Ja isto u poslu, dolaze svekar i svekrva pa sam pekla strudlu i isla u ducan u nabavku, cistila cijeli stan, ribala i usisavala. Ak ja ne rodim sad ovih dana nitko nece 😂 Al sta ces, kad ne mogu bit na miru.
Sto se ctg-a tice ja jos nisam isla, hm...nije mi nista spominjao, valjda cemo sljedeci put.
bbrletic oh mi onda mogle stvarno u isto vrijeme 😊😘
LadyN meni sa 37+4 😊
barbs nadam se da hoćemo 😘
Bome bi i mogle
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Nebi d.isao samnom.
Ja sama bi.
Pitao me 'tko je otac djeteta, tvoj tata ili ja?'
Rekla sam mu da i ja imam roditelje koji se brinu, njegovi se brinu o njemu.
Bit ce fajta danas
Nemoj draga Yel se svadjat zbog sebe i bebe
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ctg-38+1d..
Yel draga.... Da sam na tvome mjestu odavno bih skupila stvari i pozdravila ih sve i otisla... A dragi kaze da je otac vaseg djeteta... A zasto se za vss onda ne zauzme??? Nego se jos na tebe ljuti...
Belle i Sretna, znam kako je ne odmarati...
Yel i ja bi ti rekla spakiraj se i bjezi i ne okreci se. Otac djeteta, ok, neka onda preuzme brigu i odgovornost za njega...ti zasluzujes puno bolje, predragocijena si da te netko tako tretira, a nije da si dala pred Bogom zavjete pa da moras trpjeti iz vjerskih razloga. Hrabro, bit ce bolje!
Violeta pitala si za pohranu mlijeka na sobnoj temperaturi koliko dugo može, evo našla sam tu http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html
Treca sreca i mcmouse pomaze mi moja mama, dosla je iz splita i bit ce tu jos dva tjedna. Bila sam spominjala da nemamo nekakav odnos na emotivnoj razini, al na ovoj prakticnoj i sto se tice djelotvorne ljubavi tu je super. Ja stvarno skoro samo lezim, jedem i dojim, mozda da nisam izgubila tolko krvi bi mogla i vise al s ovom anemijom, nakon 20 min na nogama jedva stojim...
Barbs spominjala si pet obroka, ja sam si morala uvest i šesti - noćni, da imam od čega proizvest mliko za jutarnji obrok
da stavljamo tople obloge prije dojenja. E sad meni to baš ne zvuči izvedivo za bolnicu, ali razmišljam kupit neki obični za doma. Pa si mogu lakše stavljat tople obloge prije dojenja. I još je nešto pričala da će nam on dobro doći da stavljamo bebici na trbuh kad ima grčiće.
Ja sam u bolnici za tu svrhu koristila gaze (male krpice materijala kao tetra pelene...za bljuckanje)
Njih sam namocila u vrucu vodu u lavandinu di perem ruke (dvokrevetna soba s malim kupatilom...u st rodilistu je tako...a ne znam kako kod vas) i onda to na sisu...bile smo same nas dvije zene s bebama panije bed. U vrime posjeta to nisam radila ofkors)
A moze se i u bocu od vode od 0.5litre ulit vruca voda pa "valjat" po sisi kao da tijesto za pizzu valjas...ujedno i masiras tako plus toplina otvara mlijecne kanalice - to s bocom mi savjetnica za dojenje u bolnici cimerici preporucila....
žena-majka-carica:)
Sanjchi bogme to je razlog za slavlje! Jos ne moras sama cistit nego ko dama....pa to je super.
Mi smo lani pred bozic zgotovili radove, i ja sve jadna sama prala, tonu prashine (a imam uzasne dishne tegobe inace i to je za mene smrt..) plus nisu bojler mi jos bili prespojili pa sam u hladnoj vodi prala (a prosinac....voda mrzlaaaaa) ufff bas sam se napatila! A vec sam bila i trudna (samo jos nisam znala)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji