barbs - znači spava ti u krevetiću? pa to je super....moji nisu nijedan koristili ga do xy mjeseci starosti. A to za okretanje kao kazaljka na satu ti je normalno...sve bebe to rade ja mislim. Samo nije problem dok to ne rade u roditeljskom krevetu.
Nama su svojedobno (dok su bili bebe oko godine dana cca) obojica tak se okretali ("okomito") i onda bismo muž i ja spavali na rubu kreveta svak svom....ono doslovno 20ak centi si imao za sebe jer se beg mali raširio posred kreveta a moraš pazit rukice i nogice da mu ne zgnječiš.....ahhh čeka nas to opet za par mjeseci vjerojatno.
Sad još za čudo divno ne spava mala s nama (pitanje je dokad!) jer ja zbog razrezane utrobe ne mogu dojit ležeći bočno, pa smo sad uhvatili ritam da ju podojim sjedeći i uvalim u njenu košaru od kolica (tamo spava, navikla se) a njih dvojicu sam lijegala odmah pored sebe i dojila ležeći, i tako bi zaspali...
Bebushka - awwww Bože blagoslovi! Koja je to sreća....divne su ti. Ja svaki dan zahvalim šta sam ju zdravu rodila (kao i njih dvoje) a kamoli kad su dvije odjednom....to je zbilja veće nego zgoditak na Lotu - da sve ispadne okej. A za imena - slažem se, neobična su, pogotovo S...pa to kao da si se imenom i prezimenom potpisala
žena-majka-carica:)
Evo cure ako nekome treba dekica, u dm-u je na poklon od Svilanita prekrasna dekica 75x100 ak kupite neki deterdzent i omeksivac, ja bas bila sad u dm-u pa sam uzela... bas je divna na dodir
Evo mene nazad doma,naručena sam za sljedeći petak u 9:50 (znam da ću čekati) Ugl tad su doktor Zlopaša jjutro i Radosevic popodne!
Danas su mi samo tlak izmjerili i piškila sam na trakicu!! Tamo ima milijun ljudi 😱 Danas sam bila gotova u roku od 3 min,a za sljedeći put mi se čini da ću se Morat naoružan živcima 🙄
Eto,svi.imamo drugacija iskustva. 😊 meni je taj jastuk za novorodence potpuno beskorisna stvar, kao i jastuk za dojenje 😄
Odspavala sam sada pola sata jer se L cijelu noc nesto budio..prije ttoga sam oprala kuhinju, obrisala prasinu i usisala.
Sad pijem ness inodmaram dok ne odem po L u vrtic. Dosta mi je za danas
Evo cure ako nekome treba dekica, u dm-u je na poklon od Svilanita prekrasna dekica 75x100 ak kupite neki deterdzent i omeksivac, ja bas bila sad u dm-u pa sam uzela… bas je divna na dodir
Bilo koji deterdzent i omeksivac??
Evo mene nazad doma,naručena sam za sljedeći petak u 9:50 (znam da ću čekati) Ugl tad su doktor Zlopaša jjutro i Radosevic popodne!
Danas su mi samo tlak izmjerili i piškila sam na trakicu!! Tamo ima milijun ljudi 😱 Danas sam bila gotova u roku od 3 min,a za sljedeći put mi se čini da ću se Morat naoružan živcima 🙄
Ej super. Daaaaa. Obaviš trakicu, vagu i tlak i onda čekaš. Meni je taj dvojac bio na hitnoj, kad sam bila, jednom on, a drugi put ona i stvarno su bili dragi i susretljivi a ono opet profesionalni. Tako da baš imam lijepa sjećanja na njih. Malo ih proguglaj. :)
Jastuk - hvala za savjete. Dobila pa da vidim kako ga mogu iskoristit :D
Hedgehog hahahha u isto vrijeme! 😊 Meni je super dekica, pere se na 40 stupnjeva, 60% pamuk
Sortiraj odgovore
Najstariji