Galu iskreno, ja bi slikala zub, to nije preporucljivo, ali nekad je korist veca od stete, a koliko je opasno za bebu da hodas tjednima s upalom zuba? Mozes dobit sepsu covice, a steta o kojoj pricamo je potencijalna, znam da je i jedan posto puno riskirat kad je beba u pitanju, al uvijek polazem vjeru u sretan ishod...ni piletina puna hormona nije preporucljiva pa eto...
Barbs djecji doplatak mi smo predali zahtjev i sad cekamo rjesenje. Posjete, kod nas je mir...cak sam i zeljna s nekim pricat 😁 al kod nas ljudi idu kasnije u babinje, ne odmah kad se rodi i dodemo doma. A ni moji ni njegovi nisu dosadni.
Suncokretica ja imam samo ono za kolica i medu smo mu uzeli, a ako uskoro ne dobijemo nesta onda cemo mu uzeti igracke 😊
Mrvica lijepo je gnjezdo 😊
Dzenny sivanje evo meni tek jucer je bolje. Ni ne boli ni nista...samo navecer poslije tusiranja malo boli

Nama je bila patronazna danas i poslala nas je kod pedijatrice, tako da smo isli na pregled. Gledala mu je osip po licu i kaze da je to ciscenje. Pupak mu jos nije otpao i kaze da joj to cudno ali dobro. A zut je jos uvijek, i ako se ne povuce do utorka, icemo krv vaditi. Dobili smo aqua maris za nos, jer sinoc mu je bio zacepljen i octenisept da cistimo osip. I s tim pupak da cistim. A patronazna i u bolnici mi rekli da samo prasim i mjenjam gaze, a patronazna lijepo ga ocisti kad dode. To vise ne znas koga da slusas, katastrofa! Mali spava, ja sam tako umorna ajmeee...bas me izmorilo sve i fizicki i psihicki to danas. A mali kad mu je cistila pupak, tako je plako da je i suza potekla, a meni se srce stezalo, skoro sam i ja pocela plakati, al sam morala bit jaka jer znam da je to za njegovo dobro. A sad kad se sjetim kako je plako odma mi suze u ocima 😐

Barbs djecji doplatak mi smo predali zahtjev i sad cekamo rjesenje. Posjete, kod nas je mir…cak sam i zeljna s nekim pricat 😁 al kod nas ljudi idu kasnije u babinje, ne odmah kad se rodi i dodemo doma. A ni moji ni njegovi nisu dosadni.
Suncokretica ja imam samo ono za kolica i medu smo mu uzeli, a ako uskoro ne dobijemo nesta onda cemo mu uzeti igracke 😊
Mrvica lijepo je gnjezdo 😊
Dzenny sivanje evo meni tek jucer je bolje. Ni ne boli ni nista…samo navecer poslije tusiranja malo boli
Violeta sta se samo zahtjev preda ili jos kakva dokumentacija

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Violeta, joj, uuuzaaaaas!!! Stvarno se ne zna koga slusati vise...
Meni je muz sve predao ali zaboravila sam mu reci neka pita za DP... Mama je na go od sri na dalje pa ce doci pomoci mi ujutro jer muz radi jutarnje... Tako da ce mi pricuvati Diega dok se idem raspitati za DP....
Inace, kod nas je normalno da ides u babinje nakon MJ dana... OSIM ako te netko prije ne zove kao nasi kumovi, rodjakinja i frendica... Inace iz postovanja ne ides prije... I uredu je sto PRANONA zeli doci vidjeti praunuka al ne znam kakve veze ima sestra od sveki i muz i necakinja...

I mene zanima, Violeta, za DP! STO SVE TREBA!?
Zahtjev i jos neke papire, ne znam tocno sad 😐

Maca - nemoj se još brinuti oko tog zadtka. Meni se beba spustila ful nisko i bila je na zadak. 2 doktora su mi rekla, nema šanse da se više okrene, jer je već nisko bla bla bla....ja već sve istražila oko carskog.
A kad ono na sljedećem pregledu BEBA NA GLAVI. A nisam ništa osjetila dodatno, nikakve extra bolove niti ništa u tom periodu. Dakle sve je moguće.
Galu - ja ću ti ispričati svoju situaciju sa umnjakom. Ali s obzirom da ti nisi u RH ne znam hoće li ti pomoći. Meni se upalio umnjak, boli cijela čeljust, ne zna se kako raste jel ukoso ili pravilno. I ginekologica i zubarka na hitnoj i moja zubarka su me pitale želim li ga vaditi u trudnoći, naravno uz prethodno slikanje. Sve tri su mi naglasile, svaka zasebno da je više opasna upala nego zračenje. I rekle su mi da se u tom slučaju trudnicama stavlja onaj dodatan prsluk prilikom slikanja da ne bi bilo... Za tu upalu sam dobila antibiotik, klavocin, koji se daje trudnicama, nisam baš htjela to, ali s obzirom da sam imala i urinarnu infekciju i za nju su mi prepisali klavocin, pa reko ajde 2 muhe jednim udarcem. Umnjak me u međuvremenu prestao boliti (mene tako on zna svake godine po par dana udri bol, pa onda prestane...) pa sam se dogovorila sa svojom zubarkom da ga kad rodim idem vaditi. E i da, meni su osim tog antibiotika što sam dobila, rekli da on nije za bol, već da liječi i da će mi tek nakon par dana od njega biti dobro. Pa da u slučaju jake boli popijem lupocet (koji također trudnice smiju piti). Iskreno i jesam, jer je bol bila neizdrživa.
E sad, to je hrv.zdravstvo, za sve ti uvijek daju tableticeee.... ja nisam za nepotrebne tablete, ali iskreno, ja ne bi mogla izdržati bol od umnjaka bez svega toga. -.-
Sori na dugom postuuu, vjerojatno ti nisam ni pomogla. Ali eto, ovo ti je iskustvo s zuboboljom u trudnoći iz RH.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji