Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    29. Rujan 2017. 17:56

Sretna blago tvojim ukucanima! Ja volim papat fine domace kolace (doduse ima 2god sam uskracena za vecinu njih...zbog glutena) ali ako ne nista - kuca tako fino zamirise od pecenja....divota!
    Samo ja nisam bas spretna u tom nazalost. Bas mi zao...al eto ne mozemo svi bit za sve 😊

žena-majka-carica:)

• sretna
    29. Rujan 2017. 18:03

Sad sam zavrsila sa ciscenjem. Krepana sam,ali zadovoljna 😄
    Pijem ness i jedem strudlice 😁
    Treca sreca pa nije to tako komplicirano, mislim da je tu najbitnija ljubav kod izrade, ne onako preko volje 😄 jos ja stalno istrazujem i isprobavam nove receote pa mijenjam ili kombiniram sa nekim svojim idejama i tako. Uglavnom,bas volim to, ali ne jedem ih tolko 😂 meni je samo bitno da pecem 😄

• Mrvica
    29. Rujan 2017. 18:33

Senorita cestitam! Brz oporavak!
    Ja evo s pregleda. Malo sam se zabrinula jer je cerviks skracen. 32 mm. Dr nije panicario ali je rekao da mirujem. I propisao normabele. 
    Rekla sam mu na samom pocetku da osjecam konstantno zatezanje dolje i da me boli lagano.. to sam i vama neki dan opisivala. Sad sam 32 + nesto tt
    Sutra sam planirala u svatove. Kaze dr da idem ali da sjedim s inace  doma da ne radim kucanske poslove. 
    Takoder me narucio u uto da napravi briseve. 
    Do sad sam sve vise manje radila normalno osim dizanja teskog.. sad me strah 🙁

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 18:46

Mrvica

Ja evo s pregleda. Malo sam se zabrinula jer je cerviks skracen. 32 mm. Dr nije panicario ali je rekao da mirujem. I propisao normabele.
    Rekla sam mu na samom pocetku da osjecam konstantno zatezanje dolje i da me boli lagano.. to sam i vama neki dan opisivala. Sad sam 32 + nesto tt
    Sutra sam planirala u svatove. Kaze dr da idem ali da sjedim s inace doma da ne radim kucanske poslove.

ne da mi se sad trazit po netu, al nakon 30tt duljina cerviksa nije mjerodavan parametar za nista! ajde da si uloziva il da je omeksan, zapravo nije imao razloga da ti radi cervikometriju... a duljina 32 mm je super i za puno manje tjedana....proguglaj si malo i samo bez panike, ne stvarati stres bebici

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 18:49

Za zatezanje ne znam, ta dijagnoza me zaobisla...pa ne mogu pametovat oko nje 

• sretna
    29. Rujan 2017. 19:00

Mrvica

Senorita cestitam! Brz oporavak!
    Sutra sam planirala u svatove. Kaze dr da idem ali da sjedim s inace doma da ne radim kucanske poslove.

Nema te cega biti strah, to je sasvim dobra duzina cerviksa za te tjedne. Ja sam tu duzinu imala sa nekih 26 tt. Ne znam zasto te radi toga stavio na normabele...uglavnom, sad sam 37 tt a duljina cerviksa je bila ista prije 2 tjedna. Vjeruj mi,ne mirujem ni sekunde. Radila sam.do zadnjeg. Uz malog ni ne mogu bas mirovat, a ima puno dana lad zapnem s ciscenjem da obavim sve u jednom danu a ne da razvlacim po vise dana i opet se nista ne mijenja.
    Sa L sam bila otvorena od 35 tt pa sam na kraju prenesla, isto nisam mirovala.
    Uglavnom, ovo tvoje uopce nije za paniku, tako da ne brini 😉

• sretna
    29. Rujan 2017. 19:01

Sanjchi, ajme super za radove!!

Barkleys
    29. Rujan 2017. 19:09

Sanjchi vuhuuu! Majstori pa pa.

Ja večeras imam doma malu proslavu jer sam diplomirala. Pa sam danas od jutra pospremala. Sad sam si sjela da si popijem kavu, već mi se spava i krepana sam. A za cca. pola sata dolaze gosti... :) 

Barkleys
    29. Rujan 2017. 19:17

Yel - a tvoj razgovor sa svekrvom neću uopće komentirati. Zapelo mi je samo ono da kaj ako će radovi biti kad ti rodiš. Kaj bi trebala s bebom biti zatvorena u sobi i ne izlaziti. Ne znam koliko je rješenje sada otići, ako ideš odi sa svim stvarima za bebu da tamo možeš biti nakon poroda. Lako za sad. Ali ako će oni bušiti, bučiti, prašiti a ti u sobi do s bebom...

A što se tiče tvoga dragog ne znam. Ako je to njemu normalno šta da mu radiš... 

• Barbi13
    29. Rujan 2017. 19:18

sanjchi255

Treca sreca, da mogu sama nebi zvala pomoc.ali kao sto rekoh, naoticem, jedva se sagnem da carape skinem…3 tjedna pred porod..nije mi se zafrkavat. Doso dragi s posla i vidi da ja na stepenicama stojim i pomazem tati nesto, i odma pocne galamit: jel ti nije doktor reko da moras lezat i odmarat? Sta radis tu? Hahaha…tak da mi ni on neda da sama to nego je njegova ideja da zovem zenu..
    A mogu si mislit jadnoj kak ti je bilo, ali ajde sad ste to rijesili, i mirni ste maltene cio zivot..nama jos ostaje kupaona dolje cijela za renovirat al to ne ove godine… I stolariju promjenit. To sto se tice unutarnjih radova 😁 bas sam si sretna sad..hehehe…napokon!

sanjchi255,pomalo draga u 37 tjednu si

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.