Predivna boja, ja to hocu, samo nikako da mi izvuce tu boju frizerka, uvijek mi nekako ispadne pretamno...

Sanjchi, fino ste vi narasle! Super boja.
Ja sam se zadnji put farbala u 4. mjesecu prije dodjele diplome tako da ja jedva čekam da idem frizerki. Vjerojatno ću slijedeći mjesec
ili negdje u 12. mjesecu

Cure, nemojte NIKAKO kupovati u baby centrima te komodice! Znači, em se izj* dok to namontiraš, tj. dobiješ u komadu i trebaš drške staviti + kotačiće i sve je to tako nekvalitetno + košta puno za poludjeti + ladice su toliko niske da nije da ti sve živo stane... Mi smo kupili u Magic babyu i to samo jer su muž i sveki navaljivali i tako mi je bilo drago što su skužili da je to bio bez vezni trošak... A sveki se GLUPA PRAVILA
Jer je rekla: a to sve bebe imaju... i ja sam joj rekla: zato sam ja govorila da kupimo negdje drugdje komodu (koja će NAMA kasnije služiti) za puno manje novca i samo prematalicu.... A njen odgovor: joj, pa ja to nisam znala!
Ej, tako se glupa pravila i za naše vjenčanje, oko nekih priprema, kao: a ja to nisam znala... A U BITI ME NIJE JEBENO SLUŠALA! I neka je spizdila 1500 kn za to... Baš mi je drago!
Belle, MG - mislim da kad uđeš u 37.tjedan... Cure su tako pričale... Mada sam ja ostala bez u 36.tjednu i dobro da se ovdje o tome pričalo i da nisam išla kupovati...
Curke, bebice vam super napreduju!
(idem čitati dalje... na 2645 str sam)

Hedgehog, i ja sam bila zen kao i ti što se poroda tiče... Dok trudovi nisu krenuli! HAHAHAHAHAHAHHA I stvarno sam se psihički bila pripremila da će biti teško i da ga neću ispljunuti, ali nisam očekivala da će to biti toliko teško HAHAHAH
IKEA - ima odlične stvari po pristupačnoj cijeli, ali nažalost dostava puno košta.... ili moram čekati da netko ide u IT do Ikee... A to većinom ide frendica samo mi ona nikada ne javi... Jedino za onaj stolić za dnevni sam joj uspjela reći Možda sveki bude išla u Ikeu s frendicom s autobusom, pa budem od nje sve naručila
Hope, ja nisam bila spremna roditi! A taman dan prije poroda meni muž govori: ok, bilo bi vrijeme da rodiš
I ja kažem: aaa neeee, ne još... dok sve pripremimo, dok kupimo veš mašinu dok ovo dok ono... i on meni: da li će doći dan kad će ti reći - ok, sada mogu rodit?!
I rekla sam: ne znam... I te noći mi je vodenjak pukao hahahahaha Ja sam mislila da će muž biti u panici... mogu priznati da sam više ja bila
Ali je muž samo taj dan smršavio 2-3 kg
Sa 77kg je došao na 74kg
Moj muž je mene na dan poroda, kad sam bila u predrađaoni s mobitelom (sestre su mi rekle da ga slobodno uzmem i da njemu javim da ne mora dolaziti odmah - išao je pojesti nešto i kupiti meni još vode!): jesi javila klokanicama? pišeš klokanicama?! A meni ni na kraju pameti da pišem dok bolovi pomalo kreću

P.S. Ja sam u 6. mjesecu mužu rekla neka se pripremi jer ja ću oko 15.9.roditi. Meni je frendica govorila da je i ona tako govorila pred kraj T i da ću ga vjerojatno prenijeti jer je dečko I eto, 18.9. rodila
Sanjchi, ma to je muško... Mora on zafrkavati
Iz vlastitog iskustva znam koliko ti zapravo pomoć znači, pa ako možete -iskoristi/te to... Znam da je to dvosjekli mač jer će si onda svašta dozvoljavati, ali ja sam si jučer 2-3x podgrijavala juhu jer je D bio nemiran i hoće-neće cicu, hoće-neće zaspati... Kamoli još da sve moram kuhati (ok vjerojatno bih krenula od jutra jer eto sada čvrsto spava), ali prvo vrijeme ti dobro dođe pomoć... samo što i oni trebaju znati kad je vrijeme da vas ostave na miru.. .Moji to znaju, ali sveki se ovdje nasere i neće da ide

Belle ma nemam prednost ocito, ko da je njih briga, al dobro.
Ja cu piti mg jos ovaj tjedan jer u subotu idemo nq svadbu, a u petak frendica i ja zajedno castimo ostatak ekipe za okrugli 30.-ti rodendan 😄
Ja se ne farbam i nemam ni jednu sijedu. Cak mi je frizer rekao da bolje da se ne farbam dok ne moram jer mi je kosa prirodno u pramenovima i lijepa boja da bi to bilo steta unistit

Sanjchi, frućka ti se za dojenje! i meni je bilo neugodno i onda kad sam skužila da svi živi su doma, a Diego gladan - šta ću! Njima bi trebalo biti neugodno... Mada kad dođu frendovi naravno da neću pred njima!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji