Barbs, tvoj Diego je kao moj L 😄 taj je vjecito putovao po kreveticu 🤣 i dan danas ga ima po svuda 😄
Znači, imaaaaa dosta bebača koji putuju! Veselo je nama samo što non stop treba pratiti situaciju. Neki dan mi je završio ispod dekice i srećom pa sam na vrijeme reagirala i vidjela. Znači, mislim da sutra idemo kupiti vreću za spavanje!
Barbs, tvoj Diego je kao moj L 😄 taj je vjecito putovao po kreveticu 🤣 i dan danas ga ima po svuda 😄
Znači, imaaaaa dosta bebača koji putuju!Veselo je nama samo što non stop treba pratiti situaciju. Neki dan mi je završio ispod dekice i srećom pa sam na vrijeme reagirala i vidjela. Znači, mislim da sutra idemo kupiti vreću za spavanje!
Moj je mrzio biti u vreci, a i meni je bilo skroz nezgodno vadit ga sto puna van da ga lresvucem,pa dok jede...uglavnom, nismo fanovi vreca tako da smo ju nakon tjedan dana prestali koristit jer ne bio lud u tome 😂
Sretna, tako je meni frendica rekla za maloga. Ista stvar. Vidjet ćemo kako će Diego reagirati, ako ne - bit ćemo u stanju pripravnosti! I jednim okom spavati a drugim pratiti situaciju!
Evo napokon imam sliju di su obe budne, uhvatili smo 3 kg i 15 dana :)
Sretna, tako je meni frendica rekla za maloga. Ista stvar. Vidjet ćemo kako će Diego reagirati, ako ne - bit ćemo u stanju pripravnosti!I jednim okom spavati a drugim pratiti situaciju!
Ah, ja i tako imam san ko pero lagan. Tako da na svaki njegov pomak ja sam bila budna,tako je i danas. Imam isjecaj kao sa uopce ne apavam cvrsto jer uvijek jednim uhom osluskujem dal me zove, dal place..a spava u svojoj sobi
Desno je iskra, a lijevo sipora (inace zena od mojsija iz biblije, ime znaci vrabac, lijepa ptičica), al na listu ako moze samo inicijali, imena su malo neobicna pa bi svi znali odmah ko sam
Med medeni! 😍
Hedgehoghvala na info 🤗🤗 sutra ujutro idem pa ću se naručiti,ne znam dal oni bubnu dan kad da dođem ili mogu birat!!
I znam da mi neće taj dok bit na porodu ak se bas ne potrefi,vezu nemam nit ju tražim,slažem si u glavi kak bude bit će i pokušavam se ne zamarat (normalno da se zamaram) 😂😂
Ej ma svi su zapravo okej, naravno imaju loše dane i dobre. Javi kak je prošlo. :)
Barbs hvala ti na potpori 😇 A mogu birati izmedu tajica i kosulje ili traperica i kosulje. Eto, to je sve u sta stanem. 😅 Haljine su ili presvecane ili preljetne 😒
Sretna dobar provod veceras! 😊
Bebushka curke su pemedeneee! 😍😍
A sto se tice pokrivanja beba ja vec imam vrece za spavanje jer bi me bilo strah pokrivati. A svi su me uvjeravali da je to glupost jer male bebe se ne micu kad ih legnes, kako ih stavis tako ih ujutro nades. Aha, kako da ne!
Desno je iskra, a lijevo sipora (inace zena od mojsija iz biblije, ime znaci vrabac, lijepa ptičica), al na listu ako moze samo inicijali, imena su malo neobicna pa bi svi znali odmah ko sam
Prave male dame
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji