Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    29. Rujan 2017. 15:52

Ja isto u poslu, dolaze svekar i svekrva pa sam pekla strudlu i isla u ducan u nabavku, cistila cijeli stan, ribala i usisavala. Ak ja ne rodim sad ovih dana nitko nece 😂 Al sta ces, kad ne mogu bit na miru.
    Sto se ctg-a tice ja jos nisam isla, hm...nije mi nista spominjao, valjda cemo sljedeci put.

• Barbi13
    29. Rujan 2017. 15:57

zelimobebu2701

bbrletic oh mi onda mogle stvarno u isto vrijeme 😊😘

LadyN meni sa 37+4 😊

barbs nadam se da hoćemo 😘

Bome bi i mogle

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    29. Rujan 2017. 16:00

Yel

Nebi d.isao samnom.
    Ja sama bi.
    Pitao me 'tko je otac djeteta, tvoj tata ili ja?'
    Rekla sam mu da i ja imam roditelje koji se brinu, njegovi se brinu o njemu.
    Bit ce fajta danas

Nemoj draga Yel se svadjat zbog sebe i bebe

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    29. Rujan 2017. 16:48

Ctg-38+1d..
    Yel draga.... Da sam na tvome mjestu odavno bih skupila stvari i pozdravila ih sve i otisla... A dragi kaze da je otac vaseg djeteta... A zasto se za vss onda ne zauzme??? Nego se jos na tebe ljuti...
    Belle i Sretna, znam kako je ne odmarati...

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 17:06

Yel i ja bi ti rekla spakiraj se i bjezi i ne okreci se. Otac djeteta, ok, neka onda preuzme brigu i odgovornost za njega...ti zasluzujes puno bolje, predragocijena si da te netko tako tretira, a nije da si dala pred Bogom zavjete pa da moras trpjeti iz vjerskih razloga. Hrabro, bit ce bolje!

mc_mouse
    29. Rujan 2017. 17:18

Violeta pitala si za pohranu mlijeka na sobnoj temperaturi koliko dugo može, evo našla sam tu http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 17:31

Treca sreca i mcmouse pomaze mi moja mama, dosla je iz splita i bit ce tu jos dva tjedna. Bila sam spominjala da nemamo nekakav odnos na emotivnoj razini, al na ovoj prakticnoj i sto se tice djelotvorne ljubavi tu je super. Ja stvarno skoro samo lezim, jedem i dojim, mozda da nisam izgubila tolko krvi bi mogla i vise al s ovom anemijom, nakon 20 min na nogama jedva stojim...

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 17:33

Barbs spominjala si pet obroka, ja sam si morala uvest i šesti - noćni, da imam od čega proizvest mliko za jutarnji obrok 

treca_sreca
    29. Rujan 2017. 17:46

Hedgehog

da stavljamo tople obloge prije dojenja. E sad meni to baš ne zvuči izvedivo za bolnicu, ali razmišljam kupit neki obični za doma. Pa si mogu lakše stavljat tople obloge prije dojenja. I još je nešto pričala da će nam on dobro doći da stavljamo bebici na trbuh kad ima grčiće.

Ja sam u bolnici za tu svrhu koristila gaze (male krpice materijala kao tetra pelene...za bljuckanje)
    Njih sam namocila u vrucu vodu u lavandinu di perem ruke (dvokrevetna soba s malim kupatilom...u st rodilistu je tako...a ne znam kako kod vas) i onda to na sisu...bile smo same nas dvije zene s bebama panije bed. U vrime posjeta to nisam radila ofkors)
    A moze se i u bocu od vode od 0.5litre ulit vruca voda pa "valjat" po sisi kao da tijesto za pizzu valjas...ujedno i masiras tako plus toplina otvara mlijecne kanalice - to s bocom mi savjetnica za dojenje u bolnici cimerici preporucila....

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    29. Rujan 2017. 17:53

Sanjchi bogme to je razlog za slavlje! Jos ne moras sama cistit nego ko dama....pa to je super.
    Mi smo lani pred bozic zgotovili radove, i ja sve jadna sama prala, tonu prashine (a imam uzasne dishne tegobe inace i to je za mene smrt..) plus nisu bojler mi jos bili prespojili pa sam u hladnoj vodi prala (a prosinac....voda mrzlaaaaa) ufff bas sam se napatila! A vec sam bila i trudna (samo jos nisam znala)

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.