Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    02. Listopad 2017. 14:37

Sanjchi, pa kad ne osjetis malu uopce, ono ni malo, znaci da spava 😄
    Bbrletic, ne moram njsta slatko pojest, ovaj cim ksjeti da se nesto prcka oko trbuha odmah se.probudi i krene udarat 😄

[OBRISANO] 02. Listopad 2017. 14:40

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 02. Listopad 2017. 14:42

Suncokretica
    02. Listopad 2017. 14:43

Sanjchi, drago mi je da je sve ok. Sad lagano do kraja . Posteljina i dekica su predivne! Koliko si platila dekicu s imenom?
    Hedgehog, nisam još radila CTG, sutra imam zadnji pregled kod svoje ginekologice, a onda idem u TA pa ću tamo raditi...
    Giovi, baš mi je žao da si sve to morala proći, ali sad ste većinu spremili i možete na miru čekati svoju curu. Javi nam se češće 

[OBRISANO] 02. Listopad 2017. 14:46

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 14:50

sretna

Sanjchi, pa kad ne osjetis malu uopce, ono ni malo, znaci da spava 😄
    Bbrletic, ne moram njsta slatko pojest, ovaj cim ksjeti da se nesto prcka oko trbuha odmah se.probudi i krene udarat 😄

A slatkica mala

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    02. Listopad 2017. 14:53

Ocito nas je vise koje smo imale sinoc bolove. Mene pocelo boliti u krizima i lagano kao da cu dobit mengu... pa pritisak kao da moram obavit veliku nuzdu...mislila sam da je to mozda pocetak trudova al evo ipak nije. Od tad nista, izgleda da su to bili oni pripremni bolovi... jos nekih tjedan dana pa onda moze Luka van. 😂

Barkleys
    02. Listopad 2017. 14:54

Dekica 

Suncokretica, mene baš zanima kad će me staviti na ctg. S koliko tjedana.  Za sad me u TA pregledavaju samo ručno i onim malim strojčekom poslušaju otkucaje srca bebe. A sljedeći pregled mi je 11.10. Možda tada... :) 

Suncokretica
    02. Listopad 2017. 14:54

Danas nam je stigao božićni kompletić i platnena slova koja sam naručila za kinderbet 
    Još čekam božićni ukras kao traku za kosu...

Barkleys
    02. Listopad 2017. 14:56

Nije mi prikazalo smajliće naravno...

Trebalo je pisati Dekica <3

Suncokretica, od koga si naručivala slova? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI