Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Rujan 2017. 19:51

LadyN, mislim da su to kontrakcije...
    Cureeee, sve cemo se mi isklesati... Neka prije neka poslije.. ovisi o metabulizmu...
    Treca sreca, ne brini se... Sve mi koje smo rodile smo manje azurne i cesto imamo puno toga za procitati. Ja prva... Samo ponekad se to toliko protegne da ne mogu vise pohvatati 
    Sto se TRBUHA tice, igra ulogu kad je CR u pitanju i prirodnim putem... I naravno, tu je u pitanju metabulizam... 

barbs
    24. Rujan 2017. 19:54

Diego spava.. ja sam vecerala... Navikla sam se u bolnici na vise obroka dnevno pa tamo moram i kod kuce... U petak se sve poremetilo pa sam bila umorna.. jedva sam jela...  nije ni cudo da se sve raspadalo 
    Sretna, nadam se da ce Lu to brzo završiti!! To su sada te viroze 
    Idem pokusati procitati ono sto nisam 

barbs
    24. Rujan 2017. 19:58

I me, gustajte!! 
    Meni ne da raditi previse pa odg kako stignem pa makar kratkim porukicama...
    Dzenny, eeee daaaaa, tika taaaakaaaa  Nadajmo se da je Alara slijedeca.
    Treca sreca, gdje si narucila steznik?

barbs
    24. Rujan 2017. 20:02

Violeta, koliki cesto je Leon budsn? Diego samo jede i spava Hahahahah 
    Dena, super izgledad... Ja sam se slikala u petak....

• Mrvica
    24. Rujan 2017. 20:14

Maca meni je vrlo slicno.. pritisak dole, osjecaj kao recimo da sam istegnula neke misice,ligamente i kad se prebacujem s boka na bok osjetim da je taj dio nekako bolan.. mislim da je to rastezanje.. 
    I kad hodam osjecam pritisak. (I ja sam 31tt)

maca1510
    24. Rujan 2017. 20:32

Mrvica

Maca meni je vrlo slicno.. pritisak dole, osjecaj kao recimo da sam istegnula neke misice,ligamente i kad se prebacujem s boka na bok osjetim da je taj dio nekako bolan.. mislim da je to rastezanje..
    I kad hodam osjecam pritisak. (I ja sam 31tt)

Da i meni je tako kad se prebacujem s boka na bok. Ajde odmah mi je lakse, od kad sam bila u bolnici neznam vise sta je normalno a sta ne pa i na hladno pusem.

url=https://daisypath.com]

Belle84
    24. Rujan 2017. 20:33

Ja imam takve bolove tj.grceve u nogama, ni magnezij mi ne pomaze 😔 Uopce ne znam sta da radim... po noci ne spavam zbog toga, sad me pocinje vec boljeti a tek je pola devet 😩

• Barbi13
    24. Rujan 2017. 20:36

Znaci kad je trbuh tvrd to su kontrakcije

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    24. Rujan 2017. 20:45

Ja sam baš jutros pisala o tome kako me sveeee boli. A ako se probudim okrenuta prema zidu i moram se okrenuti na drugu stranu da se ostanem. Jaaaao. To s boka na bok mi je najgore. A magnezij pijem stalnooo. I svejedno boliii.

dzenny
    24. Rujan 2017. 20:46

Barbs,iskreno se nadam da je moha Alara slijedeca.. ❤ danas me pomalo bole ledja i stomak (al mislim da je to od danasnje setnje) .. jedva cekam da me snadju te muke koje mucite vi mame koje ste rodile.. 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.