Ana ja prstenje vec mjesecima ne mogu staviti i nikad mi gin nije rekla da je to opasno. Sad ne znam jedino ako su ti prsti ekstremno naotekli? Koliko znam opasna je kombinacija naoticanje (najcesce ruke i noge), proteini u urinu i visoki tlak. To troje u kombinaciji jer moze biti znak preeklampsije.
Barbs sretno vam na prvom pregledu kod pedijatra 😍
Ana2711 pa ja isto nisam smatrala da je to nešto opasno ili kaj ja znam,mislim kaj nije naoticanje sastavni dio trudnice 😂 Ja sam čula jedino ako lice naotekne da se treba javit doktoru,al dobro mislim to je sve "rekla kazala" tako da za svaki slučaj izbaci sol,još malo imate i bit će sve Okej 🤗
Ja sam od početka naotecena trudnica,pogotovo preko ljeta kad su bile one vrućine uzas živi
Meni je lice mozda jos i najvise naoteklo! 😂 I malo prsti na rukama, a noge i ostalo ne. Nisu mi nikad nista rekli o tome. Ali mislim da je to naoticanje opasno ako naglo i odjednom dode.
Hvala, Hope! A kod nas se eto u TA krene u 38.tj...
Yel, jaaooo, blago se vama na suuuncuuu!
E ovako... u opcini smo predali zahtjev na muzevo ime jer treba prijaviti zahtjev roditelj koji je prijavljen u opcini min god dana... ja sam tek od 5.mj... Pare ce znaci ici njemu... od drzave ce ici meni...
Prstenje-ja ga jos ne mogu stavitiii ko da su mi prsti jos nateceni... Pricekat cu jos neko vrijeme ako ne cu ih morati rasiti...uuufff
Nisu mi jako nateceni prsti..mislim vidi se,al nist strasno..noge nisu..pa ne znam zasto me tako plasi..tlak mi je odlican,proteine u mokraci mi gledaju na svakom pregledu (preko one trakice) i to je isto u redu..ah izbacit cu sol pa cemo vidjeti,imam opet pregled za 7 dana..
E da,cure koje cete roditi u Petrovoj,nemojte si slucajno uzimati spavacice dugih rukava jer je tamo uzasnooo vruce,bas jako griju..cak sestrama na salterima hladi klima!!bas sam pricala sa jednom trudnicom koja tamo lezi,veli da se kuhaju u sobama..uzas
Evo me cure,ctg u redu trudova nema i otvorena dva prsta kontrola je za tjedan dana
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
evo 2min dok imam jos "slobodno"
Nije me bilo 5dana, otprilike 100 strana se pojavilo...woohoo
u nas je guzvara, izazov na izazov.
Kad smo dosli iz rodilista oba brata slinava prehladjena i eto za par dana naravno i njoj nosic krenuo...
pa onda kad smo to donekle stavili pod kontrolu, stariji nekidan donio crijevnu virozu iz skole.
prvo proliv imao a evo danas i povracao...
sad molim boga da nju zaobidje sta i nije bas lagano obzirom da je djecja soba majusna i ne mogu sina cijeli dan ko pticu u krletci zatvorit. LUDILO!
Inace, osim tih "sitnica" sve pet u nas....patronazna nam ne dolazi, dojimo, spavamo i nosamo se. Fali mi ljulja koju sam taman krenula dogovarat kupoprodaju pa zavrsila u rodilistu i adiooo...a sad bi mi super dosla jer mala gleda okolo i bas se vidi da trazi tak neku zabavu. Imamo jedino vrtuljak na kindacu i par igrackica na vjesanje ali vibrirajuca ljulja bi nam popunila vrime ono kad je budna. Ovak ju moram nosat i pricat jer cura ne voli dosadu. Ne krivim ju...
žena-majka-carica:)
Za lovu....meni je muz sve to predao ali na moje ime pa ce na moj racun sjest...iako svejedno jer mi trosimo iz jednog te istog fonda.
žena-majka-carica:)
Ja sam prstenje skinula vec nakon mjesec i pol trudnoce,odmah me počelo žuljat tako da 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji