Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    03. Listopad 2017. 09:17

Predivna boja, ja to hocu, samo nikako da mi izvuce tu boju frizerka, uvijek mi nekako ispadne pretamno...

barbs
    03. Listopad 2017. 09:17

Sanjchi, fino ste vi narasle!  Super boja.  Ja sam se zadnji put farbala u 4. mjesecu prije dodjele diplome tako da ja jedva čekam da idem frizerki. Vjerojatno ću slijedeći mjesec  ili negdje u 12. mjesecu 

barbs
    03. Listopad 2017. 09:25

Cure, nemojte NIKAKO kupovati u baby centrima te komodice!  Znači, em se izj* dok to namontiraš, tj. dobiješ u komadu i trebaš drške staviti + kotačiće i sve je to tako nekvalitetno + košta puno za poludjeti + ladice su toliko niske da nije da ti sve živo stane... Mi smo kupili u Magic babyu i to samo jer su muž i sveki navaljivali i tako mi je bilo drago što su skužili da je to bio bez vezni trošak... A sveki se GLUPA PRAVILA  Jer je rekla: a to sve bebe imaju... i ja sam joj rekla: zato sam ja govorila da kupimo negdje drugdje komodu (koja će NAMA kasnije služiti) za puno manje novca i samo prematalicu.... A njen odgovor: joj, pa ja to nisam znala!  Ej, tako se glupa pravila i za naše vjenčanje, oko nekih priprema, kao: a ja to nisam znala... A U BITI ME NIJE JEBENO SLUŠALA! I neka je spizdila 1500 kn za to... Baš mi je drago! 
    Belle, MG - mislim da kad uđeš u 37.tjedan... Cure su tako pričale... Mada sam ja ostala bez u 36.tjednu i dobro da se ovdje o tome pričalo i da nisam išla kupovati... 
    Curke, bebice vam super napreduju! 
    (idem čitati dalje... na 2645 str sam)

[OBRISANO] 03. Listopad 2017. 09:28

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    03. Listopad 2017. 09:34

Hedgehog, i ja sam bila zen kao i ti što se poroda tiče... Dok trudovi nisu krenuli! HAHAHAHAHAHAHHA  I stvarno sam se psihički bila pripremila da će biti teško i da ga neću ispljunuti, ali nisam očekivala da će to biti toliko teško HAHAHAH
    IKEA - ima odlične stvari po pristupačnoj cijeli, ali nažalost dostava puno košta.... ili moram čekati da netko ide u IT do Ikee... A to većinom ide frendica samo mi ona nikada ne javi... Jedino za onaj stolić za dnevni sam joj uspjela reći  Možda sveki bude išla u Ikeu s frendicom s autobusom, pa budem od nje sve naručila 
    Hope, ja nisam bila spremna roditi!  A taman dan prije poroda meni muž govori: ok, bilo bi vrijeme da rodiš  I ja kažem: aaa neeee, ne još... dok sve pripremimo, dok kupimo veš mašinu dok ovo dok ono... i on meni: da li će doći dan kad će ti reći - ok, sada mogu rodit?!  I rekla sam: ne znam... I te noći mi je vodenjak pukao hahahahaha Ja sam mislila da će muž biti u panici... mogu priznati da sam više ja bila  Ali je muž samo taj dan smršavio 2-3 kg  Sa 77kg je došao na 74kg 
    Moj muž je mene na dan poroda, kad sam bila u predrađaoni s mobitelom (sestre su mi rekle da ga slobodno uzmem i da njemu javim da ne mora dolaziti odmah - išao je pojesti nešto i kupiti meni još vode!): jesi javila klokanicama? pišeš klokanicama?!  A meni ni na kraju pameti da pišem dok bolovi pomalo kreću 

barbs
    03. Listopad 2017. 09:38

P.S. Ja sam u 6. mjesecu mužu rekla neka se pripremi jer ja ću oko 15.9.roditi. Meni je frendica govorila da je i ona tako govorila pred kraj T i da ću ga vjerojatno prenijeti jer je dečko  I eto, 18.9. rodila 
    Sanjchi, ma to je muško... Mora on zafrkavati 
    Iz vlastitog iskustva znam koliko ti zapravo pomoć znači, pa ako možete -iskoristi/te to... Znam da je to dvosjekli mač jer će si onda svašta dozvoljavati, ali ja sam si jučer 2-3x podgrijavala juhu jer je D bio nemiran i hoće-neće cicu, hoće-neće zaspati... Kamoli još da sve moram kuhati (ok vjerojatno bih krenula od jutra jer eto sada čvrsto spava), ali prvo vrijeme ti dobro dođe pomoć... samo što i oni trebaju znati kad je vrijeme da vas ostave na miru.. .Moji to znaju, ali sveki se ovdje nasere i neće da ide 

• sretna
    03. Listopad 2017. 09:42

Belle ma nemam prednost ocito, ko da je njih briga, al dobro.
    Ja cu piti mg jos ovaj tjedan jer u subotu idemo nq svadbu, a u petak frendica i ja zajedno castimo ostatak ekipe za okrugli 30.-ti rodendan 😄
    Ja se ne farbam i nemam ni jednu sijedu. Cak mi je frizer rekao da bolje da se ne farbam dok ne moram jer mi je kosa prirodno u pramenovima i lijepa boja da bi to bilo steta unistit

barbs
    03. Listopad 2017. 09:43

[OBRISANO] 03. Listopad 2017. 10:05

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    03. Listopad 2017. 10:09

Sanjchi, frućka ti se za dojenje! i meni je bilo neugodno i onda kad sam skužila da svi živi su doma, a Diego gladan - šta ću! Njima bi trebalo biti neugodno... Mada kad dođu frendovi naravno da neću pred njima! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI