Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    08. Rujan 2017. 15:25

08. Rujan 2017. 15:33

Sretna vidim poharala si Takko😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• GaLu
    08. Rujan 2017. 15:44

Treca sreca bas grozno da si nabasala na tog dr ali kao sto veli Mamuka probaj kontaktirati ovog dr kojeg ti je spomenula, bas te briga sto ce tko misliti. Ako zadak nije indikacija za carski onda ne znam sto je. 

• sretna
    08. Rujan 2017. 15:58

Treca sreca dobro ti je Mamuka rekla,zovi svog ginekologa i moli ga da pokusa sredit da te obavezno na CR stave,on to moze sigurno. Ili povucite vezu, mozda netko od tvoje obitelji ili prijatelja ima vezu u bolnici,ma sve napravi samo da ne ides prirodno radat. 
    Sanjchi, da, takko 😁

08. Rujan 2017. 16:08

Jel spremas pomalo stvari? Ipak smo terminuse..😀 pa me bas zanima sta imas spremno?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    08. Rujan 2017. 16:10

Evo ja odspavala i jela i popila kavu pa sad opet lezim. Boli me glava i pi pi dole i nekako se osjecam slabo. 
    Sretna bas mi se svida robica, posebno majica je lijepa 😊

Belle84
    08. Rujan 2017. 16:18

Kiki tako je, jucer sam bila prvi put kod njega, sljedeci put opet privatno kod njega pa ce me onda na Sv.Duh primiti...iza 37.tjedna...

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 16:18

Javila familiji al nazalost nemamo veza i vezica....to ti je sranje 😟 kad ti zdravlje diteta ovisi znas li nekog! A u trecem mileniju smo....najbolje da u plje odem radjat. Apsurda majko mila.
    Maca - da....jes vidila koja vjerojatnost...briga me s drugom dijagnozom, ali bas s ovom dg naletjeh na "krivog"......zvala sam svog dr i rekao mi je da uzmem novu uputnicu i opet u rodiliste....al tek u pon popodne mi je soc gin (danas nije radio uopce) i onda u utorak ujutro rodiliste....ako dozivim dotad 2u1. 
    Plus valjda mi soc gin sestra nece pravit probleme (mozes mislit!) za dat novu uputnicu jer ona mi je nekidan isto popovala kako bi ona radjala zadak vaginalno samo da ne ide na CR. 
    A jesu se nasli ekipa oko mene!!!
    Belle, eh da nije 20 + tis kn.....

žena-majka-carica:)

• sretna
    08. Rujan 2017. 16:30

Sanjchi, nemam nista spremno 😂 nista nisam oprala i spremila. Sve stoji u vrecicama. Nisam komodu ispraznila. Za bolnicu imam samo chicco uloske 😄 bas sam neodgovorna. Tak sam i s L, tek u 39 tt spremila torbu 😂

• sretna
    08. Rujan 2017. 16:31

Treca sreca nema ti sta ona srat. Jebala ju uputnica,ko da ju to kosta nesto! Svakako inzistiraj na njoj ako bude zajebavala. Ne mrdaj do ponedjeljka i bit ve sve ok! Jesi pitala privatnika dal ti moze kako pomoc?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.