Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    05. Listopad 2017. 09:43

Jutroooo, cureee!!! 
    Ne mogu vas vise pohvatati  Bas ste se raspisaaaaleee.... 
    Sreeeetnoooo svima danas na pregledima!! 
    Mameeeee, je l znate gdje se mogu preko neta kupiti stezik gace po pristupacnoj cijeni?
    Danas moja kuma ide u grad prije posla kupiti mi jedne ali trebalo bi mi naravno vise komada... 
    Eto Diego spava..Ja sam marendala i pomalo pijem kavu... ajme koliko toga imam za danas napraviti po kuci... Grozno 

barbs
    05. Listopad 2017. 09:44

Cure prave trudove cete skuziti!!  Ok meni su ih potaknuli aliiiiii to se ne moze usporediti sa nekim "normalnim" bolovima u T..

05. Listopad 2017. 09:45

Suncokretice,  sretnoooo, nesto je krenulo. Pusti ti te price ne mora nista biti, osjetit ces ti vrlo brzo da je to to i krenuti za bolnicu. Ja sam svoju torbu isto spremila do najsitnijeg detalja jer mislim da ce mm biti izvan sebe i nema sanse da mu ostavim sve, a i njemu je drago da razmisljam tako. U kojoj bolnici ces roditi, Suncokretice? 

05. Listopad 2017. 09:49

Barbs, jutro! Kako je veliki decko spavalica? Ne znam za online stezne gace nazalost... jesu li te ti tridovi boljeli na isti nacin kao menstrualni samo jace ili skroz druga vrsta boli?
    Jucer citam i pise da boli ko sam vrag , a da izgon ne boli nista u usporedbi sa satima tih trudova... 
    Ja danas odmaram i uzivam, sve sam sredila i krast cu sna kolko mogu. Cekam uto da udem u termin pa mirujema onda cu opet đipat da pokrenem sve

barbs
    05. Listopad 2017. 09:49

Ljubavnik je meni pukao mj dana nakon sto sam ga kupila!! 
    Suncokretice, tako je, sluzni zna ispasti i mj dana prije poroda.. Prati situaciju kroz dan i ako te bude brinulo idi doktoru/na hitnu... Nista te nece kostati  Ja sam menstrualne bolove pocela dobivati mjesec i pol prije poroda i sto sam blize bila terminu to me jace bolilo... 

barbs
    05. Listopad 2017. 09:52

Izludjet cuuu!!!  Mamisita, taman sam ti odgovorila i zablokirao mi forum i vidim sada da nije uopce poslao komentar!!! 

• sretna
    05. Listopad 2017. 09:59

Ja sam totalba flegma. Ak me.i uhavti na prepad, imam dovoljno vremena da spremim torbu. Ne mislim na prve trudove trcat u bolnicu. Moram prije toga kosu oprat, izdepilirat se..ima vremena

barbs
    05. Listopad 2017. 10:00

Mamisita, Diego spavalica je jako dobro. Sinoć je bila prva noć otkad smo došli da se probudio samo jednom za mjenjanje pelene i za cicanje.  Spavao je od 10 i nešto do 3 i pol.  Jutros je malo zezao. Teško kaki... Ne znam zašto... I onda se jako muči da prdne/kaki i onda mu je lakše. Nahranila sam ga. I sada eto već pol sata spava. 
    Trudovi - meni su krenuli oko 11.30-12.00... S vremenom postaju sve jači i jači i bole k'o sam vrag. E sada neki kažu da kad ti induciraju trudove boli jače nego kad prirodno krenu. Ne znam. Ali svakako bole.  Izgon je isto bolio k'o sam vrag  I imaš osjećaj da ti se piški i kaki, a to se beba gura...  Rekao je muž da je izgon tajao 15-20 min ... Meni je to trajalo sat vremena 

Suncokretica
    05. Listopad 2017. 10:07

Mamasita,  rodit ću u Petrovoj.
    Znam da ovo sve nije još pravi porod, al tijelo se očito sprema otvaranjem i grčevima. E sad ćemo vidjeti kada će krenuti, nadam se što kasnije... 
    Ja bi htjela da smo još 2 tjedna u komadu jer je cura sitnija, al tko mene pita 

• Mrvica
    05. Listopad 2017. 10:11

Hope

Jutro ženske,evo već par sati se vrtim po krevetu,pa se dignem odem na wc,pa idem dolje u kuhinju ko hrčak kopam po ormarićima i pojedem nekaj i onda opet u krevet i tako par puta,muci me spavanje,vise ni na boku Nemrem spavat,ne znam kak vas al mene bole kukovi ako ležim duže od 15ak min na jednoj strani,pa se okrećem na drugu,pa se taman namjestim pa me žgaravica uništi,pa onda taman da ću zaspat i onda mi se počne piškit 😂😂 onda se sjednem na rub kreveta i ludim 😅😅
    Sad se ne zelim doc iz kreveta pa makar do 12 popodne ležala i odmarala,umorna sam i neispavana 😤

O da. Isto tako. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.