A sa zicom sad obucem kad idem negdje,pa jedva cekam da dodjem doma,da to bacim sa sb.. (uvijek sam doma bez grudnjaka(
Violeta i ja sam dobila te sa zicom i nikako mi se to ne sviđa, imam osjećaj da to užasno žulja, najbolje ovo pamučno i onako me već sad sise dosta bole.
Grozni su ti grudnjaci sa zicom. Ovi pamucni su super. Samo ja nisam navikla bit stalno u grudnjaku pa sam se malo osula ispod grudi, to mi se inace dogadali kad je grudnjak mal mi, a sad je zbog stalnog nosenja. Probala sam bez grudnjaka pa mi mlijeko curi malo.
Mama ne moze pavat, pa da vam stavim sliku od Leona 😊 Mjenja mi se iz dana u dan
Vidim imas lampu upaljenu?
Na to sam zaboravila!
I di si mu kupila ovu trenirku i dekicu? Prekjut je sve ❤️
Cure imam pitanje, kako ste kupovale grudnjake za dojenje, koliko veće nego prije? Kupila bih bar još jedan da imam za početak, ali me muči koju veličinu uzeti 😏
Ja imam od seke jedan, neznam sad koja je velicina (moram ga potrazit-iz mullera) i bit ce mi OK…takav cu uzet jos jedan, i mozda jedan veci, ako bas buknu😅
nema tu "AKO buknu", nego hoće, 100% ti je to....
barem u počecima dojenja (a onda ti najviše i treba da ti paše i da te ne steže tj da nije mali jer može stvorit zastoj mlijeka i upalu ak stegneš sise u broj manji...)
Po iskustvu iz 1T kad mlijeko navre treba skoro broj veći.
Svi grudnjaci za dojenje sa žicama mislim da će bit neugodni jer to nosite stalno. Dok dojite nema spavanja bez grudnjaka. Bar je meni bilo nemoguće tako da neka vam bude što mekši i ugodniji bez da vas stišće i pila jer to nećete moći trpit.
to je bez grudnjaka, 24h prije poroda
...i prvih 24h dok nije krenilo dolazit mlijeko, moj grudnjak za dojenje iz prethodnih trudnoća mi je bio full šlampav:
Mislim da je očita razlika, a u svega par dana: prije poroda i koji dan nakon...
Tako da ili kupujte meeeekane rastezljive (ja imam neke s poliamidom/elastinom) ili ako je čisti pamuk nerastezljivo, morate uzet broj-dva veće nego vam je pred kraj T veličina...
žena-majka-carica:)
Frajer je Leon! Već miga koji će to bit fakin
yel - takve robice sa star wars "dont mess with my daddy" sam vidjala u H&M....ne znam jel ima sad trenutno, ali možeš polovno nać. Ja kupila takav bodi-benkicu kad sam mislila da je dečkić sredinom trudnoće..
žena-majka-carica:)
E hvala treca_sreca!
Vidjela sam slike od carskog, ful mi se cinis mrsavkastom, a trbuh je vjerojatno od carskog, djeluje mi bolno 😐, ne znam jel te boli jos uvijek rez...
Violeta maleni je presladaak 😍
Treća_sreća kod tebe se bas vidi jako razlika, nista kupit ću onda za dva broja veći i gotovo da sam mirna.
Sortiraj odgovore
Najstariji