Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    29. Rujan 2017. 14:23

Hvala Barbs za popis!

Inače, čisto da prenesem savjet od patronažne. Ona je nama na tečaju savjetovala da ako je ikako izvedivo da si pofuramo termofor već u bolnicu. Pa da stavljamo tople obloge prije dojenja. E sad meni to baš ne zvuči izvedivo za bolnicu, ali razmišljam kupit neki obični za doma. Pa si mogu lakše stavljat tople obloge prije dojenja. I još je nešto pričala da će nam on dobro doći da stavljamo bebici na trbuh kad ima grčiće.

barbs
    29. Rujan 2017. 14:27

Yel, a mali ce se zvati!? Timon ili?? Jesam dobro popamtila...??

barbs
    29. Rujan 2017. 14:28

Morat cu i ja kupiti taj termofor... Za svaki slucaj 

29. Rujan 2017. 14:29

Sanjchi,
    Danas ujutro odlucim otvoreno popricat sa svekrom, nas dvoje solo u kuhinji i krenem s pricom; pitam da li da angaziram majstora da u dva dana sredi zidove i strop, da shvacam da svi imaju obaveze (.....), i da to zavrsimo sto smo poceli. 
    I veli on meni da se ne ljutim al da ce mi iskreno nesto reci: jako je nezadovoljan s majstorom (onim rodjakom koji je dizo zidove, deku posto nisu imali kog drugog, a njihov ih je odjebo), da je znao da ga nebi angazirao...
    Kazem mu ok, ja se ispricavam, al on je bio jedina opcija tad, u dobroj namjeri sam ga preporucila.
    Kaze svekar: istina, al moja greska sto nismo na vrijeme poceli...a inace 'put do pakla je poplocen dobrim namjerama'
    Pocne pricat kako se treba susit cigla jos barem mjesec dana, ne moze knauf, ne mogu stafle, ali da sta se ja brinem toliko?
    Kazem da za mjesec dana ulazim u termin za porod a on me pita :kakve veze ima porod s ovim? Pa sobe su odvojene?

29. Rujan 2017. 14:39

Meni se grlo stegnulo i samo sam rekla: dobro.
    Poceo jos nabrajat kako mora strop rijesit, pod, pa zidove, tu sam se iskljucila.

I pita on mene za auto jer je skoro dva tj na popravku, a drugi sin mu pocinje raditi iduci tjedan?
    Kazem mu da su oni svi govorili da cekamo jednog mehanicara da dodje s godisnjeg? 
    Kaze on: ah, da, losa sreca
    Velim da sam isforsala da odemo drugom, pa sam dobila po piksi zbog forsanja?
    I veli: 'treba stvari rjesavat na vrijeme. Danas zovite majstora.'
    Kazem mu neka d.zove jer se ljuti sto FORSIRAM, veli svekar : 'zovi ti'
    I nazovem....prvi mehanicar nije nasao kvar, auto je odvezo kod drugog, zovem drugog i lik mi kaze da je prvi rasturio sve zivo u autu i da ne moze nac kvar 😖, kazem da idem drugom nekom, da sam trudna i trebam auto, veli lik da ce mi javit i da ce dat sve od sebe.
    Ok.
    Digne se d. i ispricam mu sve i naljuti se sta se petljam. Za to me zaboli iskreno...
    Eto. 
    Odustajem. Nisam pametna sta rec napravit. 
    Istina, beba ce bit u nasoj sobi.
    Drago mi je da barem sad znam da nista od dnevnog za sad, pa cu krenut s ucenjem i vodit svoju brigu (samo da auto proradi...a nek me probaju pitat da im cuvam pse...🖕🏼🖕🏼)

29. Rujan 2017. 14:46

Jer se svekar pobunio sta nema auta, kako cemo se organizirat? Sinovi mu pocinju radit?
    Mama radi, on vodi treninge?
    Ja kazem da, i ja imam predavanja i pretrage tako da isto jedva cekam (moj auto se popravlja inace, oni imaju dva)
    Ko bula sam stalno doma, ne usudim se vozit jedan njihov a u drugom su digli sic a ja jedva stanem unutra jer sam visoka pa se pigam.

Cekam taj auto i odoh di hocu i kad hocu, jer inace me zamole da budem doma s psima.

Hocu k...
    Isprike na rjecniku i kukanju. 

29. Rujan 2017. 14:47

(Sicu ke otpalo nesto i nemre natrag)

LadyN
    29. Rujan 2017. 14:56

Marijana i Senoritakova cestitaaam 😍😍 brzi oporavak vam zelim i da se puno mazite ❤

• sretna
    29. Rujan 2017. 14:57

Pozdrav! Ja sam danas u poslu preko glave. Pekla sam pitu jer nam sutra dolaze L kumovi. Oprala sve prozore, obrisala orasinu,oprala kupaonu, sortirala L igracke jer smo kupili u ikei onaj sustav za odlaganje i sad mi napokon nije sareno u dnevnom boravku. Sad kad porucam jos cu usisat. Sutra pecem kiflice i radim vanila sos, a mm ce oprat podove.

• Barbi13
    29. Rujan 2017. 14:57

zelimobebu2701

Senoritakova čestitam na bebici, brz oporavak ti želim! 😊

Mi smo danas imali prvi CTG malac je prvo malo zezao, nije se htio baš micat, ali onda kad je krenuo nije prestao tak lako.
    Otvorena sam za prst, u četvrtak opet idemo. 😊

Cure bebice su vam preslatke. 😊

Bebuska svaka čast šta si prošla!! 😘

zelimobebu2701 i ja sam prst otvorena 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.