Sanjchi, macaidenticna takva komoda u ikei je 400 kn, a puno kvalitetnika od te u yisku
Krivo sam napisala, 550 kn je
Eeee a ja u Splitu, kad platim dostavu dodem na isto🙈 al da, cula sam da u ikei ima povoljnih takvih komoda

url=https://daisypath.com]
Maca super za pregled! Na kraju ćeš ti i prinit 😂
Ja ću komodu iz Ikee jer ove dječje su nerazumne sa cijenama a i šta poslije s tom komodom? Nit će mi pasat u dječju sobu a bome ne triba ni meni to u sobi.
Maca mene sad brine šta su nam bebaci postali isti po kilaži a tvoj je uvik bio veći.... Ko će to rodit 😱😱

Sanjchi, macaidenticna takva komoda u ikei je 400 kn, a puno kvalitetnika od te u yisku
Krivo sam napisala, 550 kn je
Eeee a ja u Splitu, kad platim dostavu dodem na isto🙈 al da, cula sam da u ikei ima povoljnih takvih komoda
A da, dostava se ne isplati

Kako se bliži termin ja sam nekako sve više zen po pitanju poroda. Naravno moram još kupiti tisuću sitnica i ništa nije spremno, i ne, ne bi htjela roditi puno prije termina, ali... Ne znam jel to zato što vas je dosta već rodilo i što sam pročitala sva ta iskustva pa sam valjda ono spremna na najgore, a nadam se najboljem. Pomirila sam se sa svime. Baš sam si zen! :D
No, pretpostavimo da ću za par tjedana pjevati drukčiju pjesmu! :D :D :D
Hedgehog tako isto i ja,ja cijelo vrijeme imam neki osjećaj da će bit prije termina,i da će bit u nekim noćnim satima 😂😂 i znam da je još rano al cijelo vrijeme razmišljam:dal je danas taj dan 😂😂??
A moj muž cijelo vrijeme govori ja sam spreman,ja sam spreman hahaha ja si mislim (JA TREBAM BIT SPREMNA) a nisam još,psihički 😂😂

Mamuka zamisli ti njih dvojice, oni se rugaju s nama 😂
Nama su komodu za presvlacenje i krevetic kupili moja sestra i zet... Nasla sam super komodu koju cu kasnije iskoritit u djeciju sobu jer kad se digne oni dio za presvlacenje je obicna komoda

Maca super za pregled! Na kraju ćeš ti i prinit 😂
Ja ću komodu iz Ikee jer ove dječje su nerazumne sa cijenama a i šta poslije s tom komodom? Nit će mi pasat u dječju sobu a bome ne triba ni meni to u sobi.
Maca mene sad brine šta su nam bebaci postali isti po kilaži a tvoj je uvik bio veći…. Ko će to rodit 😱😱
Daaaaa, i ja se to mislim,treba to izgurat iz sebe 😂

url=https://daisypath.com]
Ja nisam spremna jer znam sta me ceka i uzasavam se velicine bebe
Hahahahaha. Da, to je iskustvo. :D :D :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji