Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    05. Listopad 2017. 13:33

Suncokretica - a joj da, znaju krivo to procijeniti i sve. Bit će sve okej. Bitno da je oko 2,5kg.Ti samo odmaraj. :*

• sretna
    05. Listopad 2017. 13:49

sanjchi255

sretna

Ja sam pekla americke cinnamon rolls 😁

Posalji malo..dam ti adresu😂 bas me sad hvata neka zelja za cimetom😋😋
    Kad se sve pocisti i zavrsi, ispeci cu si cimet puzice (ak ne rodim do tad)😂😂

Jel radis po originalu sa onim icingom gore ili bez toga? Ja uvijek s tim, imam bas americki recept. Prefine su

Hope
    05. Listopad 2017. 14:06

Ja kao sto sam i rekla,točno sam se u 12 digla iz kreveta 😂 Čak sam uspjela i odspavat od 8-12,sad u DZ po uputnicu i sutra ujutro u Petrovu se naručiti,lagano panika 😂😂
    Joj curke vi koje ste radile neke kolačiće mmm dobar tek,ja sam tak ljena za Radit nekaj samo bi papala 😂 Jedino kaj stalno radim i kaj je muž već lud je čišćenje kuće,Nemrem podnijeti zmazanocu,koliko puta tjedno vi usisavate?
    Yel-nisu mi jasni doktori koji nepotrebno šire paniku i nervozu,tako i tako ti je prvi put i sve ti je novo i normalno da ne znaš neke stvari,pa da sve znamo nebi nam oni trebali!!ufff

A vani je tako lijepi dan,bas bi se sjela negdje u birc na kavu na terasu i upijala ovaj vjetrić i sunce I popila kavicu ☕️🌞 Možda čak i to napravim sad kad završim i domu zdravlja 🤗

• Barbi13
    05. Listopad 2017. 14:12

Evo me na ctg

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    05. Listopad 2017. 14:29

Joj nikako sve pohvatati 😤😤 ali polako! Curke kojima nisam cestitala, cestitam vam od srca na malim mrvicama, cuvajte se, pazite, mazite i volite ❤️❤️ Sanjchi vidim da si isla na ctg, s kojim si se doktorima do sada susrela u bolnici? I tko ti je primarni ginekolog? 

Evo moje Une ( mrgud mali ) hahah
    Evo moje Une ( mrgud mali ) hahah

• sretna
    05. Listopad 2017. 14:44

Aurora1611

Joj nikako sve pohvatati 😤😤 ali polako! Curke kojima nisam cestitala, cestitam vam od srca na malim mrvicama, cuvajte se, pazite, mazite i volite ❤️❤️ Sanjchi vidim da si isla na ctg, s kojim si se doktorima do sada susrela u bolnici? I tko ti je primarni ginekolog?

Slatkica 😍

Hope
    05. Listopad 2017. 14:51

Autora1611 Una je preslatka,koje velike okice 😍😍 
    Bbrletic kako je prošao CTG?

barbs
    05. Listopad 2017. 14:52

Aurora, malena je preslatka! 
    Luce, super za pregled i za zeleno svijetlo za pir! Samo naprijed i izguštaj se! 
    Bebushka, i ja sam čula što i ti... Maminoj teti trudovi nisu krenuli od leđa nego od trbuha i to s obje trudnoće... 
    Sanjchi, ajde, držim fige da riješiš sve što treba prije nego Lucija odluči doći na svijet!  Aliii ne čudi se ako te iznenadi kao i nas Diego 

Hope
    05. Listopad 2017. 14:56

Cure kad su vama prvi put radili CTG? Ja očekujem da će mi ga prvi put radit sljedeći tjedan na prvoj kontroli u Petrovoj!

barbs
    05. Listopad 2017. 15:00

Hope, prvi ctg kad sam bila 38+1d

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.