignes molim te detaljan izvjestaj kako je u petrovoj😊😊jesu ti dali kakvu anesteziju za sivanje?

Aurora1611
    11. Listopad 2017. 13:42

Hej curke! Suncokretica cestitam na bebici i na ful brzom porodu 😂😂 javi nam kako je bebica!
    Sanjchi ma ja sam prenijela, moja trudnoca je duga prica ali samo cu reci da kad dobijes trudove hodaj sto vise da te sto kasnije stave na stol! Ja sam dobila u 10 u jutro trudove i hodala do 4 poslijepodne, i tad pregled i u rađaonu isto ni brijanje ni klistir nisu smjeli napravit da nebi rodila u wcu.. za 2 sata sve gotovo
    Ja sam premorena, Una i ja smo radile nocnu do 4 jutros, mucili su nas grcevi katastrofa, papala je cijelu noc hahah sad se odmara 😊

Hope
    11. Listopad 2017. 14:16

SUNCOKRETICE čestitam,sigurna sam da se sad mazite i pazite i uživate,zao mi je kaj ti muž nije stigao na vrijeme al najvažnije je da je sve dobro i brzo prošlo!!❤️❤️

Nije me bilo par dana tu i stvarno ste se raspisale,i to bas puno 😂😂 tako da jedino kaj sam od uzbuđenja uspjela pročitat je da je suncokretica rodila!!! Ostatak cura je još u komadu ili je još netko rodio dok me nije bilo?!

Puse svima 😘😘

luce <3
    11. Listopad 2017. 14:45

Suncokretice cestitam ti i zrliž vam puno srece, zdravlja i brz oporavak!! Cini mi se da si digla od Treca_sreca u brzom radjanju
    Sanjchi bas mi je drago da si napokon vidila svoju curu na uzv i da je sve uredu... Sta ti je reka za to szo te u jutro bole sake i to? I meni se to dogadja pa me zanima 

MY_life <3
    11. Listopad 2017. 14:52

Pozdrav mame :) 
    U zaostatku sam 150 stranica i ne stigem nikako procitati tako da mi ne uzmete za zlo...
    Šimunu je danas 20 dana, jos se dojimo iako je on zadnjih dana postao jaaako nemiran na ciki, pet minuta papa i nakon toga vristi i hvata ciku u isto vrime stvarno nezz vise sto mu je, osim toga jako lose spava po danu evo sad smo ga uspavali na teske muke....sto se tice papanja osim nervoze super napreduje pravi je veliki decko....
    Mama i tata se snalaze kako mogu hahaha ipak je on jaako aktivna beba i ne dopusta nam bas da imamo praznog hoda 
    sad cekamo da napuni mj dana da krenrmo uvoditi rutinu kakvu takvu....
    Nadam se da ste svi ostali dobro :)

kleaiva
    11. Listopad 2017. 14:55

Sanjchi...krevet vam je zakon😊 Srecom imas mjesta i bit ce vam to super😊
    Sad gledam i ja da bi mi tako nesto bolje stalo nego kindic pa jos i komoda negdje😂😂😂  
    Jel znas kolika je ukupna duzina?
    Suncokretice ...cestitaaaaaaam od ❤️
    Bbrletic...ja sam rodila vrlo brzo nakon "mazenja" i prvo i drugo dijee😂😂 to savjetuju u Merkuru cim preneses😂😂😂
    Sa sinom sam ujutro bila u TA i navecer nakon savjeta o mazenju pukao vodenjak😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MY_life <3
    11. Listopad 2017. 14:56

Pozdrav mame :) 
    U zaostatku sam 150 stranica i ne stigem nikako procitati tako da mi ne uzmete za zlo...
    Šimunu je danas 20 dana, jos se dojimo iako je on zadnjih dana postao jaaako nemiran na ciki, pet minuta papa i nakon toga vristi i hvata ciku u isto vrime stvarno nezz vise sto mu je, osim toga jako lose spava po danu evo sad smo ga uspavali na teske muke....sto se tice papanja osim nervoze super napreduje pravi je veliki decko....
    Mama i tata se snalaze kako mogu hahaha ipak je on jaako aktivna beba i ne dopusta nam bas da imamo praznog hoda 
    sad cekamo da napuni mj dana da krenrmo uvoditi rutinu kakvu takvu....
    Nadam se da ste svi ostali dobro :)

Leptiric
    11. Listopad 2017. 15:03

Pozzz mame...koliko ste vi kg dobile do 35 nedjelje... sad sam se vagala i vidim do sad 12 kg... a u petak mi kontrola valjda ne bude rekla da sam previse ili sta znam.... ali ja svako malo imam potrebu da nesto pojedem 🙄 vec sam ko balon 🙈🍰🍬🍫🍪🍧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.