Duda ni kod nas ne prolazi. Tajo mu nudi ali kad skuzi da ne ide nista odma pljune hehe...a ja mu ni ne daljem..tak mk svejedno za to dali hoce ili ne.
E a s cim kupate bebe? Ja jos nisam kupala, samo voda i gaza i obrisala ga, a u bolnici jedan dan je dosao s kupanja tako mirisan, ajme ja sam ga cijeli dan mirisila, bas neki blag, umirijuci i njezan miris.
meni je moja do danas bila samo jednom, a i danas sam ju skoro vratila s vrata….bogu hvala dok je sve okej ne trebam ju. A i žena je skužila da smo uigrane pa da je bespotrebna pa je rekla da će mi tako reda radi svako par dana doći, čisto ako budem imala koji problem/pitanje. Zasad sam ju jedino za zabranjene namirnice za dojilje imala šta upitat, zaboravila sam te detalje…
pupak - samo otpadne yap….ja sam se nadala da ćemo dovoljno dugo bit u bolnici (carice inače stoje 7 dana u nas) da se bez njeg kući vratmo. Ali jok….malo smo ga morali gledat 2-3 dana i tek onda smo ga se riješili
Ti si vec mama iskusna a ja prvi put pa bas volim da mi dode patronazna hehe... a i imam broj rekla mi da ju zovem ako nesto mi nije jasno
Senoritakova lipo ste izgurale do termina samog, a sad se opusti. Nadam se da su dragi i familija ti sve pripremili za bebu i sad se lipo opusti, budi pozitivna a porod će ti naravno teć ekspresno i glatko. Ja pak sve trudnoće odležala / čuvala (manje ili više strogo) i rodim u čas posla...
A sa mnom u sobi je sad bila jedna (a znam ih zilijun primjera) sušta suprotnost - žena koja je do samog kraja trudnoće bila ultra aktivna, "đipala" okolo kako ja to kažem, ko da nije trudna.........i kad je krenula rađat (a prenijela datum) - prvo je 24h pokušavala rodit vaginalno i da bi na kraju završili ju carskim rezom jer jednostavno nije išlo...to ti je tako.
žena-majka-carica:)
Violeta ni mi se još nismo kupali...a otpao pupak. Ali ne žuri mi se.
Oprala sam joj sinoć jedino rukice (u mlakoj vodi, bez ičeg naravno) jer su nam bile prve babine/posjete....ljudi iz Italije, rodbina, kojima je ovo sad eto bila prilika jer su u HR sad i tko zna kad će opet doće (dogodine tek) pa ajd...sam popustila. Inače nisam planirala nikog ugošćavat prije misec-ipol.....ne da mi se s gostima bakćat ovo malo slobodno vrimena šta imam....a i da mala ne daj bože šta pokupi....bolje šta manje ljudi da se mota oko nas.
i meni je moja patronažna dala broj da ju zovnem ako bude trebalo, pogotovo jer smo se dogovorile da mi ne dolazi na dnevnoj bazi....nego eto da imam za svaku sigurnost ako bi nešto trebalo. Ali nadam se da neće
Pozdrav drage zene, ja nisam jos trudna(ili mozda jesam) ali da pitam vas koje jeste bolje cete znati objasniti i savjetovati me.. zadnju menst. sam imala 9.9 do 15.9 , ciklusi su mi 26 dana.. od 17.og do 24.og smo imali odnose svaki dan.. iduca menst. trebala bi doci 5.10(nadam se da necee)
Kada mogu napraviti test?
Je li dobro ako imas odnos svaki dan?
Je li rano za neke simptome?
Ni moj nije htio dudu i pljuvao ju je kad je skuzio da nista ne ide, ali bila sam ustrajna i prihvatio ju je. Nisam htjela po cijele dane biti s cicom u njegovim ustima, bez uvrede ikome. A i onda gs ne bi mogla s nikim ostavit da nesto obavim ako bi on vjecito cicu ocekivao.
Kupala sam ga od pocetka sa bubchen kupkom koja je i za tijelo i kosu
Pozdrav drage zene, ja nisam jos trudna(ili mozda jesam) ali da pitam vas koje jeste bolje cete znati objasniti i savjetovati me.. zadnju menst. sam imala 9.9 do 15.9 , ciklusi su mi 26 dana.. od 17.og do 24.og smo imali odnose svaki dan.. iduca menst. trebala bi doci 5.10(nadam se da necee)
Kada mogu napraviti test?
Je li dobro ako imas odnos svaki dan?
Je li rano za neke simptome?
Test mozes napraviti na dan ocekivane menstruacije, ma da ima testova koju mogu pokazat i orije menstruacije. Ali po meni bolje pricekat dan ocekivane menge ili da ti kasni.
Osobno ni u prvoj ni drugoj t nisam imala apsolutno nikakve simptome koji bi mi ukazivali na trudnocu.
Sto se tice odnosa, koliko sam upoznata preporuca se svaki drugi dan da se spermici stugnu obnoviti. Sretno!
Meni je sogi patronazna pa mi je sa L ona dolazila i to mi je bilo super, ma da nisam imala nekih pitanja, vise manje sam sve sama saznala. Ali sad joj je termin 10 dana prije mene i na zalost nece mi ona moc dolazit, ali opcenito mi je tlaka taj dolazak patronazne
Evo nama je bila patronazna, 3880kg imamo 😊 dobio je na kilazi, ali jos je zut 😔 noge su mu super ali pupo i lice jos se vidi. I rekla mi je da ako netko bolestan dode kod nas da mu ne dam u kucu, to nije ni nepristojno ni nista vec da samo kazem da moram mislit na Leona da je on mali i osjetljiv je
Sortiraj odgovore
Najstariji