Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    05. Listopad 2017. 08:59

Suncokretica

Ja sam cijelu noć imala menstrualne bolove. Ujutro se probudim i vidim dosta sluzi s dijelovima smeđe boje. Pretpostavljam da je sluzni čep ili dio njega…
    Prekjučer se puno manje pojavilo. Sad ležim jer me trbuh lagano boli i čekam u nadi da do 37 tt ništa ne krene, ali mi se čini da nećemo toliko izdržati. Sigurno se otvaram…
    Boli me samo donji dio trbuha, leđa ne pa trudovi nisu i ne bi išla u bolnicu bez razloga jer ovo može krenuti ili potrajati.
    Žene koje ste rodile, je li tko imao takve simptome?

A suncokretice sluzni cep zna krenut danima prije poroda a vec jesi polako u 37 tjednu kad ti je pregled

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Suncokretica
    05. Listopad 2017. 09:12

Bila sam prije 2 dana na pregledu i to jutro mi se isto dogodilo ali u manjoj mjeri i tad nisam imala menstrualne bolove. Bila sam otvorena 1 prst, idući pregled s ctgom imam za 5 dana u bolnici, ako ga dočekamo 
    Čitam po netu i vidim da netko rodi par sati poslije toga a netko i 2-3 tjedna poslije. Pa eto nema mi druge nego odmarati i nadati se da neće krenuti tako skoro...

Barkleys
    05. Listopad 2017. 09:12

Ljubavnik - meni je moj ljubavnik puknuo pa sam morala novog kupiti :D

Sretno svima danas na pregledima!

• Barbi13
    05. Listopad 2017. 09:15

Suncokretica

Bila sam prije 2 dana na pregledu i to jutro mi se isto dogodilo ali u manjoj mjeri i tad nisam imala menstrualne bolove. Bila sam otvorena 1 prst, idući pregled s ctgom imam za 5 dana u bolnici, ako ga dočekamo
    Čitam po netu i vidim da netko rodi par sati poslije toga a netko i 2-3 tjedna poslije. Pa eto nema mi druge nego odmarati i nadati se da neće krenuti tako skoro…

Jesi spremila torbu

Leptirica.com

• Barbi13
    05. Listopad 2017. 09:16

Hedgehog

Gdje si kupila ljubavnika

Leptirica.com

Suncokretica
    05. Listopad 2017. 09:19

Torba i robica spremni već 3 tjedna tako da samo čekamo 
    Kao da sam znala da bi moglo uraniti hehe 

• sretna
    05. Listopad 2017. 09:22

Suncokretica

Torba i robica spremni već 3 tjedna tako da samo čekamo
    Kao da sam znala da bi moglo uraniti hehe

Ali ne mora biti da cea ranije rodit zato sto si otvorena 😊
    Btw,ja jos uvijek nisam spremila torbu,a u nedjelju sam okriglih 38 tt 😂

Barkleys
    05. Listopad 2017. 09:25

bbrletic13

Hedgehog

U Lidlu. I jednog i drugog.

Izgleda da sam onih prvim baš negdje zapela. Jer sam ga baš probušila. :D

• Barbi13
    05. Listopad 2017. 09:31

Hedgehog

bbrletic13

Hedgehog

U Lidlu. I jednog i drugog.

Izgleda da sam onih prvim baš negdje zapela. Jer sam ga baš probušila. :D

Vidjela sam i u kik 130 kuna

Leptirica.com

05. Listopad 2017. 09:40

Yel, mene strah isto da ih necu prepoznati ali rekao mi je dr da nema sanse da ih ne prepoznam, da nisu bas klasicni menstrualni bolovi vec da pocne bolit jace tako da moras stat, uhvatiti se za nesto i dahtat ko pas da dodes do zraka. A sad, valjda cemo ih prepoznat. Ja sam u panici da mi vodenjak ne curka, a da to ne prepoznam... Al veli on da ni to ne mogu fulati, da se cijedi niz nogu... A ovo sta je tebi taj ginekolog rekao da se vidite jos veceras, uzas, saml te plasi, ko neki vrac.. Uzas! Moja bebica je isto vec okrenuta u polozaj za porodaj i kolko sam skuzila isto je nize jer je zadnji put na vaginalnom pregledu dr.rekao da je opipao glavicu. I kolko sam upucena, oni nakon 34.tt ne zaustavljaju porod da je nesto, jer su bebi vec razvijena pluca. Al sve je to jos dosta rano, svaki dan je vazan. Zato trebas odmarati. I pogledaj taj sprej, dal ga smijes spricati u trudnoci da ne bi ti udisala na taj nacin nesto, to si provjeri samo!
    Hope-ja isto spavam li-la, mene muci wc i zgaravica al izdrzljivo je... Jastuk nisam kupovala nikakav, cak ni za dojenje, jedno vrijeme sam obicni stavila medu noge al nije pomoglo. Jednostavno prode ta najgora faza i opet bude kako tako ok. Ionako kad se rode, opet necemo spavat iz drugih razloga hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.