Violeta Leon je preeeesladak! ☺️☺️
Barbs sretan prvi tjedan Diegu! 🎉
Ne znam je li i uzivo tako, ali sad kad vas citam nekako mi djeluje da taj oporavak i sama prilagodba na bebu ide super i dosta brzo! Barem tako zvucite, kao da ste se vec lijepo ufurale 😃
Ja imam pregled danas, zanima me jesam li se sto otvorila i naravno koliki je Vito ☺️
Yel brzi oporavak seki, zvuci bolno... 😣
Kiki,sretno na pregledu ❤️, hvala za seku 😇🙏🏻
Mene ceka u srijedu fetalni eho, da provjerimo srceko, pa 3.10. redovna kontrola i 9.10. merkur uzv...
Iiiii ovaj tjedan trudnicki tecaj 😛
Barbs, sretno Diegicu malom; koliko vidim sve ste vise manje dobro sa bebama, utjesno je za citat, cim brzi oporavak svim mamama ❤️
Dena kako ste vi?
Joj bas sve to super gurate 😃 Nekako ste mi ublažile bojazan od poroda kad vidim da se tako oporavljate ❤️
Lidl grudnjaci to je od četvrtka jel da? Ja sam trenutno na 75C. I prošli sam uzela 85C. Nisam ga jos ni prala ni probala, nemam pojma koju veličinu bi trebala uzeti. Sad me 75C steže. Jedva ga nosim. Vise one pamučne topiće. Mlijeko mi bas jako curi ako nezgodno legnem. Neko večer cijela desna strana muževe majice mokra. Ja polusanjiva se pogledala na ogledalo dok sam išla piškit u 1 ujutro. Kad ono flekaaaa ogromna. Majko mila 🙈😂
Pozdrav!
Ja već par dana osjećam kao da mi dolazi neka prehlada, sva sam iscrpljena, umorna i grlo me boli. Tako da hvala na savjetima za propolis u spreju, šaljem muža danas po to. Nadam se da će pomoći...
Violeta, Leon je premeden!
sanjchi, sretno s radovima, da se napokon završe
Treca sreca, nisam shvatila za cicanje...
Na radim ovako: jednom jedna cica a drugi put druga...jerr ako mu ponudim odmah obje (izbaci jednu bradavicu i dajem drugu) mi ju odbacuje... A svakon 2 i pol,3 sata mu dajem cicanje...
E procitam sve s kompa malo kasnije...
Moram okaciti sliku sebe tjedan dana nakon porofa.
Suncokretice nadam se da ce ti bit bolje sto prije 😊
Barbs koliko vidim pupo je ostao al noge tanke, kontam da ce nam se i pupo povuci uskoro svima..ipak se 9mj sirilo sve i barem ja ne ocekujem da ce mi se brzo vratit sve na svoje.
Jelda kako lete dani? Vec Diego 7 dana, moj Leon 10 dana. Ne mogu vjerovati.
Kiki sad je sve nekako lakse..i ide svojim tokom. Sretno na pregledu 😊
Mc _mouse tocno tooo..imam osjecaj da su sise kao lubenice 🤣
Sretna uh lakse mi je kad vidim da je i nekom tako bilo jer malo me bilo strah sta ako to nije dobro ako se to otvori. 😑 A ja sam osoba koja mora vidjeti sve sta mi je na tijelu 😁😁
Kod nas kisa pada...maleni malo se javi, jutros 2ipol sata je bio budan, od pola8. Muz je u gradu rijesava papire, jos ima na 2 mjesta i kod pedijatrice otici, pa u dm, pa u kik...ajmeee...a ja bi mogla mu pomoc ali ne da mi se hodat po ovakom vremenu a i rana je jos svjeza da sad negdje idem.
a šta radiš izmedju kad plače?
ja gurnem sisu
ok, ne baš sad na svaki kmee
ali ono ako je suha/prominjena, i vidim da želi zaspat (a ne može drugačije, moji ne znaju leć i zvirkat okolo okicama dok ih ne svlada san) a meni se ne nosa jelte - onda dam cicu. I tako nekad znamo par puta pkušavat se uspavat pa ispadne da je cicala 2-3-4x u roku tih 3h.
S druge strane jutros sam ju u 4ipol zbudila jer su mi obje cice bile punee, pojela je jednu i zakrmila i onda oko 8am drugu...školski na 3 ure razmaka
ali velim ako mi npr pol ure od preth cicanja "pita" (a vidim da cica nije popražnjena/mlohava) dam joj istu, ne mijenjam stranu
e i da pohvalim "narukvicu za dojenje" - oduševljena sam u praksi. Prije sam sebi zapisivala kad bi Toma dojio, i koju...a ovo je toliko jednostavnije, naprosto oslobađajuće - narukvica je uvik na meni i samo otkližem pokazivač na uru i L/D oznaku i uvik je sa mnom ta informacija koja je zadnja sisa bila i kad je bio podoj. Ne moram panično listat tekicu, nego mi je to odmah uz mene na svakom koraku
žena-majka-carica:)
jel vam otpao pupak Violeta? nama se još nije zatvorio do kraja, ali otpao je prekjučer..
žena-majka-carica:)
a šta radiš izmedju kad plače?
ja gurnem sisu
ok, ne baš sad na svaki kmee
ali ono ako je suha/prominjena, i vidim da želi zaspat (a ne može drugačije, moji ne znaju leć i zvirkat okolo okicama dok ih ne svlada san) a meni se ne nosa jelte - onda dam cicu. I tako nekad znamo par puta pkušavat se uspavat pa ispadne da je cicala 2-3-4x u roku tih 3h.
S druge strane jutros sam ju u 4ipol zbudila jer su mi obje cice bile punee, pojela je jednu i zakrmila i onda oko 8am drugu…školski na 3 ure razmaka
ali velim ako mi npr pol ure od preth cicanja "pita" (a vidim da cica nije popražnjena/mlohava) dam joj istu, ne mijenjam stranu
e i da pohvalim "narukvicu za dojenje" - oduševljena sam u praksi. Prije sam sebi zapisivala kad bi Toma dojio, i koju…a ovo je toliko jednostavnije, naprosto oslobađajuće - narukvica je uvik na meni i samo otkližem pokazivač na uru i L/D oznaku i uvik je sa mnom ta informacija koja je zadnja sisa bila i kad je bio podoj. Ne moram panično listat tekicu, nego mi je to odmah uz mene na svakom koraku
Bas sam zato za dude. Da se ne gura cica i za tjesenje i spavanje. Nikad to nisam radila. I zato sam ustrajala u tome da ju prihvati jer je cica bila iskljucivo za jest.
Sortiraj odgovore
Najstariji