Za lovu….meni je muz sve to predao ali na moje ime pa ce na moj racun sjest…iako svejedno jer mi trosimo iz jednog te istog fonda.
Preljepa ti je bebica,treca sreca je li inace spava na ledjima ili je na boku,a zao mi je za viroze....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbs ma kakvo prosirivanje prstena. Sve ce to doc na svoje,ne diraj ih!
Ja jos nosim prstene, na srecu nisam otekla, ali ni mrvicu nigdje.
Sad sam se prejela rolica i krepavam
Aurora Una ti je premedena.💕..joj jedva cekam da i ja mogu objavit slikicu😁
Prvi put sam isla na CTG i bio mi je neki mladi doktor, neki Ivan Lerotic..nikad cula za njega…kak mislis primarni gin?
Treca, i Mila je bas slatka😍
Yel..hahahha….kod tebe zivopisno kao uvijek😅
Hvala ti mila 😘
Aha, a on je onak dosta neutralan neces bas nesto pretjerano cuti od njega kao i od dr Rebic, oni su sutljivi!
Mislim kod koga si vodila trudnocu u sk?
Ej hope, zlopuša i radošević su mi bili na hitnoj. Meni su super. Ja sam prvi put došla u utorak, nisam imala pojma za raspored. Prvi put sam čekala satima, sva zbunjena, pregled kod Starčević mi je trajao minutu. Doslovno. Možda i kraće. Baš sam bila raspižđena. Drugi put kad sam došla, svi su bili dobre volje, doktor divan, sve sam pitala, sve mi je objasnio... Valjda im ovisi o danu. Ugl, ja sam za sad zadovoljna Starčevićem. A za Hermana sam čula da ga svi hvale, mlad, pristupačan.... Ali sve ti je to individualno i ti si tamo u TA ko na pokretnoj traci. Ono samo im broj. Nekad čekaš satima, nekad pola h. A kad ideš rađat ovisi ko je gore dežuran. Dakle nema veze koji ti je doktor bio u TA. Osim ako nemaš sad neku vezu, to ne znam. E i da, TA ti je desno od glavne zgrade, mala zgradica, uđeš kod rampe.
P. S. Sorkač curke na predugom postu. :D
Aurora Una ti je premedena.💕..joj jedva cekam da i ja mogu objavit slikicu😁
Prvi put sam isla na CTG i bio mi je neki mladi doktor, neki Ivan Lerotic..nikad cula za njega…kak mislis primarni gin?
Treca, i Mila je bas slatka😍
Yel..hahahha….kod tebe zivopisno kao uvijek😅
Hvala ti mila 😘
Aha, a on je onak dosta neutralan neces bas nesto pretjerano cuti od njega kao i od dr Rebic, oni su sutljivi!
Mislim kod koga si vodila trudnocu u sk?
Bebica ti je slatkis mali
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Nisu mi jako nateceni prsti..mislim vidi se,al nist strasno..noge nisu..pa ne znam zasto me tako plasi..tlak mi je odlican,proteine u mokraci mi gledaju na svakom pregledu (preko one trakice) i to je isto u redu..ah izbacit cu sol pa cemo vidjeti,imam opet pregled za 7 dana..
E da,cure koje cete roditi u Petrovoj,nemojte si slucajno uzimati spavacice dugih rukava jer je tamo uzasnooo vruce,bas jako griju..cak sestrama na salterima hladi klima!!bas sam pricala sa jednom trudnicom koja tamo lezi,veli da se kuhaju u sobama..uzas
Ana, ma bit će okej. Ako su samo prsti u pitanju... Bitno da nemaš proteine na trakici. Tnx za savjet za spavaćice. Ja sam naravno pripremila dugih rukava... :D
Nisu mi jako nateceni prsti..mislim vidi se,al nist strasno..noge nisu..pa ne znam zasto me tako plasi..tlak mi je odlican,proteine u mokraci mi gledaju na svakom pregledu (preko one trakice) i to je isto u redu..ah izbacit cu sol pa cemo vidjeti,imam opet pregled za 7 dana..
E da,cure koje cete roditi u Petrovoj,nemojte si slucajno uzimati spavacice dugih rukava jer je tamo uzasnooo vruce,bas jako griju..cak sestrama na salterima hladi klima!!bas sam pricala sa jednom trudnicom koja tamo lezi,veli da se kuhaju u sobama..uzas
Ana, ma bit će okej. Ako su samo prsti u pitanju… Bitno da nemaš proteine na trakici. Tnx za savjet za spavaćice. Ja sam naravno pripremila dugih rukava… :D
Nema na cemu🙂🙂ja imam kratkih rukava,ali sam si pripremila deblji ogrtac..sad ga vadim iz torbe..haha
Ana, ma bit će okej. Ako su samo prsti u pitanju… Bitno da nemaš proteine na trakici. Tnx za savjet za spavaćice. Ja sam naravno pripremila dugih rukava… :D
Nema na cemu🙂🙂ja imam kratkih rukava,ali sam si pripremila deblji ogrtac..sad ga vadim iz torbe..haha
A još sam mislila spakirati i dugu vesticu kao umjesto ogrtača i još sam spavaćice skupo platila... Hahaha -. - -.-
Sortiraj odgovore
Najstariji