ja danas bila kod svoje dokt na pregledu. nije me pregledala niti nista jer su me pregledali prije 2dana u bolnici. kaze da ne zeli cackat dolje da ne bi pokrenuli stvari. samo sam joj donjela nalaze iz bolnice da mi iskomentira i da jos malo popricamo. danas mi je bio zadnji pregled kod nje.
pitala me jel sam dog carski...rekla da s niceg ne bojim,zadovoljna je dokt koji ce mi dalje vodit trudnocu.. kaze strucan je..i ako jos sta trebam da slobodno nazovem i da javim kad rodim.
Ja bi jela cevape s ajvarom i lukom...i lignje...pa strudlu od jabuka...i baklavu....ajmeeee...sad me neka glad uhvatila😌😌 moram dragog ic nagovorit da ide po cevape do grada😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I me, bas ti je doktorica prava! Super je😊
I me, bas ti je doktorica prava! Super je😊
divne su! i doktorica i sestra!
i sad kad citam kakva je rospija od trece srece mrak mi pada na oci.. pa pi**ka ti materina.. da nema trece srece i ostalih trudnica ne bi ni radila.. pa mi ju placamo..slapa jedna..bi ju ja po kratkom postupku.. tj muz bi ju..taj je gori od mene u takvim stvarima
Ja sa svojima nemam problema...za sad..svaki put sve kaze, sve objasni, sestra uvijek doceka s osmijehom..ovo mi bas od Trece srece zvuci ko da su ostali u 17. st
Sanjchi haha teski smo i mi a i muzevi hehe
Jaoo sad bi mogla i ja cevape 🤣 a mogla bi i nesta lagano, salata sa piletinom mmmm
ja danas bila kod svoje dokt na pregledu. nije me pregledala niti nista jer su me pregledali prije 2dana u bolnici. kaze da ne zeli cackat dolje da ne bi pokrenuli stvari. samo sam joj donjela nalaze iz bolnice da mi iskomentira i da jos malo popricamo. danas mi je bio zadnji pregled kod nje.
pitala me jel sam dog carski…rekla da s niceg ne bojim,zadovoljna je dokt koji ce mi dalje vodit trudnocu.. kaze strucan je..i ako jos sta trebam da slobodno nazovem i da javim kad rodim.
Super za doktoricu...takvi svi trebaju biti i moj je bas dobar 😊
Super I_me za normalnu dokicu.....ja sam posijedila od muke od jutros. Ne znam sta me ceka i hoce li mi dijete nepolomljeno van jer eto imamo novo rodiliste ali neki unutra imaju stavove ko da smo u 17st sto velite....strahota. Koji strea mi nabivaju bespotrebno. A mogla sam u miru cekat svoju mrvu, ne strepit hoce zivu glavu izvuc 😳 koja glupost..
Violeta pere te predporodni vrtuljsk hormona hehe! (Jadan muz ☺....ajd jos malo)
žena-majka-carica:)
Ja bi jela cevape s ajvarom i lukom…i lignje…pa strudlu od jabuka…i baklavu….ajmeeee…sad me neka glad uhvatila😌😌 moram dragog ic nagovorit da ide po cevape do grada😂
ja sam danas jela sve neko smece od hrane.. od linolade do cipsa i gumenih bonbona..
hahhaha ocito mi takav dan.. beba trazila,beba dobila!!
a i rekla sam si da se vise necu stedjeti i pazit da jedem sto zdravije.. sad sam na kraju vec.. +12kg.. necu pretjerivat al ak me trazi pojest cu..
kad pricam sa frendicom kakvu muku muci sa hranom jer doji i mora pazit sto jede,rekla sam si da cu u 2 tj papat ono sto mi se jede u tom trenu..pa makar morala slati muza po to. ponovo cu pocet pazit kad krene dojenje
Treca bas mi je za sto to moras prolaziti :( al bit ce sve u redu
Moj danasnji pregled narucena u 12:30 dosla na red u 14:00 sestra mi kontrolira tlak a dr vice daj jos tu jednu sto je ostala ne mogu vise raditi! Ja kontan vrime mi je za ctg (37+5) ali ne skinite se, lezite, zatvorrni ste, obucite se! WTF! prosli put sam bila otvorena a sad se odjednon zatvorila, nakon doslovno 5 minuta izasla van! Jedva cekan da mi stigne bebica da ne moran vise tamo vrime gubiti
Sortiraj odgovore
Najstariji