Bebuska, Sretna, hvala vam na vasem misljenju 😊 smirile ste me.. normabele sam svakako mislila preskocit za sad.. mirovati sto vise pa cu vidjeti. nisam puno guglala taj cerviks.. bit ce bolje sutra 😉
Jednostavno, uplasila sam se mogucnosti prijevrnog poroda i kojem do sada nisam mislila uopce. Pa sad narasle oci u strahu - inace jako cesto idem na wc i sad mislim mozda imam neku bakteriju pa zato. Uh..
Ali dobro, i ja mislim da bi trebalo biti sve ok. Hvala jos jednom.
Sanjci super za radove 😊 ali isto ne zaboravi mirovati 😉
Hedgehog, cestitam na diplomi wuhu!! 👏🏻👏🏻👏🏻
Sanjchi, bravo! Radovi finito 👍🏻👍🏻❤️, sad easy ;)
Razgovarala sam sa svekicima i rekla kako stvari stoje s mog aspekta. Rekli jesu da su fulali rokove i da je sve knap ali da ne treba forsat. Rekla sam da treba. Da ne zelim cekat trudove u cigli i da puno tog mogu tolerirati ali da ne podnosim inertnost i da se mogu neki radovi napravit.
Isto tako sam iznjela stav da je njihova kuca i njihova stvar al da sam i ja clan i imam pravo na svoje misljenje, a to je da trazim da se postujemo i da odradimo neke stvari kako treba jer nije mala stvar sto dolazi beba a oni se ponasaju preopusteno .
Druga stvar, tata i brat imaju predavanja, tecajeve, na to sam rekla da imam i ja da necu sjedit ko bula sama doma sa psima i da krecem i sa ucenjem i predavanjima jer nemam drugog posla (to je islo zbog 'cuvanja pasa, super da je yel doma).
Treca stvar, rekla sam da se tata jako brine i da bi to trebali shvatit, te da me je pozvao doma dok ne prodju radovi, bolnica mi je blize etc i da ih molim da to ne shvate kao ucjenu nego BRIGU o djetetu, kao sto oni brinu za svoju djecu. Na to su pukli i rekli da mi ne pada na pamet odlazit da ce sve biti rijeseno.
Onda su isli montirat letve na ciglu i stavili su ljepenku na pod, a kroz koji dan se ide dalje.
Rekoh ok.
D.nije bio prisutan na 'meetingu', kasnije je zinuo kad sam mu rekla da smo pricali, onda je mama otisla pricat s njim solo u sobu.
E sad mi je lakse. Trebalo se otvoreno popricati.
Ne ne sad sam magarac. Bakalar sam odavno.
E i moj domet kulinarskih slastica. Samo da se pohvalim kupila sam gotovo lisnato i zafrkala s pekmezom i nutelom. Slikala sam i poslala mami. Mama je rekla da izgleda kao da je dijete radilo...
Hedgehog, CESTITKEEE!! Lijepo se provediii!!!
Mrvice, uzivaj i ti na piru sutra... Samo pomalo
Sanjchi, jupppiii!!! CIAAAO MAJSTORIII!!!
Sretna, sad sve 4 u zrak i odmaranjeee...
Ja sam se danas NAPOKON istusirala dolje (u nasem stanu) Juhuhuuu...
I zaspala dam prije nego je muz dosao s posla. Ubila sam oko na pol sata
Diego sada spava... Ja lezim na kaucu i cekam film u 20.00h... spava mi seee.. Cekam muza da dodje s treninga... Danas je oprao on kadu... Puno mi pomaze, kao i svi oko mene ali se osjecam bas k'o invalid...
Koliko dana od poroda treba da padnu savovi?
P.s. one koje su vec rodile, imamo grupu na Bebama...
Sortiraj odgovore
Najstariji