Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    23. Rujan 2017. 18:11

sretna

Sanjchi, odlicna im je ta dekica! Ja sam za L narucila za veliki krevet. Premekana i pretopla je
    Marijanama da, tesko je kad imas sto drugacijih savjeta..
    Inace, L mi ima temp 38.5 :/

A joj. Vjerojatno je virus. Mi smo svi prehladjeni i svi oko nas. I to baš jako. Muzeva mladja sestra izgleda da ima i upalu pluća. 
    Micica skroz lose jede al nos joj toooliko curi da mislim da ne može disat normalno i da zato ne želi.
    Nadam se da će mu biti bolje sutra jer ti možeš ubrzo u bolnicu a ostaviti ga bolesnog bi bilo uzas....

Barkleys
    23. Rujan 2017. 18:15

Sanjchi - dekica je prekrasna! 

Super za palačinke, ali ja sam mislila da ti odmaraš!!! Kako ćeš sutra u shoping.... 

I da, kuhinja je i dalje prekrasna, s takvom kuhinjom bi i ja radila pohane palačinke  

[OBRISANO] 23. Rujan 2017. 18:19

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    23. Rujan 2017. 18:34

Mamuka uh, ne copraj! Nisam jos spremna za bolnicu 😂 nisam ni torbu spremila,nije mi posteljina stigla...neeee, necu ja jos nikud 😄
    Iskreno se nadam da je to nesto kratkotrajno. On je znao par puta imat i te neke jednodnevne temperature

[OBRISANO] 23. Rujan 2017. 18:37

• sretna
    23. Rujan 2017. 18:40

sanjchi255

sretna

Mamukauh, ne copraj! Nisam jos spremna za bolnicu 😂 nisam ni torbu spremila,nije mi posteljina stigla…neeee, necu ja jos nikud 😄

E tako i ja😂😂😂 prekrizit noge i nitko nikud😝

Bas tako 🤣🤣

[OBRISANO] 23. Rujan 2017. 18:44

23. Rujan 2017. 18:44

Sanjchi, gustas ti vidim 😁, neka neka 👍🏻

Ja sam danas laganini dezinficirala ves masine, stavila prat ves i tak.

Sanjchi, rekla si da se kuzis u gradjevinu; ak se sjecas da sam pisala o radovima i ravnoj deki na kojoj je ljepenka samo?
    Ako se napravi pad samo sa ceradom (posto nece ici glazura do proljeca), da li znas hoce li se stvarat vlaga ispod te cerade? (Nema krov nikakav)

[OBRISANO] 23. Rujan 2017. 18:47

[OBRISANO] 23. Rujan 2017. 18:48

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI