Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    05. Listopad 2017. 15:04

Yel, super za obavljen posao! I za kavicu na suncu. 
    Nažalost kod nas je vlaga vani i kao neka maglica... GROZNOOO... A za sutra kišu najavljuju  Ne znam da li izaći s Diegom. Moguće da budem izašla malo na zrak da ne budemo samo doma. 
    Yel, neka ste ih angažirale! TAKO TREBA! 

Hope
    05. Listopad 2017. 15:04

Barbs Uf ja se već preplašila da kasnim,dobro je onda ☺️
    Yel hahah muški ko muški eto nama žarulja u hodniku pregorila prije 2 tjedna,mislim da ću se ja morat penjat na stolac da ju zamjenim 😅

barbs
    05. Listopad 2017. 15:06

Hope, neee, ne kasniš!  Mada sve ovisi i od ginekologa do ginekologa. Ja sam CTG u bolnici napravila i ako nema razloga ranije ga napraviti, rade ga od 38.tjedna... 

barbs
    05. Listopad 2017. 15:07

18.10. imamo prvi pregled kod pedijatrice!  Jedva čeeeekaaaam! 

• sretna
    05. Listopad 2017. 15:16

Hope

Cure kad su vama prvi put radili CTG? Ja očekujem da će mi ga prvi put radit sljedeći tjedan na prvoj kontroli u Petrovoj!

Na 35+1 tt

Hope
    05. Listopad 2017. 15:16

Barbs Ja ću sa točno 36TT ic prvi put u TA na pregled,tak nam se nekak poklopilo da mi je kod mog privatnog bio prije tjedan dana pregled pa mi je rekao za 2 tjedna kontrola u Petrovoj tako da bas me zanima kak to sve tamo ide,bas sam znatiželjna!! 
    Cure koje su u Petrovoj dal ima koja neku preporuku ako ćemo moć birat točno dan kad je koji doktor da nam kaže koji su ono doktori Okej ?!?

Nina2512
    05. Listopad 2017. 15:24

Pozdrav cure..danas sam bila na pregledu u Petrovoj,tamo sam od pocetka zbog ivf-a..ugl nece me ni slati u TA,biti cu do kraja kod svog dr..danas su mi radili CTG,ali na odjelu i uzv procjene bebe..Mila ima 2700g..biti ce to mala curica 💕
    Ugl sve je dobro,osim sto su mi prsti na rukama malo nateceni i dr me preplasio da je to jako opasno?!..veli on da do sad je sve bilo skolski i bilo bi steta da se sad nesto dogodi..pa vidim da ima trudnica koje su puno vise otekle i nijedna nije spominjala da je to jako opasno??moram ugl izbaciti sol iz prehrane..
    Oprostite na dugom postu,ali bas me preplasio s tim😕😕

Aurora1611
    05. Listopad 2017. 15:26

Hope

Autora1611 Una je preslatka,koje velike okice 😍😍
    Bbrletic kako je prošao CTG?

Da, posebne okice ima! Jos dok smo bile u bolnici pedijatrica je rekla kak se iznenadila, da Una ima pogled kao da ima 3 mjeseca 

Kiki156
    05. Listopad 2017. 15:27

Nisu me ostavili... ctg nije zabiljezio ni jedan trud, malac veselo lupa, plodne vode dovoljno. Uloziva sam za prst jedva (i ako). U pon opet pregled (tad mi je bas termin) i onda se ceka 10 dana ako prenesem, dakle do 19. bi cekali. Malac ima 3600, kaze gin da se ne brinem oko velicine bebe jer to nema veze s porodom (ja sam se bojala da ce narasti prevelik i da ce mi zbog toga biti tesko roditi) i kaze da sad pred kraj bebe trebaju dobivati oko 100g tjedno (a ne po 300 kao do sad). Eto to je to od pregleda, bitno da je sve dobro a sad cemo se strpit onda jos tih par dana ☺️ 
    I da, rekla mi je da bez obzira na sve porod moze krenuti i danas jer nema pravila. 
    Belle zaboravila sam pitati za odijelo tati! Budem u pon, valjda cu se sjetiti! 😑
    Una je preslatka! 😍
    Sretno s radovima curke, imate konjske zivce 👍🏻

Aurora1611
    05. Listopad 2017. 15:27

Iako nisam skuzila sta joj to znaci haha 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.