Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Listopad 2017. 10:16

Barbs- jaoooo sad si me splasila hahahaba al spremna sam za najgoru mogucu vrstu boli da u nesvjest padam hahaha pa cemo vidit hihih jaoooo  Samo da on izade ziv i zdrav! :) Pa on je tebi super! Al zbilja! Spava dosta u komadu! A ovo za kakicu, mislim da je to normalno da tako mali uvijek nesto imaju al sve se to brzo rijesi! :* vidjela sam onu slikicu bodija iz Lidla, onaj tamni. Mi imamo isti, tj kupilo smo tada sva tri pakiranja, tamno svjetli, sa Zekoslavom i onaj sareni hahahaha
    Sretna, super je sto mozes biti tako opustena. Al ti vec imas iskustva pa nisi toliko "na iglama".
    Yel- ne zavidim ti sta to sve udises al sta da ti kazem, sve znas... Ja sam ti isto tako dobila D1 za Vinogradsku i svaki put ti daju u bolnici svoju internu uputnicu za iduci put, za kontrolu, za uzv, za bris, sta god vec moras obaviti. Ja se ne moram narucivat, a sad ne znam kakvo je stanje u Merkuru. Ja samo napomenem svaki put da mi daju internu uputnicu jer sam vidjela da je jednom umalo zaboravila. I to je to.

• Mrvica
    05. Listopad 2017. 10:22

sretna

Ja sam totalba flegma. Ak me.i uhavti na prepad, imam dovoljno vremena da spremim torbu. Ne mislim na prve trudove trcat u bolnicu. Moram prije toga kosu oprat, izdepilirat se..ima vremena

Haha svida mi se tvoj pristup (jer nisam ni ja jos nista pripremila 😉 ) sad sam 33+1 .  

05. Listopad 2017. 10:24

Suncokretice, ajme pa mi smo terminuse! Sad vidim na tickeru! Ja sad mirujem zato jer zelim docekat utorak da udem sluzbeno u taj termin puna 37.tt, a inace je moj bebolino velik, procjenjen na 3200 g. I jako je zivahan, mogu mu doslovno uhvatiti rucicu, nozicu, koljeno, itd. Probaj mirovat da ona jos malo izgura iako sam cula da to sto ti je procjenjena sitnijom ne mora znaciti da nije snaznog imuniteta da izdrzi. A sta kazes, i tko nas pita hehe! :D a ta priprema tijela, totalno da! Mene jos uvijek boli trbuh kao menstrualni grcevi, po pola dana boli i sta se blizi termin sve je jace, bez prestanka... 

barbs
    05. Listopad 2017. 10:25

Mamisita, nedaj se! HAHAH KAKO TAKO MORA VAN!!!! 
    Ja sam iz boxa bila čula bebu kako plače. Mama došla 2 sata prije poroda tamo. Rodila je 10ak min prije mene i to mi je dalo snagu  Jer sam psovala u sebi da ako je ona već rodila da taj mali mora van ODMAH SAD! hahahahahhahahaahahaha 

05. Listopad 2017. 10:30

Hahaha Barbs- i ja tako razmisljam, mali mora izaci kako tako. Nijedan jos nije ostao unutra hahahah Ajme to je odlicno kad si imala pokretac, a ja ne znam nikad kakva ce meni biti situacija. Moze biti hrpetina trudnica, moze biti miran dan svasta moze. Cula sam da nekad u bolnicama bude takva guzva da neke trudnice salju u dr bolnicu u zadnni tren jer jednostavno nema mjesta (pricam za Zg), tako da sam ja za to da se svakako krene na vrijeme. A ostalo, pozitivno razmisljanje i bit ce pozitivno jeeeej

05. Listopad 2017. 10:32

Sanjchi, jesi ti jos u komadu? :D ako ti se bude dalo, ovih dana da objavis popis? :))

• sretna
    05. Listopad 2017. 10:40

Mamasita, tako sam ja bila i s prvim. Torbu sam spremila tek kad sam prosla 39 tt 😄
    Mrvice, imaaaa vremena za sve 😁

05. Listopad 2017. 10:41

Svaka cast sretna! Ja sam ju spremila prije 2 dana, znaci sa 37.tjednom.

05. Listopad 2017. 10:54

Hvala Sanjchi:) jao tak je i meni, dr rekao na zadnjem pregledu da sad nesto krene necemo zaystavljat, ja si mialim kakvo kretanje, imam ja jos, iako nisam u radovima al svejedno.

luce <3
    05. Listopad 2017. 10:56

Eej cure, nisam se stigla jucer javit, bili smo cili dan po Splitu i onda navecer isli u kuma.... Pregled je prosao super, zatvorena sam, plodna voda je u redu, cura moja je procjenjena na 2500g, vec je velika. dobila sam zeleno svjetlo za pir 😁 radili smo ctg sve je u redu samo je mala spavala, na putu do Splita me izbubala a kad je tribala bit aktivna za ctg onda je gospodjica spavala ću 😂
    Spavanje nemam problema s tim spavam odlicno, jednom ili nijednom tokom noci idem na wc, jedino se malo teze okrecem u krevetu al sve je to ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.