Sanjchii, AHAHAHAHH, a jesi luda!!! HAHAHAHAHHA A da ti ne bi ranije rodila?? Znam da pred porod žene opako oteknu... Ma iskreno? UZET ĆU SVE ŠTO MI PRIPADA!!!
Kad su već svi kadri dolaziti dolje koliko god žele, ima da mi i kuhaju!
I peru robu! HAHAHAHAHH

Sanjchi, ahaaa, ja mislila da ih ne voliš... Ali probaj! Čula sam da jako funkcijonira... Da što više jabuka dnevno pojedeš to će ti pomoći da izbaciš višak vode...

Marijana hvala puno na linku😘
Kile ja sam se prvi put vagala nakon 2tj kad sam dosla doma, laksa tocbo 10kg. Ostalo mi jos 5, trbuscic imam jos mali, imala sam ga i prije, al razlika je sto je onako sve mlohavo i trbuh mi je pun malih crvenih tockica, one ko znamenke.
Barbs meni su u bolnoci rekli max 20min po cici.
Zaboravila tko je pitao Viktor je dobro, jedino sto ga muce jaki grcevi, pa smo budni po cijele noci, a ja sam neispavana i umorna i na mshe placem skupa sa njim. Al to sve ide u rok roditeljstva.

url=https://lilypie.com]
Dena, vidiš, meni su rekli u bolnici minimalno 30 min na jednoj cici, min 30 min na drugoj... Inače mi cica oko 20-30 min! A danas cica svaka 2 sata, 2 i pol!

Dena, btw... znamo da nije lako.... Ja sam jučer isto skoro plakala s malim jer nisam kužila zašto je nervozan i plače... i onda sam mu rekla: Što želiš?! Presvukla sam te, dala sam ti za jesti, obukla te u pidžamu... šta da još radim?!
Probaj se što više odmarati... Jer to bebe osjete... To je meni muževa rođakinja rekla i danas je sve drugačije... ja sam naspavana... Diego je smiren... Sad ću se baciti na kauč nakon ručka i odmarati... I naređivati svima šta da rade! HAHAH

Bebushka, ma svašta se oni nagledaju, pa te to ne mora brinuti. Igrom slučaja, ja sam se obrijala dan prije poroda! Kao da sam imala predosjećaj.. Rekla sam si da se idem obrijati za svaki slučaj. Ostale su mi još noge za obrijati... Srećom pa više nije toliko vruće, pa se nose duže hlače HAHAHAHAh

Buba mara cestitam!!! Predivno 😁 ali koliko vidim ni tebi nije bilo lako...
Dena moja je seka narucila preko njih kolica i isto im je sad na moru na grbavom terenu stradao kotac, neki lezajevi, pa su narucili isto jedan prednji... tako znam da imaju rezervne dijelove. Moze se platiti preko kartice a mozes normalno i preko banke Überweisungom (u mailu ce ti napisati kad im se javis za koji model trebas, komunikacija je brza i ucinkovita)
Sanjchi ajme tako je i meni bilo ljetos... kao Hobbit... znam da jako boli i zateze. Meni je pomoglo samo odmaranje i noge na visokom te naizmjenicno tusiranje cijelih nogu toplom i ledenom (ono na najhladnije) vodom.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji