URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic, ahahahahaa, upravo takioo!! Kod nas je isto sugavo vrijeme... jos nisam provirila kroz prozor...
Hvala, Suncokretice Hmmmm.... Ne znam da li sluzni danima ispada??? I ako te jos trbuh boli..
Da ne bi bilo iznenadjenja???
Sretna, uuuu, super je kas nadjes recept dobrog kolaca k tome jos i ubodes isti okus!!
Sanjchi, hvala!!STO je napravio???
Problem je ono STO NIJE napravio😒 kad god treba nesto po kuci napravit on nemoze, nezna i prebacuje na druge…treba zaljepit jebene kanalice na zid u koje ide antena za tv, ja ne smijem jer nije pametno da se penjem na lojtru, a on ne zeli😑😑
Jutros se probudim i sidem dolje a on i pas spavaju na kaucu…a sinoc sam psa izbacila van..i kazem da nek ga potjera a on meni: on moze sta hoce, to je moj Snoopy…
I onda ide na kavu, i kazem mu da pomakne solarne ploce jer ce decki krecit, a on: pa nek si ih pomaknu sami…😤😤😤😤😤
Gori su nego djeca ni moj nista nije bolji,jedva cekam da rodim i da ne ovisim o nikome
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dobro jutro! U Zg pada kisa i bas je ruzno vrijeme.. 🌧
Barbs da, jucer sam bila na pregledu. Otvorena jesva za prst, nemam trudova, plodne vode dovoljno, mali veselo lupa 😁 U pon mi je termin i mislim da cu prenijeti s obzirom da nemam simptoma, iako kaze gin da nema pravila da to samo krene u jednom trenu. Ako ne krene onda idem na iducirani 10 dana nakon termina. Eto, cekamo. Ali u svakom slucaju kroz cca max 2 tj je Vito sigurno s nama ❤️ Taj tvoj Little Boss mi je zakon, cini mi se da vas stalno s necim zabavlja! Jako je sladak! ☺️☺️
Sanjchi dobro ti to sve trpis! 😤
Suncokretice a da zvrcnes hitnu i pitas sta da radis?
Ja sam sanjala da VJEZBAM! 😁 Bole me leda od spavanja, ogromna sam si... Veceras idem na veceru s curama i ne znam sta da obucem... 😒😒 Jedva cekam da rodim i da se dovedem u red. Nekako mi se cini da su ovi zadnji dani pred porod najtezi, kao da svaki dan jos malo narastem. A kilaza mi je ista! Ah...
Sluzni cep moze tako ispadat, moj je tako tjedan dana "sluzio", znala bi po cetri pet puta namotavat wc papir da sve pobrisem
A i tijekom trudnoce kad bi se intenzivnije obnavljao znalo mi je tako vit, sluzni je stvarno individualna stvar
Jooooj, ja se zgrozim na takve osobe. Meni kad frendica isto zna reći da joj muž ne pomaže kod kuće i kad joj ja kažem da je meni to nepojmljivo onda se ona izvlači da on radi. Ok, on jest poljoprivrednik i pogotovo po ljeti nema free time.. Radi od 5 ujutro do 22-23 navečer i opet se diže i po noći, ali kad čujem da je on promijenio pelenu malome tek kad se ona razbolila... UUFFF... Moj muž mu se bio nasr* prošle godine kad je rekao da on ne mijenja malenom pelene i da je to ženski posao (seljačko razmižljanje!)... Eto, moj muž je promijenio više pelena od mene kad je bio na g.o. i uzeo ga je isti dan kad smo došli doma iz bolnice... I pomaže mi u svemu. Ok, sada je moja mama na g.o. pa su tata i ona cijelo jutro ovdje tako da mi malo toga ima za pomoći s kućanskim poslovima, ali oko maloga sve radi... i kad mojih nije bilo sve je on radio... i Znam da ćemo za vikend zajedno malo srediti stan... i radi po kući oko kuće... Ponekad voli gunđati kad ga netko pita da nešto napravi, ali uvijek napravi... Zato je meni nepojmljivo kad nečiji dečko/muž slabo pomaže ženi... Ja sam navikla da moj tata sve radi k'o i mama, a ponekad i više od nje.... Zato je meni sve to čudno!
Suncokretica, hmmmm? Jesi isla doktoru kako je to krenulo ispadat?
Bbrletic, kod mene vec pada😶 bas je sugavo vrijeme…to valjda i raspolozenje ide u skladu s vremenom😂
Sretna, moj nadjev-preljev je drugaciji…ja ne volim slatki sir, pa onda nebih mogla to ni jest sa tim sirom gore….
Sir se ni ne osjeti 😂 inace ni ja ne volim slatki sir, npr strudlu sa slatkim sirom. Ali cheesecake i ovo, mmmmm! A tim da uvijek to radim sa abc ili philadelphiom, sa svjezim sirom mi je odvratno.
I kao sto sam rekla, to je original recept kao sto smo.jeli u Americi 😊
Barbs, tvoj Diego je kao moj L 😄 taj je vjecito putovao po kreveticu 🤣 i dan danas ga ima po svuda 😄
Slatki sir - NJAMIII! Cheesecake, palačinke u rerni sa sirom, štrudlu sa sirom... mmmm...
Sluzni - nisam znala da zna padati danima!
Hvala, Hope!
Hvala, Kiki! Nikad se ne zna. Možda te Vito i iznenadi!
A možda mu je jednostavno lijepo unutra
Uživaj na večeri! Lijepo se obuci i baš ćeš biti seksi trudnica i još možeš biti ponosna na sebe, kao i sve trudnice, koje klate uokolo do poroda!
Ja sam danima prije svugdje išla, a dan prije još smo obavili špežu! Sjećam se da sam srela u subotu navečer frendicu od sestre koja živi gdje i mi i pitala je: koliko još? i ja kažem: a 10ak dana!
I 2 dana kasnije EVO DIEGAAA!!!
Što se tiče tvog sna, Kiki, ja sam sanjala isto da treniram! I da sam išla na put i muž je zaboravio manju torbu u gepek RENT A CARA i tamo su mi bili svi dok i mob i sve živo hahahahahahaa
A već 2x otkad sam rodila sam sanjala da su dvije frendice trudne....
Kod nas još ništa od kiše!
Sortiraj odgovore
Najstariji