Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    25. Rujan 2017. 07:41

Treca sreca i moje sise su slicne velicine kao tvoje, jos su mi bradavice kao dude pa kad vidim sise onda vidim samo hranu za djete hahaha... i bas lijepo sjedis, ja jos ne mogu normalno sjedit. Naravno, morala sam dole gledati, svaki dan gledam 🤣 strah me da se ne otvori pa pratim. I rez blize pipi lijepo spaja se a onaj na guzi (ne kuzim sta su mi i guzu rezal) taj je kao kanalic, nije lijepo spojeno. I imam 2 reza 😑 velicina kao kaziprst. 
    Yel kompletic je iz H&Ma a dekica iz Kika. Mislim sa imas jos te dekice jer ja sam bila prije neki 3 tjedna i bilo je, a kontam to je bas zimska debela pa da ima jos.

• sretna
    25. Rujan 2017. 07:57

Violeta, tako je i meni bilo, kao kanalic. Al to je sve nirmalno, ja sam se bojala da ce to tako ostat, ali to je zapravo jos nateceno i s vremenom to sve lijepo nestane. Ja jedva da vidim gdje mi je rez bio.
    A maleni je prava faca 😊

mc_mouse
    25. Rujan 2017. 08:10

Evo za bolje jutro 😃😃😃😃

treca_sreca
    25. Rujan 2017. 08:21

maus e to je to
    rez - nikad ga nisam gledala....ni prvi ni drugi....a ovaj treći od carskog ću eto silom prilika morat gledat, mada nije da me zanima. Dosad su mi ga sestre previjale, a sad sve gledam kako da muža angažiram (on je manje gadljiv, i pupak mi je mijenjao prvih par puta kad smo došli doma jer sam ja odgađala - jeza me od tog) da ju (ranu od carskog) ne gledam još neko vrime dok se malo sraste da mi je manji šok. Više volim u blaženom neznanju bit..

žena-majka-carica:)

barbs
    25. Rujan 2017. 08:39

Juuutroooo 
    Predivan je Leon, Violetaaaa 
    Treca sreca, zgodna kao i uvijek!!  a slikica s avatara je preeeeemedena 
    Moj Diego danas ima 7D
    E da... Cudi me sta mi cica samo jednu cicu... Ponudim i drugu ali taj zaspiiii.... I drugi put mijenjam cicu pri dojenju... Danas cu pitat patronaznu...

barbs
    25. Rujan 2017. 08:40

Sanjchi, samo ti pomaaaalooo!!! 
    Grudnjaci-imam 2 iz lidla.. planiram jos kupiti....

treca_sreca
    25. Rujan 2017. 09:01

Diego sretan prvi okrugli "rođendan" <3
    i ja sam tako gledala 7d, pa 10d, iduće mi je 1mjesec
    Pa nakon toga 2,3....pa pol godine....
    Glede dojenja - moraš obje davat, mada u jednoj moguće da imaš manje mlika....ja u desnoj još iz Tominog dojenja se sjećam da sam imala manje mlika u njoj, ali svejedno dajem jedan put jednu pa drugi put drugu. Jedino kad je full nervozna onda dam ovu lijevu jer znam da joj tu odmah poteče i lakše ide.
    Naravno to ako imaš 2h razmaka izmedju dojenja. Ako traži pol ure od preth cicanja, onda ide ista....unutar perioda od 2-3h (plus pratiš po osjetu naravno, nećeš slijepo slijedit sat ako vidiš da se ova koju je preth cicao posušila sva, a druga je puna, a on te traži...)

treca_sreca
    25. Rujan 2017. 09:05

vidi se da je mala bila dobra zadnjih 24h, kad ovoliko postova imam
    zaspala sinoć oko 10ipo-11 nakon 2satne scene s probavom
    pa oko 4podojila kroz san i nastavila (a ja nisam mogla zaspat natrag)
    onda opet oko 8h - podojila i natrag zakrmila
    da je ovako svaki dan ne bih se bunila čak sam se i previše naspavala

25. Rujan 2017. 09:08

Treca sreca, vjerujem da ti je bed gledat rez 😖
    Jucer sam bila kod seke, vadila je jajovode prije par dana i dize mi majicu, ima 4 'rupe/reza', prekriveno je al sam se najezila ufff...

Sanjchi, 👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻👍🏻 e mene veseli kad citam progres i da se radi, aleluja vise!! 😘

• Barbi13
    25. Rujan 2017. 09:12

Dobro jutro cure 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.