Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2017. 20:21

(Ostavila sam rtl na tvu i tipkam po mobu....pocne ‘ljubav je na selu’....gledam i nez sta rec, sram me za te ljude koji su se prijavili, bas se najezim kad vidim ekipu..)

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 20:21

Yel

Bbrletic, u 23.tt me dr poslala ma ctg 1.put, zbog ‘tvrdog trbuha’, u 28.tt sam bila na hitnoj zbog tvrdog trbuha i jedva sam hodala, kao da ce trbuh puknut od pritiska i dolje isto, tad mi je dr rekao da je bebach skroz nisko, glavom dolje. Od tad ne hodam nego koliko moram, kontrakcije stalno vise nit ne brojim, kad stegne, odmaram i lezim.
    Nedavno me pocelo sjedenje mucit i kicma.

Zadnjih par dana i meni je stalno trbuh tvrd i hodam ko patka tad

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 20:23

Yel

(Ostavila sam rtl na tvu i tipkam po mobu….pocne ‘ljubav je na selu’….gledam i nez sta rec, sram me za te ljude koji su se prijavili, bas se najezim kad vidim ekipu..)

I ja gledam ljubav je na selu katastrofa

Leptirica.com

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 20:24

Poslje okrenem na novu i kemala

Leptirica.com

barbs
    02. Listopad 2017. 20:32

Cure, nadam se da vas bebaci nece iznenaditi previse rano... A i ako iznenade, dobro dosli! 
    Ja cekam filmove na cinestaru  Diego spava. Sad je bas muz dosao s treninga. 
    Ljubav je na selu - sramota 

Belle84
    02. Listopad 2017. 20:32

Sanjchi ti mozes bit bez brige, sutra ulazis u termin 👍🏻😊🎉
    Kazu da je punih 37 tt termin...

barbs
    02. Listopad 2017. 20:34

Nada Rubi(pas) me prvih  dana ignorirala... Jucer i danas je vec druga prica... a malog nije vidjela... u kolicima je on... Vrti se oko kolica, pogotovo kad netko gleda malog... I ona trazi paznju... Ali nama pas nije u kuci vec u boxu vani...

barbs
    02. Listopad 2017. 20:34

Belle, da, i ja sam cula to za 37 tj... Tada je rodila moja frendica twinsice... 

• Mamuka
    02. Listopad 2017. 20:42

Luce pitaj ga kad dodje da ne pišem. Al oni su se upoznali prije par miseci. Samo nisan pohvatala kako su došli na temu nas. To moran priupitat 😂
    Moje ruke uopće ne lice na moje ruke. Noge su mi teške i osjećan ko da su se napuvale a muž kaže ma nisu al vidim da su stalno lagano otečene, navečer poprilično. Samo njemu to sve OK. I sva me obuća stišće a inače imam bas jako usku nogu i sad me to živcira i neugodni mi je.
    U 1T nisam imala ništa od ovih problema 😛

[OBRISANO] 02. Listopad 2017. 20:43

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI