Barbs- little boss :) preslatki je!
Bebuška - baš su divne bebe!
Spavanje - Ja sam dobila onaj jastuk za nošenje od sestrične, nisam si to kupovala. E sad ona mi je preporučila da prvih 2 tjedna dok je beba jako mala da probam da spava u tome. Da, da je nezgodno po noći, kad ju moraš vaditi, ali bar kao po danu. Osim što vole stisnuti prostor jer se osjećaju sigurno bar se neće otkriti itd. Inače, imam i vreću za spavanje iz Ikee. Mame, što mislite o tom spavanju u jastuku?
Aaaaa Sretna, sretan rochkas 🤗
Tek je za 3 tjedna, al hvala! 😄 moram ranije pocastit jer kad rodim tko zna kad cu moc tako.na neke vecere.
Kiki, i ti uzivaj! 😊
Sretna nisam nikad jela sa preljevom al mi je bio čudan sir u tome. Inače obožavam sir u svim oblicima i sve mliječno pa ne mislim da bi mi to smetalo.
Možda bi mogla napraviti to ali znam da ću na kraju ja puno pojesti pa zbog tog ne želim. Dodatni kili mi stvaaarno ne trebaju. 😋
Hedgehog ja sam micicu prva 2 miseca stalno držala u jastučiću za nošenje jer sam tako bila sigurna da je na toplom. A i to da bebe vole taj osjećaj da su u uskom mi ima smisla pa eto. Nespretno mi je bebicu pokrivati i jastučići su mi bili super.
Hedgehog ja.ne bi bebu stavljala da spava u jastuku jer moraju biti na tvrdoj podlozi, a jastuk je mekan. A i ne mora biti da ce se tvojoj bebi svidjet uopce biti u jastuku. Moj L je jos u bolnici vjecito ruke van iskopao van iz tog jastuka, bez obzira sto ih oni tako povezu 😂 oduvijek je nemirno dijete 😄
Sluzni čep može ispadati u dijelovima, ne mora odjednom i opet ne mora značiti da porod kreće. Dok nemam trudove ili mi pukne vodenjak, nema smisla da idem u bolnicu...
Bebica se javlja tako da čekamo simptome za dan D i nadamo se da će biti što kasnije da se još zdeblja moja mršavica
Bebushka, preslatke su!
Sretna, lijepo se provedite!
Hedgehog, ja ću bebu sigurno prvih mjesec dana držati u tom jastuku, svi su rekli da je puno lakše dok je beba sitna i nije još ojačala
Mamuka nije cudno za sir. Onaj tko voli i cesto radi svakakve slaticr se u biti u ouno recepata srece sa sirom kao preljevom ili bilo kakvim drugim dodatkom. Meni su dosadni oni tradicionalni kolaci, vec svima poznati pa ja stalno nesto novo isprobavam,trazim, sama kombiniram..
Sluzni čep može ispadati u dijelovima, ne mora odjednom i opet ne mora značiti da porod kreće. Dok nemam trudove ili mi pukne vodenjak, nema smisla da idem u bolnicu…
Bebica se javlja tako da čekamo simptome za dan D i nadamo se da će biti što kasnije da se još zdeblja moja mršavicaBebushka, preslatke su!
Hedgehog, ja ću bebu sigurno prvih mjesec dana držati u tom jastuku, svi su rekli da je puno lakše dok je beba sitna i nije još ojačala
Meni je taj jastuk bio skroz nespretan 😂 lakse mi je bilo bez toga ju drzat, a i mm isto. Srecom da ga nismo.kupili nego dobili pa nisam na to bacila novce 😄
Cure bebice su vam preslatke, cila sam se rastopila kad sam ih vidila 😍😍😍
Sretna, tako je meni frendica rekla za maloga. Ista stvar. Vidjet ćemo kako će Diego reagirati, ako ne - bit ćemo u stanju pripravnosti!I jednim okom spavati a drugim pratiti situaciju!
Ah, ja i tako imam san ko pero lagan. Tako da na svaki njegov pomak ja sam bila budna,tako je i danas. Imam isjecaj kao sa uopce ne apavam cvrsto jer uvijek jednim uhom osluskujem dal me zove, dal place..a spava u svojoj sobi
ja obrnuto.
Spavam ko top....navikla valjda uz njih dvoje da ak se mislim naspavat - da moram "skakat" tek kad je zbilja hitno. Inače se oni xy puta dižu u wc, pit vode itd....muž se na sve to budi (ima laaagan san, svaki vrag ga omete) a ja ujutro nemam pojma šta se događalo.
Evo sinoć je muž rekao da je nanašao Milu od 11 do ponoćipol, da se svako malo budila.
Ja pojma nisam imala.
Ok, i inače od 8 do ponoć je inače svaku noć "borba"
ali ja sam ju oko 23h podojila tisućuiprvi put u tih par sati, uvalila u košaru - i zakrmila, nisam više mogla.
hvala bogu na mužu!
žena-majka-carica:)
Sluzni čep može ispadati u dijelovima, ne mora odjednom i opet ne mora značiti da porod kreće. Dok nemam trudove ili mi pukne vodenjak, nema smisla da idem u bolnicu…
Bebica se javlja tako da čekamo simptome za dan D i nadamo se da će biti što kasnije da se još zdeblja moja mršavicaBebushka, preslatke su!
Meni je taj jastuk bio skroz nespretan 😂 lakse mi je bilo bez toga ju drzat, a i mm isto. Srecom da ga nismo.kupili nego dobili pa nisam na to bacila novce 😄
ja sam jastuk taj vlaški za nošenje bebe s prvom dvojicom koristila non-stop, a evo sad i s njom skoro stalno je u njem
muž ju isključivo u tom uspavljuje, ima duuuge ruke i nezgrapno mu je onak malešnu držat bez tog.
Ovako ju u tom uspavam(o) vrlo često i onda ubacimo u košaru od kolica
vreću za spavanje - još nismo počeli koristit, a prerast će mi veličinu ovih najmanjih (opremila sam se u svim brojevima, od najmanjeg nadalje)......jer nije još toliko hladno da mi u tom spava, pa ipak pokrivam mad aje to kao opasnije...ali nisu oni toliko pokretni ako im se dobro podvuče prekrivač sastrane, nema opasnosti....
a s njima dvojicom vreću za spavanje sam koristila od starta (rođeni u prosincu i siječnju) i bez nje nisam mogla jednako kao ni bez tetra pelena...eto koliko mi je korisna bila!
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji