Bila sam napisala duži komentar al naravno da ga je ovaj forum mora izbrisat. Vise nemam volje sve tipkat... 😡
Cure slatke su vam bebice, male princezice😊
Ana ne brini za oticanje. Samo rijetke prodju trudnoću bez toga. Pogotovo pred kraj. Ako nemaš drugih tegoba (tlak i proteini u mokraći) mislim da stvarno nema nikakvog razloga da se iti malo brineš. Opusti se i uživaj u zadnjim tiednima 😉
Yel drago mi je da se kod vas stvari polako miču. Možda to ipak do poroda bude sve OK. Držim fige!
Ostalo sam pozaboravljala šta sam pročitala i komentirala. 😂
Daaaa sretna kako ide taj preljev za cimet puzice?
Jučer sam na tasty gledala bas recept za neke ogromne puzice koje rade u Texasu mislim, i u preljev ide i sir šta mi je bilo tako čudno. I u recept ide jaaaako puno šećera i maslaca. Bas onako previše. Obožavam kolače i nisam bas od onih koji se tomu odupiru ali gledajući onaj video imala sam osjećaj da nakon tog pužića instant dobiješ dijabetes i kolesterol.
Volim cimet i nikad mi ga nije previše i super su mi cimet pužići al onaj recept koji sam gledala je bas way too
much.
Hedgehog hvala na info 🤗🤗 sutra ujutro idem pa ću se naručiti,ne znam dal oni bubnu dan kad da dođem ili mogu birat!!
I znam da mi neće taj dok bit na porodu ak se bas ne potrefi,vezu nemam nit ju tražim,slažem si u glavi kak bude bit će i pokušavam se ne zamarat (normalno da se zamaram) 😂😂
Jutro cure,barbs vise posla oko bebinog kreveta nego oko vaseg
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro!
Meni je sinoć i jutros opet ispao dio sluznog čepa . Koliko toga može izlaziti pitam se. Očito se još otvararm jer ne staje.
Sad samo ležim i odmaram, boli me sve kao da imam ili trebam dobiti mengu. Nadam se da neće krenuti prije 37 tt, vidjet ćemo koliko ćemo izdržati u komadu...
Barbs, premedeni ti je, voli imati mjesta u krevetu hehe
Daaaa sretna kako ide taj preljev za cimet puzice?
Jučer sam na tasty gledala bas recept za neke ogromne puzice koje rade u Texasu mislim, i u preljev ide i sir šta mi je bilo tako čudno. I u recept ide jaaaako puno šećera i maslaca. Bas onako previše. Obožavam kolače i nisam bas od onih koji se tomu odupiru ali gledajući onaj video imala sam osjećaj da nakon tog pužića instant dobiješ dijabetes i kolesterol.
Volim cimet i nikad mi ga nije previše i super su mi cimet pužići al onaj recept koji sam gledala je bas way too
much.
2 zlice otopljenog maslaca
2 zlice mlijeka
1 zlicica ekstrakta vanilije
120 g secera u prahu
114 g krem sira (ja stavljam abc)
To sve samo pomijesas s pjenjacom i prelijes preko vrucih puzica.
Ja sam trazila recept od tih puzica kakve smo jeli kad smo bili u americi i nasla sam ga, isti okus kao i tamo, njaaam 😁
Jutro!
Meni je sinoć i jutros opet ispao dio sluznog čepa. Koliko toga može izlaziti pitam se. Očito se još otvararm jer ne staje.
Sad samo ležim i odmaram, boli me sve kao da imam ili trebam dobiti mengu. Nadam se da neće krenuti prije 37 tt, vidjet ćemo koliko ćemo izdržati u komadu…
Barbs, premedeni ti je, voli imati mjesta u krevetu hehe
Uh suncokretice ajde jos par dana izdrzite,meni jos nista ne da se bebica van
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji