Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    06. Listopad 2017. 08:57
    Samo sto nije pocela kisa
    Samo sto nije pocela kisa

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    06. Listopad 2017. 09:03

Bbrletic, ahahahahaa, upravo takioo!! Kod nas je isto sugavo vrijeme... jos nisam provirila kroz prozor...
    Hvala, Suncokretice  Hmmmm.... Ne znam da li sluzni danima ispada??? I ako te jos trbuh boli..
     Da ne bi bilo iznenadjenja???
    Sretna, uuuu, super je kas nadjes recept dobrog kolaca k tome jos i ubodes isti okus!! 

Hope
    06. Listopad 2017. 09:07

Barbs kako je medeni u toj slatkoj pidžamici,ajme 😍😍

• Barbi13
    06. Listopad 2017. 09:11

sanjchi255

barbs

Sanjchi, hvala!!STO je napravio???

Problem je ono STO NIJE napravio😒 kad god treba nesto po kuci napravit on nemoze, nezna i prebacuje na druge…treba zaljepit jebene kanalice na zid u koje ide antena za tv, ja ne smijem jer nije pametno da se penjem na lojtru, a on ne zeli😑😑
    Jutros se probudim i sidem dolje a on i pas spavaju na kaucu…a sinoc sam psa izbacila van..i kazem da nek ga potjera a on meni: on moze sta hoce, to je moj Snoopy…
    I onda ide na kavu, i kazem mu da pomakne solarne ploce jer ce decki krecit, a on: pa nek si ih pomaknu sami…😤😤😤😤😤

Gori su nego djeca ni moj nista nije bolji,jedva cekam da rodim i da ne ovisim o nikome

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    06. Listopad 2017. 09:27

Dobro jutro! U Zg pada kisa i bas je ruzno vrijeme.. 🌧
    Barbs da, jucer sam bila na pregledu. Otvorena jesva za prst, nemam trudova, plodne vode dovoljno, mali veselo lupa 😁 U pon mi je termin i mislim da cu prenijeti s obzirom da nemam simptoma, iako kaze gin da nema pravila da to samo krene u jednom trenu. Ako ne krene onda idem na iducirani 10 dana nakon termina. Eto, cekamo. Ali u svakom slucaju kroz cca max 2 tj je Vito sigurno s nama ❤️ Taj tvoj Little Boss mi je zakon, cini mi se da vas stalno s necim zabavlja! Jako je sladak! ☺️☺️
    Sanjchi dobro ti to sve trpis! 😤 
    Suncokretice a da zvrcnes hitnu i pitas sta da radis? 
    Ja sam sanjala da VJEZBAM! 😁 Bole me leda od spavanja, ogromna sam si... Veceras idem na veceru s curama i ne znam sta da obucem... 😒😒 Jedva cekam da rodim i da se dovedem u red. Nekako mi se cini da su ovi zadnji dani pred porod najtezi, kao da svaki dan jos malo narastem. A kilaza mi je ista! Ah... 

• Bebushka
    06. Listopad 2017. 09:28

Sluzni cep moze tako ispadat, moj je tako tjedan dana "sluzio", znala bi po cetri pet puta namotavat wc papir da sve pobrisem 
    A i tijekom trudnoce kad bi se intenzivnije obnavljao znalo mi je tako vit, sluzni je stvarno individualna stvar 

barbs
    06. Listopad 2017. 09:29

Jooooj, ja se zgrozim na takve osobe.  Meni kad frendica isto zna reći da joj muž ne pomaže kod kuće i kad joj ja kažem da je meni to nepojmljivo onda se ona izvlači da on radi. Ok, on jest poljoprivrednik i pogotovo po ljeti nema free time.. Radi od 5 ujutro do 22-23 navečer i opet se diže i po noći, ali kad čujem da je on promijenio pelenu malome tek kad se ona razbolila... UUFFF... Moj muž mu se bio nasr* prošle godine kad je rekao da on ne mijenja malenom pelene i da je to ženski posao (seljačko razmižljanje!)... Eto, moj muž je promijenio više pelena od mene kad je bio na g.o. i uzeo ga je isti dan kad smo došli doma iz bolnice... I pomaže mi u svemu. Ok, sada je moja mama na g.o. pa su tata i ona cijelo jutro ovdje  tako da mi malo toga ima za pomoći s kućanskim poslovima, ali oko maloga sve radi... i kad mojih nije bilo sve je on radio... i Znam da ćemo za vikend zajedno malo srediti stan... i radi po kući oko kuće... Ponekad voli gunđati kad ga netko pita da nešto napravi, ali uvijek napravi... Zato je meni nepojmljivo kad nečiji dečko/muž slabo pomaže ženi... Ja sam navikla da moj tata sve radi k'o i mama, a ponekad i više od nje.... Zato je meni sve to čudno! 

• sretna
    06. Listopad 2017. 09:29

sanjchi255

Suncokretica, hmmmm? Jesi isla doktoru kako je to krenulo ispadat?
    Bbrletic, kod mene vec pada😶 bas je sugavo vrijeme…to valjda i raspolozenje ide u skladu s vremenom😂
    Sretna, moj nadjev-preljev je drugaciji…ja ne volim slatki sir, pa onda nebih mogla to ni jest sa tim sirom gore….

Sir se ni ne osjeti 😂 inace ni ja ne volim slatki sir, npr strudlu sa slatkim sirom. Ali cheesecake i ovo, mmmmm! A tim da uvijek to radim sa abc ili philadelphiom, sa svjezim sirom mi je odvratno.
    I kao sto sam rekla, to je original recept kao sto smo.jeli u Americi 😊

• sretna
    06. Listopad 2017. 09:33

Barbs, tvoj Diego je kao moj L 😄 taj je vjecito putovao po kreveticu 🤣 i dan danas ga ima po svuda 😄

barbs
    06. Listopad 2017. 09:38

Slatki sir - NJAMIII!  Cheesecake, palačinke u rerni sa sirom, štrudlu sa sirom... mmmm... 
    Sluzni - nisam znala da zna padati danima! 
    Hvala, Hope
    Hvala, Kiki Nikad se ne zna. Možda te Vito i iznenadi!  A možda mu je jednostavno lijepo unutra  Uživaj na večeri! Lijepo se obuci i baš ćeš biti seksi trudnica i još možeš biti ponosna na sebe, kao i sve trudnice, koje klate uokolo do poroda!  
    Ja sam danima prije svugdje išla, a dan prije još smo obavili špežu!  Sjećam se da sam srela u subotu navečer frendicu od sestre koja živi gdje i mi i pitala je: koliko još? i ja kažem: a 10ak dana!  I 2 dana kasnije EVO DIEGAAA!!! 
    Što se tiče tvog sna, Kiki, ja sam sanjala isto da treniram!  I da sam išla na put i muž je zaboravio manju torbu u gepek RENT A CARA i tamo su mi bili svi dok i mob i sve živo hahahahahahaa
    A već 2x otkad sam rodila sam sanjala da su dvije frendice trudne.... 
    Kod nas još ništa od kiše! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.