Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Rujan 2017. 11:40

Violeta, nooormaaaalnoo je da imamo jos trbuuuh!!! Pa tek smo rodileeee... Ima vremena da skinemoooo
    Aaajme MILA I LEON vec 10D... Kako vrijeme letiiii
    Sretna, DUDA JE SPAS .. cesto mu uvalimo po noci al ju zna izbaciti i uglavnom zaspi bez nje ahahahhha
    Treca sreca, Diego place samo kad se presvlsci.... Stvarno je dobar.... A te narukvice di moram naeuciti oooobaaaaveznooo

Senoritakova
    25. Rujan 2017. 11:42

Cure, krenula sam prije par dana sjediti i hodati po malo...i 2 dana me bole i prepone i leda, ali nisu trudovi. 
    I danas sam isla na pregled nakon mjesec dana i otvorena sam 8cm😲😲😲, šok bome
    Doktorica se cudi sto nemam bolove, nece me jos slati u rađaonu, ali je rekla da nehodam puno jer kad pukne vodenjak da cu rodit u par trudova. Sva sam sad u šoku,  i iskreno nadam se da ce biti tako brzo.

mc_mouse
    25. Rujan 2017. 11:44

Senoritakova ti si nas fenomen 😃😃 samo neka i to brzo i lagano prođe i supeeeer 😁😁

mc_mouse
    25. Rujan 2017. 11:45

Barbs narukvica je sa stranice plan T ako se ne varam :)

• sretna
    25. Rujan 2017. 11:57

Senoritakova

Cure, krenula sam prije par dana sjediti i hodati po malo…i 2 dana me bole i prepone i leda, ali nisu trudovi.
    I danas sam isla na pregled nakon mjesec dana i otvorena sam 8cm😲😲😲, šok bome
    Doktorica se cudi sto nemam bolove, nece me jos slati u rađaonu, ali je rekla da nehodam puno jer kad pukne vodenjak da cu rodit u par trudova. Sva sam sad u šoku, i iskreno nadam se da ce biti tako brzo.

Ajmeee, nadam se da ce ti porod biti ekspresan i szo bezbolan kad ni otvaranje nisi osjetila 😄 sretno!!

violeta1
    25. Rujan 2017. 12:04

treca_sreca

jel vam otpao pupak Violeta? nama se još nije zatvorio do kraja, ali otpao je prekjučer..

Aa blago vama..nije mu jos otpao. Iako na gazi je suho vec danima, nema nista. Jel to samo opadne ili? Jer on ima mrezicu. A cekam patronaznu, damas ke rekla doci pa je nemam..a ja opet puna pitanja 

• Mrvica
    25. Rujan 2017. 12:12

Drage mamice, svaka vam cast, super se drzite a najvise vam hvala sto dijelite iskustva oko bebica i ostalog s nama...meni barem puno znaci 😊 😚😚 saljem puse i vibre da i dalje sve ide kako treba.
    Pregled danas imala uzv. Sve ok,mjere tu oko 31,32 tt u kojem i jesam. 1800g . Moj gin me poslao na taj 2d uzv u bolnicu (valjda jer njegov nije tako dobar). U petak idem kod njega pa ce valjda provjerit zatvorenost. 
    Nego, cesto se sjetim Natashe.. duuugo se nije javila, nadam se da je sve ok kod nje.

treca_sreca
    25. Rujan 2017. 12:12

meni je moja do danas bila samo jednom, a i danas sam ju skoro vratila s vrata....bogu hvala dok je sve okej ne trebam ju. A i žena je skužila da smo uigrane pa da je bespotrebna pa je rekla da će mi tako reda radi svako par dana doći, čisto ako budem imala koji problem/pitanje. Zasad sam ju jedino za zabranjene namirnice za dojilje imala šta upitat, zaboravila sam te detalje...
    pupak - samo otpadne yap....ja sam se nadala da ćemo dovoljno dugo bit u bolnici (carice inače stoje 7 dana u nas) da se bez njeg kući vratmo. Ali jok....malo smo ga morali gledat 2-3 dana i tek onda smo ga se riješili

žena-majka-carica:)

• Mrvica
    25. Rujan 2017. 12:14

violeta1

treca_sreca

jel vam otpao pupak Violeta? nama se još nije zatvorio do kraja, ali otpao je prekjučer..

Aa blago vama..nije mu jos otpao. Iako na gazi je suho vec danima, nema nista. Jel to samo opadne ili? Jer on ima mrezicu. A cekam patronaznu, damas ke rekla doci pa je nemam..a ja opet puna pitanja

Rekli su nam na tecaju da je to otpadanjs pupka isto individualno.nekome otpadne u roku 7 dana , nekome i do 13. Da je to sve u redu. 

treca_sreca
    25. Rujan 2017. 12:15

duda varalica - u nas to ne prolazi....nije mi ni Toma to volio, ni evo sad ona.
    Volio je jedino David ali on zapravo nikad nije bio sisač.....ja sam se lomila mjesec-dva ali on nikad nije imao tehniku i zato smo i "izgorili" s dojenjem.
    Toma je imao super hvat na sisi, a evo i sekica mi se čini ko on. I oni dudu varalicu samo izgurnu jezikom, neće ni da čuju. Ako probam ugurat natrag nasilu - dreka (tj ne guram ja, ali nekad kad ju tata/dida žele bez sise smirit da ja odmorim)
    Ali meni to ne smeta nimalo.

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.