Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    24. Rujan 2017. 21:37

Zelimo bebu meni je muz kupio u H&Mu, 2 grudnjaka (topica)za dojilje za 170kn, M velicina. I preudobni su. Vidjela sam da iduci tjedan ima u lidlu jeftinije pa ce mi otic uzet jos 2. 
    Dobila sam od njegove sestre grudnjak za dojilje ali onaj klasicni kao obicni grudnjak i nista mi ne valja, jedva sam ga imala 2 min na sebi smetaju zice, nabori..uzas.. Ovi topici su zakon meni

Belle84
    24. Rujan 2017. 21:46

Marijana hvala 😘
    Sanjchi zao mi je sto niste isli u shopping, ja ti savjetujem da odes s tatom u west gate po kolica a ovo drugo kupi u Sisku, sjedni u auto i obavi sama dm i sta god trebas. Ja ne bi muza vise cekala, iskreno. Mozes sutra nedaj Boze zavrsit u bolnici i sta onda.

Marijana12345
    24. Rujan 2017. 21:48

Violeta i ja sam i Lidlu. Ali tad je bilo 2 vrste. Jedan 100% pamuk a drugi dio poliester (kao cipka). Ja sam samo pamucne

• Mamuka
    24. Rujan 2017. 21:50

Marijana

Zelimobebu ja inace nosim 80C, nepostavljenu kosaricu. Sad sam uzela za dojenje cisti pamuk 85C. Mislim da ne treba veci jer nema ni zicu ni kosaricu…
    Belle ja sam ljetos bila bolesna i teta u ljekarni mi je dala ovaj spres. Smiju trudnice. Bas ga i ja koristim jer me grlo boli.

Marijana ja nosim možda malo veću košaricu od tebe s sad sam dogurala skoro do 80E tj jesam a kad to sve bukne bit će mi poprilicno na knap. Pričam o HM brojevima.
    Po iskustvu iz 1T kad mlijeko navre treba skoro broj veći.
    Svi grudnjaci za dojenje sa žicama mislim da će bit neugodni jer to nosite stalno. Dok dojite nema spavanja bez grudnjaka. Bar je meni bilo nemoguće tako da neka vam bude što mekši i ugodniji bez da vas stišće i pila jer to nećete moći trpit.
    Ja sam prehladjena već tjedan dana i nikako da prodje. Nisam uzela ništa osim pastila al ono... Ne stišće me grlo jako pa ajd. Samo kad kašljem moram stisnut noge da se ne upiskim skroz. A poslije kašljanja obavezno mijenjam dnevni. Ko kakva baba 😕

zelimobebu2701
    24. Rujan 2017. 21:54

Ja sam inače sad u trudnoci imala te iz Lidla pamučne 85C jer su mi svi moji postali mali i smetali me kad su me sise boljele, al se bojim kad krene mlijeko da će mi to bit malo, pa nisam znala jel dovoljno povecat za još jednu veličinu....mozda 90C uzet? 😏

Marijana12345
    24. Rujan 2017. 22:11

zelimobebu2701

Ja sam inače sad u trudnoci imala te iz Lidla pamučne 85C jer su mi svi moji postali mali i smetali me kad su me sise boljele, al se bojim kad krene mlijeko da će mi to bit malo, pa nisam znala jel dovoljno povecat za još jednu veličinu….mozda 90C uzet? 😏

Krivo sam gore napisala, ne nosim inace 80C nego sad kad su mi sise velike u trudnoci😊😊 zato sam uzela samo jedan broj vece tj opseg. A mislim da je npr 85C=80D, i 90C=85D. Tak mi je objasnjavala prodavacica prilikom jedne kupnje u Tezenisu.

zelimobebu2701
    24. Rujan 2017. 22:22

Marijana

zelimobebu2701

Ja sam inače sad u trudnoci imala te iz Lidla pamučne 85C jer su mi svi moji postali mali i smetali me kad su me sise boljele, al se bojim kad krene mlijeko da će mi to bit malo, pa nisam znala jel dovoljno povecat za još jednu veličinu….mozda 90C uzet? 😏

Krivo sam gore napisala, ne nosim inace 80C nego sad kad su mi sise velike u trudnoci😊😊 zato sam uzela samo jedan broj vece tj opseg. A mislim da je npr 85C=80D, i 90C=85D. Tak mi je objasnjavala prodavacica prilikom jedne kupnje u Tezenisu.

Hvala!! Barem si mi malo olakšala muku, ako bude mali ići će muž kupit drugi i dobro. Glupo mi je sad pretjerat pa da mi bude ogroman. Nekako ću se snaći. 😊

zelimobebu2701
    24. Rujan 2017. 22:24

Violeta i ja sam dobila te sa zicom i nikako mi se to ne sviđa, imam osjećaj da to užasno žulja, najbolje ovo pamučno i onako me već sad sise dosta bole.

dzenny
    24. Rujan 2017. 22:37

I ja imam iz dm-a grudnjak za dojenje,pa budemo vidjeli.. kupila sam samo jedan pa ako budem migla dojiti budem si kupila jos koji komad.. da,u lidlu su bili jeftini (mislim oko 11€da su bila 2)ali eto nisam htjela kupovati,budem vidjela a budem mogla dojiti.. 

Nina2512
    24. Rujan 2017. 22:38

GaLu

Ana ja sam imala taj svrbez sigurno mjesec dana, mislim da malo prije poroda se smirilo. Krvnu probu za kolestazu su mi radili samo jednom. Ne znam kako je u Hr ali u Swe bas postoji termin za to i zove se trudnicki svrbez i meni nisu dali nikakvu terapiju za to niti su me slali kod dermatologa jer u mom slucaju nebi mi dermatolog mogao pomoci jer doslovno me je svrbjelo toliko da sam mislila da ce mi koza ispasti, ruke, noge, ma sve. I znam da je to uzasno ali mislim da puno se ne moze napravit. Ako ti postane tolko neizdrzivo odi i prije do dr da ne cekas 10 dana ali velim meni su tu rekli da se nema sto napraviti kad je taj svrbez u pitanji.

Pa sigurno je i meni to,trudnicki svrbez,jer osip nemam nikakav,a nalaz mi je u redu tako da kolestaza nije..to mi je i dr rekao nakon sto sam mu poslala nalaz..ah ak sam mogla tolike mucnine na pocetku izdrzati,izdrzat cu jos i to do kraja..ionak hvala bogu druge tegobe nemam,ni zgaravice,ni oticanja ni nista,a nesto me moralo uhvatiti..haha..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.