Yel, super za obavljen posao! I za kavicu na suncu.
Nažalost kod nas je vlaga vani i kao neka maglica... GROZNOOO... A za sutra kišu najavljuju Ne znam da li izaći s Diegom. Moguće da budem izašla malo na zrak da ne budemo samo doma.
Yel, neka ste ih angažirale! TAKO TREBA!
Barbs Uf ja se već preplašila da kasnim,dobro je onda ☺️
Yel hahah muški ko muški eto nama žarulja u hodniku pregorila prije 2 tjedna,mislim da ću se ja morat penjat na stolac da ju zamjenim 😅
Hope, neee, ne kasniš! Mada sve ovisi i od ginekologa do ginekologa. Ja sam CTG u bolnici napravila i ako nema razloga ranije ga napraviti, rade ga od 38.tjedna...
Cure kad su vama prvi put radili CTG? Ja očekujem da će mi ga prvi put radit sljedeći tjedan na prvoj kontroli u Petrovoj!
Na 35+1 tt
Barbs Ja ću sa točno 36TT ic prvi put u TA na pregled,tak nam se nekak poklopilo da mi je kod mog privatnog bio prije tjedan dana pregled pa mi je rekao za 2 tjedna kontrola u Petrovoj tako da bas me zanima kak to sve tamo ide,bas sam znatiželjna!!
Cure koje su u Petrovoj dal ima koja neku preporuku ako ćemo moć birat točno dan kad je koji doktor da nam kaže koji su ono doktori Okej ?!?
Pozdrav cure..danas sam bila na pregledu u Petrovoj,tamo sam od pocetka zbog ivf-a..ugl nece me ni slati u TA,biti cu do kraja kod svog dr..danas su mi radili CTG,ali na odjelu i uzv procjene bebe..Mila ima 2700g..biti ce to mala curica 💕
Ugl sve je dobro,osim sto su mi prsti na rukama malo nateceni i dr me preplasio da je to jako opasno?!..veli on da do sad je sve bilo skolski i bilo bi steta da se sad nesto dogodi..pa vidim da ima trudnica koje su puno vise otekle i nijedna nije spominjala da je to jako opasno??moram ugl izbaciti sol iz prehrane..
Oprostite na dugom postu,ali bas me preplasio s tim😕😕
Autora1611 Una je preslatka,koje velike okice 😍😍
Bbrletic kako je prošao CTG?
Da, posebne okice ima! Jos dok smo bile u bolnici pedijatrica je rekla kak se iznenadila, da Una ima pogled kao da ima 3 mjeseca
Nisu me ostavili... ctg nije zabiljezio ni jedan trud, malac veselo lupa, plodne vode dovoljno. Uloziva sam za prst jedva (i ako). U pon opet pregled (tad mi je bas termin) i onda se ceka 10 dana ako prenesem, dakle do 19. bi cekali. Malac ima 3600, kaze gin da se ne brinem oko velicine bebe jer to nema veze s porodom (ja sam se bojala da ce narasti prevelik i da ce mi zbog toga biti tesko roditi) i kaze da sad pred kraj bebe trebaju dobivati oko 100g tjedno (a ne po 300 kao do sad). Eto to je to od pregleda, bitno da je sve dobro a sad cemo se strpit onda jos tih par dana ☺️
I da, rekla mi je da bez obzira na sve porod moze krenuti i danas jer nema pravila.
Belle zaboravila sam pitati za odijelo tati! Budem u pon, valjda cu se sjetiti! 😑
Una je preslatka! 😍
Sretno s radovima curke, imate konjske zivce 👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji