Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    24. Rujan 2017. 16:43

treca_sreca

ok, sad sam vas zaspammala, kao u dobra stara vremena - vidi se da mala spava:) pa dok čekam da muž donese ručak..
    još samo foto jedna realistična
    pošto je Dena okačila svoju, pa da podijelim i ja s vama (okrutnu) stvarnost:
    1) foto cca tjedan dana nakon 2. vaginalnog poroda:
    …rekao mi je sin kad sam došla iz rodilišta: "Mama stomak ti je kao da ćeš rodit još jednu bebu" istina!
    sad nosim steznik i nadam se da se bude to ipak pomalo vratilo na staro….donekle….jer ovo je koma kakvo je sad. Nisam nikad u mojih 30+ godina imala ovoliki trbuh (a ne_trudna)
    Ne kužim jel to tolika razlika zbog carskog (razrežu ti medjuostalim i trbušne mišiće, cijelu utrobu, sve slojeve) ili bi možda bilo ovako da sam i vaginalno rodila, pošto je 3.porod ali onoooo

Treca

treca_sreca

ok, sad sam vas zaspammala, kao u dobra stara vremena - vidi se da mala spava:) pa dok čekam da muž donese ručak..
    još samo foto jedna realistična
    pošto je Dena okačila svoju, pa da podijelim i ja s vama (okrutnu) stvarnost:
    1) foto cca tjedan dana nakon 2. vaginalnog poroda:
    …rekao mi je sin kad sam došla iz rodilišta: "Mama stomak ti je kao da ćeš rodit još jednu bebu" istina!
    sad nosim steznik i nadam se da se bude to ipak pomalo vratilo na staro….donekle….jer ovo je koma kakvo je sad. Nisam nikad u mojih 30+ godina imala ovoliki trbuh (a ne_trudna)
    Ne kužim jel to tolika razlika zbog carskog (razrežu ti medjuostalim i trbušne mišiće, cijelu utrobu, sve slojeve) ili bi možda bilo ovako da sam i vaginalno rodila, pošto je 3.porod ali onoooo

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    24. Rujan 2017. 16:54

Stigle kuci!!! 😍😍😍

Kad mi se slegnu dojmovi procitam i napisem sve. ☺

luce <3
    24. Rujan 2017. 16:57

Nisam ovaj vikend imala vremena za citanje i pisanje pa sam se danas bome nacitala... Izmisalo mi se sve 😂😂😅😅
    Prijateljica mi je jucer imala djevojacku, pa smo radili catering i to je pocelo u 2 tako da danas ljencarim.... 
    Sanjchi zao mi je sto te dragi zeza i sto opet nisi otisla u shopping znam da si se veselila...
    Vidim da ste se vise manje sve pocele polako snalazit u novoj ulozi mame i bas mi je drago...
    Dena odlicno izgledas!!!! 

violeta1
    24. Rujan 2017. 17:23

I_me uzivajte doma 😚😚😚
    Treca sreca ja vjerujem da ces ti opet bit fit nakon nekog vremena. Meni je ostalo 7kg viska i imam stomaka, a realno imala sam ga i prije. Cilj mi je do ljeta vratit se u formu, nema sanse da sad sam na djeti dok mali sisa, iako ne jedem puno, vec cesto 

pčelicamaja88
    24. Rujan 2017. 18:10

Ana2711

pčelicamaja88

Pozdrav klokanice. Ja sad ulijećem ko padobranac. Inače vas čitam od početka ali se nisam nikako uključila. dok sad nisam vidjela da Ana2771 ima problem koji me podsjeća na moj, pa ako mogu pomoći evo moje iskustvo. Meni je termin 28.9. i prije nekih 20tak dana sam dobila svrbež (počevši od strija na trbuhu,bedra, koljena, listovi, gornji dio stopala). Prva trudnoća pa sam isto posumljala na kolestazu. Vadila jetrene i sve ok. ali svrbež nenormalan traje. moja gin mislila da je obična alergija. ali me ipak poslala dermatologu, koji je utvrdio da se radi o PUPPP ( isto trudnička dermatoza). dala mi je neki losion da mažem 14dana. A već treći dan mi je bilo osjetno lakše. Sada ga više nema, A isto sam prvo mislila da moram trpiti svrbež.. Eto, to je moje iskustvo koje sam htjela podjeliti s obzirom da znam kako je meni grozno bilo i koliko sam bila nervozna zbog toga. Kad bi me uhvatio napad svrbeža kožu sam si mogla zguliti, po noći se budila zbog njega… Ma strašno..

A ti si onda imala osip po tijelu?jer sam citala o tom PUPPP-u i pise da se tad javlja osip,ali ja ga nemam..pa ne vjerujem da je to..ali uzasno me svrbi..najgore kaj mi je dr nakon dobrih nalaza jetrenih proba rekao da je to normalno i da ce proci,nije me uputio nigdje dalje na pregled..jesi ti vise puta vadila jetrene probe ili samo jednom?

Imala sam neke dvije točkice kod strija na trbuhu od kojih je sve krenulo. dalje nije bilo, dok se nebi iščešala. e onda kad sam češala su ostale točkice. i ja sam samo jednom vadila jetrene probe. 

Barkleys
    24. Rujan 2017. 18:11

Dena, ajme, super izgledaš! Niti jedna strija. Ništa!

Treća, moguće da je do carskog? Vratit ćeš se ti u fit formu uz troje djece doma, ne sumnjam :D

maca1510
    24. Rujan 2017. 18:44

Dena ekstra izgledas,blago ti see, treca sreca sigurno je od carskog, puno teze se stomak vraca u normalu ali vratit ce se pogotovo tebi koja si cijeli zivot fit!
     Jooj mene ubija pritisak vec danima u donjem djelu,nije nista bolno samo je pritisak,valjda zdjelica vec ni sama neznam di i pritisak u rodnici(valjda🙈) toliko kad hodam da imam osjecaj da moram stisnut noge jer da ce sve van😂a da ne govorim o odlasku na wc,mislil znam da nece "ispast dijete" ali sami taj grozan osjecaj... Neznam jel to normalno,jel se rasteze dole,posto je i veca bebica , ili je vrijeme opet za hitnu😣  jeste vi imale pritisak u ovim tjednima?

url=https://daisypath.com]

LadyN
    24. Rujan 2017. 19:03

Pozdrav cure...
    Da li vam se dogada da imate cijeli dan napet i tvrd trbuh koji kad legnem na lijevi bok popusti?! 
    Doduse imam malo problema sa probavom, a i bio je vrlo aktivan vikend (vjencanje) ... inace bh kontrakcije su mi vrlo rijetke...i da ne boli nista !
    Popila sam magnezij , odmaram ... 

Nina2512
    24. Rujan 2017. 19:14

pčelicamaja88

Ana2711

pčelicamaja88

Pozdrav klokanice. Ja sad ulijećem ko padobranac. Inače vas čitam od početka ali se nisam nikako uključila. dok sad nisam vidjela da Ana2771 ima problem koji me podsjeća na moj, pa ako mogu pomoći evo moje iskustvo. Meni je termin 28.9. i prije nekih 20tak dana sam dobila svrbež (počevši od strija na trbuhu,bedra, koljena, listovi, gornji dio stopala). Prva trudnoća pa sam isto posumljala na kolestazu. Vadila jetrene i sve ok. ali svrbež nenormalan traje. moja gin mislila da je obična alergija. ali me ipak poslala dermatologu, koji je utvrdio da se radi o PUPPP ( isto trudnička dermatoza). dala mi je neki losion da mažem 14dana. A već treći dan mi je bilo osjetno lakše. Sada ga više nema, A isto sam prvo mislila da moram trpiti svrbež.. Eto, to je moje iskustvo koje sam htjela podjeliti s obzirom da znam kako je meni grozno bilo i koliko sam bila nervozna zbog toga. Kad bi me uhvatio napad svrbeža kožu sam si mogla zguliti, po noći se budila zbog njega… Ma strašno..

A ti si onda imala osip po tijelu?jer sam citala o tom PUPPP-u i pise da se tad javlja osip,ali ja ga nemam..pa ne vjerujem da je to..ali uzasno me svrbi..najgore kaj mi je dr nakon dobrih nalaza jetrenih proba rekao da je to normalno i da ce proci,nije me uputio nigdje dalje na pregled..jesi ti vise puta vadila jetrene probe ili samo jednom?

Imala sam neke dvije točkice kod strija na trbuhu od kojih je sve krenulo. dalje nije bilo, dok se nebi iščešala. e onda kad sam češala su ostale točkice. i ja sam samo jednom vadila jetrene probe.

Ok hvala ti puno,vidjet cu kako ce se to dalje razvijati..nekako cu izdrzati tih 10 dana do pregleda pa cu vidjet sto ce dr reci,osim ak ne dobijem osip prije

pčelicamaja88
    24. Rujan 2017. 19:24

Ana2711

pčelicamaja88

Ana2711

pčelicamaja88

Ok hvala ti puno,vidjet cu kako ce se to dalje razvijati..nekako cu izdrzati tih 10 dana do pregleda pa cu vidjet sto ce dr reci,osim ak ne dobijem osip priNada

Nadam se da ti neće biti kao meni. Jer meni je stvarno bilo neizdrživo, a inače dosta toga mogu podnijeti. Eto, to je moje iskustvo. Sretno ti! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.