Suncokretica - a joj da, znaju krivo to procijeniti i sve. Bit će sve okej. Bitno da je oko 2,5kg.Ti samo odmaraj. :*
Ja sam pekla americke cinnamon rolls 😁
Posalji malo..dam ti adresu😂 bas me sad hvata neka zelja za cimetom😋😋
Kad se sve pocisti i zavrsi, ispeci cu si cimet puzice (ak ne rodim do tad)😂😂
Jel radis po originalu sa onim icingom gore ili bez toga? Ja uvijek s tim, imam bas americki recept. Prefine su
Ja kao sto sam i rekla,točno sam se u 12 digla iz kreveta 😂 Čak sam uspjela i odspavat od 8-12,sad u DZ po uputnicu i sutra ujutro u Petrovu se naručiti,lagano panika 😂😂
Joj curke vi koje ste radile neke kolačiće mmm dobar tek,ja sam tak ljena za Radit nekaj samo bi papala 😂 Jedino kaj stalno radim i kaj je muž već lud je čišćenje kuće,Nemrem podnijeti zmazanocu,koliko puta tjedno vi usisavate?
Yel-nisu mi jasni doktori koji nepotrebno šire paniku i nervozu,tako i tako ti je prvi put i sve ti je novo i normalno da ne znaš neke stvari,pa da sve znamo nebi nam oni trebali!!ufff
A vani je tako lijepi dan,bas bi se sjela negdje u birc na kavu na terasu i upijala ovaj vjetrić i sunce I popila kavicu ☕️🌞 Možda čak i to napravim sad kad završim i domu zdravlja 🤗
Joj nikako sve pohvatati 😤😤 ali polako! Curke kojima nisam cestitala, cestitam vam od srca na malim mrvicama, cuvajte se, pazite, mazite i volite ❤️❤️ Sanjchi vidim da si isla na ctg, s kojim si se doktorima do sada susrela u bolnici? I tko ti je primarni ginekolog?
Joj nikako sve pohvatati 😤😤 ali polako! Curke kojima nisam cestitala, cestitam vam od srca na malim mrvicama, cuvajte se, pazite, mazite i volite ❤️❤️ Sanjchi vidim da si isla na ctg, s kojim si se doktorima do sada susrela u bolnici? I tko ti je primarni ginekolog?
Slatkica 😍
Autora1611 Una je preslatka,koje velike okice 😍😍
Bbrletic kako je prošao CTG?
Aurora, malena je preslatka!
Luce, super za pregled i za zeleno svijetlo za pir! Samo naprijed i izguštaj se!
Bebushka, i ja sam čula što i ti... Maminoj teti trudovi nisu krenuli od leđa nego od trbuha i to s obje trudnoće...
Sanjchi, ajde, držim fige da riješiš sve što treba prije nego Lucija odluči doći na svijet! Aliii ne čudi se ako te iznenadi kao i nas Diego
Cure kad su vama prvi put radili CTG? Ja očekujem da će mi ga prvi put radit sljedeći tjedan na prvoj kontroli u Petrovoj!
Sortiraj odgovore
Najstariji