Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Listopad 2017. 11:04

Odlicno, Luce! To su super vijesti! Lijepo se provedi na piru!

Barkleys
    05. Listopad 2017. 11:17

sretna

Ja sam totalba flegma. Ak me.i uhavti na prepad, imam dovoljno vremena da spremim torbu. Ne mislim na prve trudove trcat u bolnicu. Moram prije toga kosu oprat, izdepilirat se..ima vremena

To je iskustvo. Ali da, i ja bi se voljela istuširati i izdepilirati... Ali me strah, ako ću se depilirati kad krenu trudovi da si pol noge ne odrežem.... :) 

Barkleys
    05. Listopad 2017. 11:18

Suncokretica

Mamasita, rodit ću u Petrovoj.
    Znam da ovo sve nije još pravi porod, al tijelo se očito sprema otvaranjem i grčevima. E sad ćemo vidjeti kada će krenuti, nadam se što kasnije…
    Ja bi htjela da smo još 2 tjedna u komadu jer je cura sitnija, al tko mene pita

Ej, vjerojatno si već pisala... Ali sam zaboravila, koliko je teška? 

• Barbi13
    05. Listopad 2017. 11:40

sanjchi255

Hedgehog

To je iskustvo. Ali da, i ja bi se voljela istuširati i izdepilirati… Ali me strah, ako ću se depilirati kad krenu trudovi da si pol noge ne odrežem…. :)

Pol noge da si ne odrezes 😂😂😂😂😂😂

Sanjchi super za pregled ja sad idem pod tus i depiliranje valjda se necu isjec

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    05. Listopad 2017. 11:43

Danas je i kiki imala pregled mozda su je ostavili

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    05. Listopad 2017. 12:00

Hedgehog

sretna

Ja sam totalba flegma. Ak me.i uhavti na prepad, imam dovoljno vremena da spremim torbu. Ne mislim na prve trudove trcat u bolnicu. Moram prije toga kosu oprat, izdepilirat se..ima vremena

To je iskustvo. Ali da, i ja bi se voljela istuširati i izdepilirati… Ali me strah, ako ću se depilirati kad krenu trudovi da si pol noge ne odrežem…. :)

😂😂😂 ma ja ustavri sve rijesim epilatorom tako da sam ustvari za cas gotova, jedino intimno podrucje sa kremom za depiliranje 😄

• sretna
    05. Listopad 2017. 12:01

Luce, super za oregled! Mi isto idemo ovu subotu na svadbu, u Zg,a mi smo iz Ka 😄 a dobro, bar u Zg ima hrpa bolnica ak me ulovi 😂

Suncokretica
    05. Listopad 2017. 12:10

Hedgehog, procijenjena je na oko 2400 g. Od početka je manja al se ipak nadam da će biti veća od procjene. I naravno da će što duže biti unutra hehe 
    Mamasita, bome je tvoj dečko veliki, on se već može roditi 
    Sanjchi, sad za vikend zadnja akcija spremanja pa da spremno dočekaš Luciju 

• Bebushka
    05. Listopad 2017. 13:13

mamisita27

.. jesu li te ti tridovi boljeli na isti nacin kao menstrualni samo jace ili skroz druga vrsta boli?
    Jucer citam i pise da boli ko sam vrag , a da izgon ne boli nista u usporedbi sa satima tih trudova…

Ja sam cula da postoje dvi mogucnosti, il ce ti trudovi bit u trbuh ko jaki menstrualni grcevi ili ce ti bit u ledja ko krizobolja (ovi drugi navodno vise bole i to je bio moj slucaj). Tako da valjda ili jedno ili drugo.
    A mislim da su u pravu, jedan trud se da izdrzat, nije bas tako nepodnosljiv, ali kad to traje i traje...i ne znas koliko jos...valjda je u tome ta agonija  al svemu jednom dodje kraj!

• sretna
    05. Listopad 2017. 13:21

Ja sam pekla americke cinnamon rolls 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.