Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    05. Listopad 2017. 17:34

Hedgehog

Ana2711

Hedgehog

Ana2711

Nisu mi jako nateceni prsti..mislim vidi se,al nist strasno..noge nisu..pa ne znam zasto me tako plasi..tlak mi je odlican,proteine u mokraci mi gledaju na svakom pregledu (preko one trakice) i to je isto u redu..ah izbacit cu sol pa cemo vidjeti,imam opet pregled za 7 dana..
    E da,cure koje cete roditi u Petrovoj,nemojte si slucajno uzimati spavacice dugih rukava jer je tamo uzasnooo vruce,bas jako griju..cak sestrama na salterima hladi klima!!bas sam pricala sa jednom trudnicom koja tamo lezi,veli da se kuhaju u sobama..uzas

Ana, ma bit će okej. Ako su samo prsti u pitanju… Bitno da nemaš proteine na trakici. Tnx za savjet za spavaćice. Ja sam naravno pripremila dugih rukava… :D

Nema na cemu🙂🙂ja imam kratkih rukava,ali sam si pripremila deblji ogrtac..sad ga vadim iz torbe..haha

A još sam mislila spakirati i dugu vesticu kao umjesto ogrtača i još sam spavaćice skupo platila… Hahaha -. - -.-

😃😃😆
    Imat cemo bar vise mjesta u torbi,za grickalice npr😃😃

05. Listopad 2017. 17:48

Napisem cijelu stranicu komentar- nece da se ucita. Screenshotam to-nece da ucita sliku. Ponovno napisem komentar i nece. Misa mu! 

Aurora1611
    05. Listopad 2017. 18:03

Sanjchi zakaj? Jel ti se on zamjerio nesto? 
    Znam da ga jako puno zena ne voli ali ja moram bit iskrena, bio mi je na 2 pregleda u bolnici, i jos me stalno provjeravao kako sam i uvijek se salio samnom, nadao se da cu rodit dok je on u smjeni, bio je u nocnoj i kad sam dosla na ultrazvuk poslije poroda zezao se veli cim sam ja otisao ti rodila hahah tak da je meni on superrr bio, voljela bih da mi je i na porodu bio! On je malo brutalan, i sto na umu to na drumu!

barbs
    05. Listopad 2017. 18:34

Sretna, zato još ni ne želim ništa širiti... Da ne širim bez veze... 
    Yel, mi djelimo troškove. To su na kraju krajeva naše pare. 

Barkleys
    05. Listopad 2017. 18:44

Yeeeel - knauf.... Bravo, bravo! Ima nade! 

Kiki156
    05. Listopad 2017. 19:08

Barbs sretno na prvom pregledu! 😊 
    Yel suuuuper za knauf! Je li to zato sto si se udruzila sa sveki ili? Mozda to nije losa taktika 😉
    Treca sreca Mila je medena! 😊
    Troskove dijelimo 😊

barbs
    05. Listopad 2017. 19:16

Mamisita, oooo, vidim, i tebe je počeo zaj* forum!  Mene zaj* već oko mjesec dana!  Isto tako napišem, pa zašteka, pa ništa ne mogu... nit poslat niti screenshot napraviti... ništa... 
    Treca sreca, veselo je kod tebe vidim... Mila je preslatka. Ja već nekoliko dana Diegu puštam muziku na viperu i vidjela sam danas da je baš sa zanimanjem počeo pratiti te viseće igračke, pogotovo kad ih slučajno udari, pa to zvonca i njiše se  Danas sam mu stavila i s youtubea pjesmice tako da je to sa zanimanjem slušao, mada ga i ja uzmem u ruke kad vidim da je previše nemiran i nikako da se umiri.  Brz oporavam malenom i nadam se da Mila neće pokupiti ništa.  Javljaj se svakako kad stigneš jer mi koje smo rodile više ništa ne stignemo  Ali ima nas koje smo česte na forumu za BEBE - Jesenjske bebe/mame 2017. pa se javi i tamo  Pusa Mili i braći  (neka brže ozdrave!) 

barbs
    05. Listopad 2017. 19:23

Hvala, Kiki!  Jesi ti danas imala pregled isto? Izgubila sam se u moru komentara...
    BBrletic, ulalaaaa... Možda si ti slijedećaaa! 

• Barbi13
    05. Listopad 2017. 19:37

barbs

Hvala,Kiki!Jesi ti danas imala pregled isto? Izgubila sam se u moru komentara…
    BBrletic, ulalaaaa… Možda si ti slijedećaaa!

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    05. Listopad 2017. 19:38

Yel drago mi je zbog radova 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.