Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 27. Rujan 2017. 17:45

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    27. Rujan 2017. 17:46

Sanjchi neka on donese tebi doma hehe taman ces ogladnit i fino papati... 😊😚

• sretna
    27. Rujan 2017. 17:55

sanjchi255

Usisavala sam hodnik prije tusiranja i samo najednom sam osjetila onak navalu iscjedka, ko kod menge..vec sam se bila prepala da je krenulo😱😱😱 al samo je iscjedak bio obilan, proziran…hmmm….😮

To ti je normalno. Meni se masu puta to dogodilo

[OBRISANO] 27. Rujan 2017. 17:56

[OBRISANO] 27. Rujan 2017. 17:59

[OBRISANO] 27. Rujan 2017. 18:07

barbs
    27. Rujan 2017. 18:11

Sanjchiiii, odmaraaaaj... Iscjedak je normalan. To se i meni znalo desiti... A pristic ahahahaha i meni se stvorio na istom djelu kao i tebi pred kraj T    hahahahahhaa nevjerojatnooo... I dobar teeeeeek kad ti vecera dodje  i ja cu uskoro ici jesti... Za ruvak sam imala ribu i krumpir i salatu i juhu.... Najedes se al ne previse... Sta si finog naručila s Etharela?
    Violeta, ok... Hvala svejedno... Sl.tj.cu tamo skociti i pitati sta sve treba da odmah spremimo.

barbs
    27. Rujan 2017. 18:12

P.s. Sanjchi ,finoooo ste vi narasle..

[OBRISANO] 27. Rujan 2017. 18:27

Barkleys
    27. Rujan 2017. 18:39

Bušaaaaa!

Meni zna pri svakom naglom pokretu, ustajanju iz sjedećeg itd. malo procuriti iscjetka...rekla mi je doc da je sve to normalno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI