Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    02. Listopad 2017. 21:45

sretna

sretna

Sanjchi, macaidenticna takva komoda u ikei je 400 kn, a puno kvalitetnika od te u yisku

Krivo sam napisala, 550 kn je

Eeee a ja u Splitu, kad platim dostavu dodem na isto🙈 al da, cula sam da u ikei ima povoljnih takvih komoda

url=https://daisypath.com]

[OBRISANO] 02. Listopad 2017. 21:46

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    02. Listopad 2017. 22:02

Maca super za pregled! Na kraju ćeš ti i prinit 😂
    Ja ću komodu iz Ikee jer ove dječje su nerazumne sa cijenama a i šta poslije s tom komodom? Nit će mi pasat u dječju sobu a bome ne triba ni meni to u sobi.
    Maca mene sad brine šta su nam bebaci postali isti po kilaži a tvoj je uvik bio veći.... Ko će to rodit 😱😱

• sretna
    02. Listopad 2017. 22:13

maca1510

sretna

sretna

Sanjchi, macaidenticna takva komoda u ikei je 400 kn, a puno kvalitetnika od te u yisku

Krivo sam napisala, 550 kn je

Eeee a ja u Splitu, kad platim dostavu dodem na isto🙈 al da, cula sam da u ikei ima povoljnih takvih komoda

A da, dostava se ne isplati

Barkleys
    02. Listopad 2017. 22:31

Kako se bliži termin ja sam nekako sve više zen po pitanju poroda. Naravno moram još kupiti tisuću sitnica i ništa nije spremno, i ne, ne bi htjela roditi puno prije termina, ali... Ne znam jel to zato što vas je dosta već rodilo i što sam pročitala sva ta iskustva pa sam valjda ono spremna na najgore, a nadam se najboljem. Pomirila sam se sa svime. Baš sam si zen! :D

No, pretpostavimo da ću za par tjedana pjevati drukčiju pjesmu! :D :D :D

Hope
    02. Listopad 2017. 22:37

Hedgehog tako isto i ja,ja cijelo vrijeme imam neki osjećaj da će bit prije termina,i da će bit u nekim noćnim satima 😂😂 i znam da je još rano al cijelo vrijeme razmišljam:dal je danas taj dan 😂😂?? 
    A moj muž cijelo vrijeme govori ja sam spreman,ja sam spreman hahaha ja si mislim (JA TREBAM BIT SPREMNA) a nisam još,psihički 😂😂

• sretna
    02. Listopad 2017. 22:41

Ja nisam spremna jer znam sta me ceka i uzasavam se velicine bebe

luce <3
    02. Listopad 2017. 22:47

Mamuka zamisli ti njih dvojice, oni se rugaju s nama 😂
    Nama su komodu za presvlacenje i krevetic kupili moja sestra i zet... Nasla sam super komodu koju cu kasnije iskoritit u djeciju sobu jer kad se digne oni dio za presvlacenje je obicna komoda

maca1510
    02. Listopad 2017. 23:00

Mamuka

Maca super za pregled! Na kraju ćeš ti i prinit 😂
    Ja ću komodu iz Ikee jer ove dječje su nerazumne sa cijenama a i šta poslije s tom komodom? Nit će mi pasat u dječju sobu a bome ne triba ni meni to u sobi.
    Maca mene sad brine šta su nam bebaci postali isti po kilaži a tvoj je uvik bio veći…. Ko će to rodit 😱😱

Daaaaa, i ja se to mislim,treba to izgurat iz sebe 😂  

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    02. Listopad 2017. 23:20

sretna

Ja nisam spremna jer znam sta me ceka i uzasavam se velicine bebe

Hahahahaha. Da, to je iskustvo. :D :D :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI