Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    24. Rujan 2017. 20:56

Dzenny ja takodjer zavidim mamama koje su rodile i nadam se da cu se i ja pridruziti cim prije. Mene zeza zub vec tjedan dana tako da odbrojavam i sate i dane do poroda. Mogo bi biti tolko jednostavno sve ali naravno ovi tu u Swe tolko kompliciraju. Naime bila sam kod zubarke u utorak i ne zeli apsolutno nista na zubu raditi, hoce prvo slikati zub. A ja tolko se patim i mucim cijelu trudnocu da bude s bebom sve dobro, pa kako da sad idem ozracit dijete par dana prije poroda. Rekla sam joj da necu i poslala me doma. Zbilja se nadam da moja beba misli cim prije doci jer zub mi je u komi.

zelimobebu2701
    24. Rujan 2017. 21:02

Cure imam pitanje, kako ste kupovale grudnjake za dojenje, koliko veće nego prije? Kupila bih bar još jedan da imam za početak, ali me muči koju veličinu uzeti 😏

• GaLu
    24. Rujan 2017. 21:02

Ana ja sam imala taj svrbez sigurno mjesec dana, mislim da malo prije poroda se smirilo. Krvnu probu za kolestazu su mi radili samo jednom. Ne znam kako je u Hr ali u Swe bas postoji termin za to i zove se trudnicki svrbez i meni nisu dali nikakvu terapiju za to niti su me slali kod dermatologa jer u mom slucaju nebi mi  dermatolog mogao pomoci jer doslovno me je svrbjelo toliko da sam mislila da ce mi koza ispasti, ruke, noge, ma sve. I znam da je to uzasno ali mislim da puno se ne moze napravit. Ako ti postane tolko neizdrzivo odi i prije do dr da ne cekas 10 dana ali velim meni su tu rekli da se nema sto napraviti kad je taj svrbez u pitanji.

Belle84
    24. Rujan 2017. 21:06

Sanjchi sta si ti uzimala kad te grlo bolilo? Mene neka prehlada lovi i grlo me boli kad gutam...a znam da si ti imala neku virozu isto kad te grlo bolilo

maca1510
    24. Rujan 2017. 21:12

Hedgehog

Ja sam baš jutros pisala o tome kako me sveeee boli. A ako se probudim okrenuta prema zidu i moram se okrenuti na drugu stranu da se ostanem. Jaaaao. To s boka na bok mi je najgore. A magnezij pijem stalnooo. I svejedno boliii.

Ja magnezij godinama pijem svaki dan,zbog migrena, tako da po tome nebi smila imat nikakve bolove,pa opet imam bolove i grceve. Pogotovo u novama.

url=https://daisypath.com]

maca1510
    24. Rujan 2017. 21:13

Nogama*

url=https://daisypath.com]

Belle84
    24. Rujan 2017. 21:20

Sladoled ne smijem jer imam gestacijski. Nista, otici cu sutra u ljekarnu pa vidjet sta ce mi tamo dati...

Kiki156
    24. Rujan 2017. 21:24

Grudnjak uzela sam 2 broja veci da mi bude ugodan jer  ce sise biti vece kad dode mlijeko. Prvo sam uzela broj veci ali vec je sad bio naknap pa sam znala da ce biti premali kasnije. A cak i da se ne povecaju previse i ovako je ok, nije mi puno velik.
    Globolja je i mene nedavno mucila, u ljekarni su mi dali propolis koji se sprica i bas sluzi za grlobolju i bilo mi je bolje od njega al nije skroz proslo. Onda sam opet isla u ljekarnu da mi nesto daju i dala mi je caj od zalfije za grgljanje. Kombinirala sam caj i taj propolis i proslo mi je za jedan dan skorz. Ali mene je samo bolilo grlo malo, nije me hvatala prehlada. 

violeta1
    24. Rujan 2017. 21:33

Barbs Leon se budi svaka 2--3h, preko noci ako dobije dohranu malo duze spava, veceras mu nisam dala pa me bas zanima koliko ce dugo spavati. Ali npr.danas je bio od 17:30h do 19:30h budan u komadu. Malo sikio pa zezo, onda sam ga obrisala s gazicom, sredila, pa se mazio s tatom, pricali smo mu i onda je papo i zaspo. A sto voli da mu se prica. Samo muz ima grub glas pa mora malo njeznije. Jer ako prica normalno mali place.

Marijana12345
    24. Rujan 2017. 21:34

Zelimobebu ja inace nosim 80C, nepostavljenu kosaricu. Sad sam uzela za dojenje cisti pamuk 85C. Mislim da ne treba veci jer nema ni zicu ni kosaricu... 
    Belle ja sam ljetos bila bolesna i teta u ljekarni mi je dala ovaj spres. Smiju trudnice. Bas ga i ja koristim jer me grlo boli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.