E i prvi put sam ju danas ostavila s bakom na cuvanju. Skoro 2 ure me nije bilo. Ostavih joj bocu izdojenog, ali popila je jedva 50-60ml…. Nije plakala veli baka (ne vjerujem prosto al ajd) pa sam bas happy. Rijesili smo opcinu prijavu novorodenceta a muz dalje mup i hzzo itd - moze sam 😊
Izdojeno mlijeko koliko dugo moze biti na sobnoj temperaturi? Mi kad budemo isli obavljat sve za krstenje nece nas biti 3-4h doma. Iako ga planiram nahranit i uspavat i onda da zbrisemo, jer on po 3h spava nekad duze nekad krace
Ta glad ti je od dojenja...a i tijelo trazi da se rekupera. Ja sam u bolnici ko vuk zderala...osim njihovog menija, muz je svaki dan navlacio jos 2x toliko hrane koliko bi nam oni tamo dali. A i doma stalno nesto jedem i pijem.
Kilaza - u rodilistu otislo 10kg.....i sad vec danima stojim na 59kg. Visak u sisama i u trbuhu....nigdi drugo me nema, noge taaaaanke i dupe i sve. Samo molim boga da ne ode sve...jer dojenje jako crpi organizam a ja zaliha/viskova otprije nemam.
žena-majka-carica:)
postala sam i na mama temi pa di prije primjetite:
treca srecai ostale iskusne mame, iskustva s električnom izdajalicom, pliiiiz?
otpast će mi ruka!!!
Ja kupila polovnu avent elektricnu
Koristila samo 2x
ok je iako unatoc programu masaze meni to cudo nije odmah radilo ….skoro sam mislila da je pokvarena
sise puneeee za eksplodirat a ono 10min ni jedne jedine kapljice u boci
onda sam spojila malu da "odstopa" i kad je ona malo pocugala makla ju i spojila se na izdajalicu opet - 150ml izdojila. Bilo bi jos u sisi ali doslo na vrh boce.
tak da ne znam…ok je za koristit al me ljuti sta joj toliko treba "da krene"-?!?! Cudno…il su moje cice cudne 😕
Ja se prije izdajalice uvije malo izmasiram. Stavim topli oblog i malo ih istiskam jer mi jedino tako krene mlijeko. Ili stavim malu na cicu. Ako uzmem izdajalicu na "hladnu" cicu muku mucim,nikako da krene..
E i prvi put sam ju danas ostavila s bakom na cuvanju. Skoro 2 ure me nije bilo. Ostavih joj bocu izdojenog, ali popila je jedva 50-60ml…. Nije plakala veli baka (ne vjerujem prosto al ajd) pa sam bas happy. Rijesili smo opcinu prijavu novorodenceta a muz dalje mup i hzzo itd - moze sam 😊
Izdojeno mlijeko koliko dugo moze biti na sobnoj temperaturi? Mi kad budemo isli obavljat sve za krstenje nece nas biti 3-4h doma. Iako ga planiram nahranit i uspavat i onda da zbrisemo, jer on po 3h spava nekad duze nekad krace
Taman tako 3-4h ti je najsigurnije. Mada nije ljeto pa moze i mrvu dulje. Ja sam ovo bila izdojila pred par dana i drzala u fridgeu pa izvadila u 8h kad je sveki dosla. Ona je pogrijala na pari i onda joj dala 2h posli...
Violeta, hvala na objašnjenju! Lijepo se zabavite. Sigurna sam da ti nitko neće zamjeriti ako nešto nisi napravila. Otkud ti uopće volje za kolače radit?
Treca sreca, i ja sam primjetila po materijalu u Lidlu da je kvalitetan A to što je baka možda slagala... Neka je
Bolje ponekad ne znati istinu
I me, malena je preprepreprepremedena! A to što osjetiš umor navečer je normalno. Ja sam rodila prirodnim putem, pa opet navečer osjetim umor. Jedino sinoć nisam jer sam zaspala poslije podne na sat vremena
Bebushka, aaajmeeee, jesi se napatila Srećom, sve je to iza vas i sad lijepo uživajte i odmarajte!
Ne znam više što sam trebala prokomentirati
postala sam i na mama temi pa di prije primjetite:
treca srecai ostale iskusne mame, iskustva s električnom izdajalicom, pliiiiz?
otpast će mi ruka!!!
Ja kupila polovnu avent elektricnu
Koristila samo 2x
ok je iako unatoc programu masaze meni to cudo nije odmah radilo ….skoro sam mislila da je pokvarena
sise puneeee za eksplodirat a ono 10min ni jedne jedine kapljice u boci
onda sam spojila malu da "odstopa" i kad je ona malo pocugala makla ju i spojila se na izdajalicu opet - 150ml izdojila. Bilo bi jos u sisi ali doslo na vrh boce.
tak da ne znam…ok je za koristit al me ljuti sta joj toliko treba "da krene"-?!?! Cudno…il su moje cice cudne 😕
Ja se prije izdajalice uvije malo izmasiram. Stavim topli oblog i malo ih istiskam jer mi jedino tako krene mlijeko. Ili stavim malu na cicu. Ako uzmem izdajalicu na "hladnu" cicu muku mucim,nikako da krene..
E to!!!
Ja stavim tople obloga kad je prepuna
I malo masiram
ali taj put mi ni tako nije isli
a sise pune ono ne mogu nego tako
ali dok mila nije cugnila par guceva - apsilutno nista nije islo u izdajalicu (a preko 10min sam sjedila i "muzla" 😅).....a kad je ona nacela - posli je prskalo tuta forca
Gotov pregled sve je ok ctg u redu,prst sam otvorena beba se spustila,dala uputnicu za rodiliste i sad cekanje.Bebice su preslatke
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sada vidim info o izdajanju... Nisam to znala... Super za info
Brblebic, oooo, znaci, pitanje je vremena Koliko si ono T??
Ahhh joj .. ja sam se sada sjetila za listu termina/rodile... aaaaa bas sam se uvalila na kauc s Diegom..
Sada vidim info o izdajanju… Nisam to znala…Super za info
Brblebic, oooo, znaci, pitanje je vremenaKoliko si ono T??
Ahhh joj .. ja sam se sada sjetila za listu termina/rodile…aaaaa bas sam se uvalila na kauc s Diegom..
Danas 38 tjedana
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji