Sretna L je očito virozu skupio. Al srica pa nema ostalih nuspojava osim temp. Nek odmara pa će brže proc.
Sanjchi iskreno ja duže od ovog tjedna ne bi čekala. Jer poslije i neki napor može požuriti sve a ne triba ti to. Ako sad ne možete bas sve mislin da putni krevetić je stavka koju možete odgoditi. Beba može u stanu spavati u kolicima u kosari. Kolica su po meni stvarno potrebna malte ne odmah al eto prvi misec stvarno su nam služila samo za to da micica spava u njima u dnevnom.
Robicu 56 mislim da triba imat jer za sve bebe manje od nekih cca 4+ kg 62 je poprilično velika i nezgrapna veličina pogotovo za nove mame.
DM i ljekarnu možeš obaviti sama i to obavi sto prije. A za ovo drugo il nek ide s tobom il povedi tatu ili neku prijateljicu. Da, znam da to nije to ali ovako ćeš se previše stresirat kad ćeš i hoćeš stici pa od čekanja na muža više štete nego koristi.
OK, utorak nije daleko ali objasni mu smireno (znam da bi ga najradije opalila nečim po glavi ali nemoj 😂) da je to zadnji tren i da ne možete više odgadjat.
Apsolutno razumin to da si ljuta i ja bi bila i mislim da bi mu zapaprila samo tako ali probaj prvo dogovorit kad idete i nek to bude to.
Kad obavite shopping nemoj kuhati par dana za kaznu 😂😂
Yel ženo draga divim ti se na strpljenju... Stvarno imaš konjske živce.
Inače mislim da sam poprilicno strpljiva kad su drugi u pitanju ali u usporedbi s tobom ja sam tetka šizika 😂
Mene prepone počinju bolit i nekako mi trne to područje pa od toga i noge. Kužim da je to priprema al nekako mi se čini rano. Ili ipak nije???
Joj toliko toga moram odradit a ne mogu ni terecinu stvari sama. Jucer rucak, krecenje, čišćenje i sinoć smo isli na večeru s prijateljima. Ja sam bila tako otekla? Al ono cila. Ruke, noge cile, stopala,.... jedva sam izašla iz restorana do auta, cilih 10 metara.
Danas opet rucak, nosila veliku korpu robe za stavit susit, čuvala micicu jer je muž mora nešto obavit i sad sam toliko umorna da bi najradije išla spavat. Trut trutasti sam a iman još 6 tjedana 😕
Joooojjjj
Muku mucim s forumom preko moba...
SVE sam procitala i krenem pisati i opet mi se zablokiraaaaa..
Da li jos nekome radi te probleme????
Treca sreca moja seka je pocela sa biogaiom dok su dosli iz bolnice.
Marijana viktoru su vitamin d poceli davati u bolnici pa neznam tocno koji dan jer kad sam smijela biti sa njim je vec dobivao. A recept sam dobila kad smo izlazili iz bolnice.
Stucanje V je stucao u trbuhu puno, a stuca i sad.
url=https://lilypie.com]
Ja sam cijelo vrijeme preko moba na netu. Ne da mi se za kompom sjedit.
Sanjchi, 'to' je i meni tata rekao.
Mamuka, imam konjske zivce, jer je puno previse bilo sr u zivotu..pa naviknes trpit
(Al sad ga gustam na ovu sitnicu s kutnom da ne mogu opisat. Ziva je istina da se sve u zivotu vraca...)
Al imam i posljedice. Otom potom.
Neka izdurat cu sve, osigurat sebe najprije, i bebu naravno a ostali la pa pa
Treca sreca, sretno i drzi se ❤️
Violeta joj primjetila sam i na svom muzu da jos ne shvaca da beba dok trazi mora da bude sad i odma, da nema cekanja da zavrsi poruku ili pojede do kraja..al vjerojatno ce to sa vremenom doci i njima...
url=https://lilypie.com]
Dena dobro izgledas😊
Barbs ja sam preko moba stalno i ok je
Leon je od 12:30h do 14:30h zezo, sikio i nece pavati. Sad je zaspo a s njim i tajo a ja malo uzela mob
Sortiraj odgovore
Najstariji