Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    29. Rujan 2017. 12:14

barbs

Bbrletic, uuuu sve blize terminu… Kad se krece u TA?

Na dan termina

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    29. Rujan 2017. 12:19

Tek onda, Bbrletic? Kod nas se krece u 38.tj.ako je T uroredna...
    Eto pisala sam kom i zastakalo je sve... Srecom pa sam screenshotala

barbs
    29. Rujan 2017. 12:20

Edit' *njorganje samo radi sna 

• Barbi13
    29. Rujan 2017. 12:30

Nadam se do tad rodit malu sam u 39 tjednu a ko zna

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Senoritakova
    29. Rujan 2017. 12:33

Jucer ujutro u 7:35 rodila se mala Rita. Iako sam dosla u rađaonu otovrena 9cm, trudovi su bili slabi i samo u ledima.. u pola 3 mi prokinu vodenjak i daju drip...od tad do 7 sam umirala u trudovima koji su se javljali u ledima samo, znaci maternica se uopce nije stezala pa se ni beba niie spustala... i tek kad oko 7 i 15 su se odlucili da idem na carski. Na intenzivnoj poslije carskog su vidjeli da krvarim dosta preko drena pa sam isla opet na operaciju da to saniraju.. od tada je sve ok
    Sad sam na postintenzivoj, malo prije prvo ustajanje i tusiranje. Bebe donose svakih 3 sata..
    Rita moja ima 3100 i 47 cm...misica mala

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 12:34

Skuzila sam to za izdajanje, prvo stavim bebu na 15tak min pa izdajam i dohranim na bocu, inace su se jednu vecer izmjenjivale preko dvi ure, nikako site, a to je koma za bradavice...
     sinoc sam jednu stranu izdojila tako da sam stala pod vruci tus pa u tusu jer su spavalesnalazimo se
    Al tlaka mi je rucnom jer stvarno imam puno posla, aj da moram izdojit za jednu bebu jos nekako, ovako se mislim dal se isplati riskirat tih petstotinjak kn za neku s njuskala?

barbs
    29. Rujan 2017. 12:36

Bbrletic, beba ce doci kad najmanje ocekujes!! 
    Senoritakova, cestitam ti na mrvici!!  Zelim ti brz oporavak!! Odmaraj i uzivaj s Ritom!!!  Bas sam se pitala gdje si.... 

barbs
    29. Rujan 2017. 12:37

Bebushka, tebu je bome duplo veselje sto se dojenja tice..

luce <3
    29. Rujan 2017. 12:45

Senoritakova cestitam vam i zelim vam puno zdravlja i srece i brz oporavak!!! Napokon si docekala svoju malu mrvicu 😍😍

treca_sreca
    29. Rujan 2017. 12:46

Seniritakova i ti si jadnice iskusila "najbolje" od obje vrste poroda....i meni su nakon patnje u trudovima tek dali CR. Prosto zavidim onima koje odu lijepo na ugovoreni ko dame bez bolova...pa te boli samo pisli oporavak...a ne i prije i posli.
    Ali glavno da je Rita dobro i da ste vi sve to izgurale lipo, a tebi zelim brz oporavak bez komplikacija. I da sto prije se rijesis katetera i braumila...meni je to bio velik iskorak. S onim se tesko kretati sve..

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.