Kiki, ma jedno je kad ti none dodju a drugo je kad odluci doci i THE HOLE FAMILY a muzu isto smeta samo sta ocito nista mami ne zeli reci... A sveki je prvo rekla za utorak i ja dogovorim za sri sa svojima... I dodje ponedjeljak i ona: aaaaa moji dolaze u srijedu.... I onda se i muz rasp* i rekao da sammja vec sve dogovorila sa svojima i da je to puno ljudi odjednom i da kako smo se dogovorili vrc neka tako i bude... Pa je rekla da ce probati vidjeti sa njima sta kazu...
i ok, none su dosle jucer ujutro jer je zaza u penziji pa ih je mogao dovesti, ali u suprotnom bih joj ja rekla neka bude kako smo se dog.jer u biti radi muzeve sestricne su pomakli datum. KOGA BRIGA sta ona studira van Istre...
i eto SRECA U NESRECI pa su viroze i pokupili su virozu i nece doci... SREEEEECAAAAAA...

Kiki, nema na cemu za savjete... To su one koje je meni pateonazna dala i to sefica fala Bogu zena ima preko 60g i jakoooo puno g iskustva iza sebe i stvarno pomaze...
Kao npr za stucanje bebe... Kaze: cica u usta i smirit ce se...
Muz me zvao iz grada. Rekao je da je rijesio sve zive papire... Ja cu probati otici se raspitati ta djecji doplatak slijedeci tjedan, kad mama bude na go i bude dosla ovdje...

Barbs sreca da ih je viroza sprijecila u dolasku, kakvih sve ljudi ima neki bi ti i bolesni dosli bez pardona!
Galu nadam se da ces sutra to rijesiti bez slikanja. Meni ovako laicki zvuci bolje da ti daju antibiotik nego da te slikaju. Ionako ces morati piti antibiotik prije bilo kakvih popravaka zuba, a valjda imaju neki koji trudnica moze popit pa da ti se bar smiri upala dok ne rodis (a brzo ces!) pa onda neka slikaju i popravljaju. Nije bas dobro imati upaljeni zub. Ja bi ih to pitala, da ti sada daju antibiotik, a slikaju i popravljaju kad rodis jer ne zelis riskirati.

Kiki ma da, ja sam zvala zubara u Hr koji mi je to i radio lani, cistio je zub ali ocito nije dobro napravio jer je zub opet poceo divljati i veli on meni da bi trebala popiti penicilin. I tako ja dodjem kod zubarke u utorak i ona mi rekla ili jedno ili drugo nema trece opcije. Znaci bez slikanja nista

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji