Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    29. Rujan 2017. 12:47

Bebuska ufff nije tebi lako. Meni je tlaka izdajanje i ovak. A kamoli sve puta dva...tko ti pomaze??

žena-majka-carica:)

barbs
    29. Rujan 2017. 12:59

Marijana, jesi ti jucer rodila ili 27.??  Ja sam se pogubila sto se tice onog popisa  Ne znam vise tko je kada rodio...

Kiki156
    29. Rujan 2017. 13:04

Samo da vas pozdravim! 😘 Ne radim ja puno, samo malo vezem one masne i tako 😊 Moj brat zeni jednu slavonkicu pa eto mozda i mi jednom odemo na kirvaj 😃 Violeta ako budem negdje blizu tebe javit cu se da skupa secemo nase decke 😜
    Cure djecica su vam preslatka! Barbs i ja imam to odjelce ☺️ 
    Ja se eto nadam da cu u nedjelju ic rodit, mogu i odmah sa svadbe produzit u radaonu 😂 Nestrpljiva sam i jedva cekam da rodim svoje zlato i da se mazimo i pazimo i dojimo i sveeeee ❤️ Malo me plasi porod al ne razmisljam o tome puno, zapravo jedva cekam da krene! 
    Senoritakova cestitam! ☺️❤️❤️ Znaci ipak je mala Rita stigla 😍 Ako sam dobro upamtila nesto su ti na kraju govorili da je mozda decko? Neka je sve dobro proslo, uzivajte sada vas dvije!

• Barbi13
    29. Rujan 2017. 13:12

Cestitam od srca

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    29. Rujan 2017. 13:14

Senoritakova cestitam!!! 
    Brz oporavak ti zelim 😘

Belle84
    29. Rujan 2017. 13:25

Senoritakova cestitam 😘 Malo pomalo sve se blizimo terminu. 🙏

kleaiva
    29. Rujan 2017. 13:30

Senoritakova...cestitam i brz oporavak ti zelim!❤️
    Lidl...nikako da odem a i nisam pri novcekima😏 Skupila sam najmanju robicu od frendice i samo cu dokupiti sto bude falilo al nece trebati puno srecom. Kupovina auta nam je malo posemerila financijski plan al ajde...jos da konacno kupimo auto a ne da novci od kredita stoje😂😂😂😂
    Uzasno je tesko naci ok auto u zadnje vrijeme...sve neki muljatori preprodavaci😔
    Uz sav moj umor jucer mi se malac opet id jutra do 16 sati uspio razbolit da ne moze disati...dobio pikicu i inhalacije i dans smo krv vadili . Samo da se uspujemo izborit a da ne treba u bolnicu opet.😰 Curka mi je super ako nista drugo...uziva u vrticu i doma mi svasta pomogne😊pa mi je bas nekako milo pri srcu.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

zelimobebu2701
    29. Rujan 2017. 13:30

Senoritakova čestitam na bebici, brz oporavak ti želim! 😊

Mi smo danas imali prvi CTG malac je prvo malo zezao, nije se htio baš micat, ali onda kad je krenuo nije prestao tak lako.
    Otvorena sam za prst, u četvrtak opet idemo. 😊

Cure bebice su vam preslatke. 😊

Bebuska svaka čast šta si prošla!! 😘

violeta1
    29. Rujan 2017. 13:38

Senoritakova cestitam...i zelim ti brz oporavak 😘
    Kiki moze samo se javi...😊😊 Ja sam izmedu Nasica i Dakova 😉
    Barbs ma kolace svekrva narucila i dala nam 2 tacne. Inace ja uvijek narucujem kolace kad je tako nesta.

violeta1
    29. Rujan 2017. 13:41

Ovo nam je stiglo danas... krunica, narukvica i za dudicu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.