Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    08. Rujan 2017. 13:51

Treća sreća, nemam riječi za doktora!
    Prvi put čujem da netko s položajem djeteta na zadak ide na prirodni porod, sve su išle na carski. Još su nam i na tečaju rekli da su žene tako prije rađale, ali da to nije više praksa jer se ne želi riskirati.
    Mogu misliti kako se sada osjećaš i koliko si uplašena. Meni bi došlo da uplatim privatni porod 
    Jel postoji mogućnost da ti idući put drugi doktor bude ili se baš vodiš kod tog koji ti je bio danas?

Marijana12345
    08. Rujan 2017. 13:55

Upravo to, kad dodjes rodit pravi se blesava, sumnjam da negdje u kompjuteru pise misljenje tog specijalca, sta se tebe tice dosla si na carski jer je beba na zadak i tocka. Nisi tolki baksuz da bas on bude na porodu.

barbs
    08. Rujan 2017. 13:58

Znači, meni je NEPOJMLJIVO da se ide prirodno roditi bebu na zadak. Kako sam to bila spomenula nedavno, rođakinja od muža (glavna patronažna sestra!!!!) je rekla da se to NEKOĆ prakticiralo i da je zato bilo "normalno" da beba ima problema sa kukićima, odnosno, zahtjevalo se ŠIROKO POVIJANJE... ALi danas čim vide da u nečemu postoji rizik, odmah na CR šalju... Neće te poslati na CR ako imaš trudove 5 sati i nikako da se porodiš... Čak će te izmučiti, ali frizerki je mali bio na zadak i u 28.tjednu su joj rekli: TI IDEŠ 100% NA CR! Frendica u Njemačkoj je rodila na CR radi toga što je bio mali na zadak i tu nije bilo upitno!!!! Eto, I me ima doktora koji ima puuuunoooo godina radnog iskustva i rekao joj je da će vidjeti stanje slijedeći tjedan i ako bude bilo potrebno onda ide na CR, znači, nije se pričalo o tome da se okreće bebica da bi probala roditi prirodno. Uostalom, smatram da je to MAJČIN odabir, a ne doktora! Ako mama kaže NE, nema što doktor fantazirati! Doktor treba ponuditi opcije: ili ćemo probati okrenuti bebu ili ideš 100% na CR! 
    Ne kužim tog kretena koji te još isfrustrirao, isparanoizirao i rasplakao, Treca sreca!!!! Ja bih definitivno drugoga tražila za mišljenje! 

mc_mouse
    08. Rujan 2017. 13:58

Treca sreca. Nemam rijeci. Bas si na njega morala naletiti, jaooooo 😡😡😡😡😡 konj

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 13:59

Molite za mene da ne budem toliki baksuz...
    ma smijesno je sto ja koja inace sam protiv CR, sad se toliko "borim" za nj....tj ne da se borim jer sam ocito potpuno nemocna posto nemamo veze i vezice...nego ga "zelim"......apsurd. Tko bi si zelio operaciju di te razrezu i ne mozes hodat tjednima ko covik......kao da ja to iz hira hocu jer je eto cool 

žena-majka-carica:)

barbs
    08. Rujan 2017. 14:00

Violeta, kakvo je stanje kod tebe??? 
    Elena, ne brini se... I meni se to desi. Eto, prekjučer nisam išla na wc, a sinoć sam morala ići 2x i to sam imala proljev (oprostite mi! )... Ovisi o tome što jedeš isto... 

• Mamuka
    08. Rujan 2017. 14:02

Treca koji je to specijalac? M. V.??
    A ne znam sta bi ti rekla osim da ja na tom ne bi ostala. Po meni je to suludo jer u danasnje vrime ic riskirat toliko.... Mislin cemu?
    Ne brigaj se ti oko uputnice. Papir je najmanji problem. A jel ti radio ctg? Ne znan kako je stanje sa trudovima ali mislin da bi ili trazila hitno neku vezu ili provjerila da su normalni doktori u smjeni pa isla u bolnicu i rekla da me nesto boli pa sta bude... A ono nije mozda najpametnije al to sta ovaj predlaze ne bi bas prihvatila.
    A taj manjak razumijevanja za suze.... Ne ocekujem od doktora da to razume. Nakon xy godina oni na to otupe i zapravo ih samo zivcira. Jos kod nas.... Nema smisla puno komentirat.
    Violeta znaci nesto se krece. Sritno! Iako mislin da dok ti ne osjecas trudove mozes biti mirna. Ovakvo stanje bi moglo i potrajati. Srica pa si kuci s ne ko babylove zapela u bolnici. Samo polako i smireno. Bit ce sve OK. 😉

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 14:02

Idem sad provat zaspat jer placem vise manje cili jutro...sa stankama....bas mi je slomilo zivce ovo. A dosad sam bila cvrsta i stabilna......al kad promislim o rizicima okrwtanja ili vaginalnog zatka - samo placem.

žena-majka-carica:)

barbs
    08. Rujan 2017. 14:03

Treca sreca, sve smo mi protiv CRa... Barem ja... Ne znam kako druge cure... Ali ako nema opcija, najbolje je ići na CR... Samo eto, dolazimo na ono što se desilo mojoj poznanici...  I što sam već bila napisala... Iz nepoznatih razloga su je htjeli poroditi prirodno unatoč tome što je mala bila na zadak i tek nakon 28 sati je na CR poslali kad i bebu i nju izmučili i kad su mama i teta potegnule debele veze u bolnici... Ja ne znam što je tim ljudima!!! 

barbs
    08. Rujan 2017. 14:04

Treca sreca, idi odmoriti!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.