Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    08. Rujan 2017. 20:46

Buba_mara

Treca bas mi je za sto to moras prolaziti :( al bit ce sve u redu
    Moj danasnji preglednarucena u 12:30 dosla na red u 14:00 sestra mi kontrolira tlak a dr vice daj jos tu jednu sto je ostala ne mogu vise raditi! Ja kontan vrime mi je za ctg (37+5) ali ne skinite se, lezite, zatvorrni ste, obucite se! WTF! prosli put sam bila otvorena a sad se odjednon zatvorila, nakon doslovno 5 minuta izasla van! Jedva cekan da mi stigne bebica da ne moran vise tamo vrime gubiti

bas mi je fascinantno kakvih sve doktora ima.. buba mara i treca sreca.. sva sreca pa smo svi na kraju i ubrzo cemo se maziti sa nasim malim smotuljcima i nadam se zaboraviti sve negativno..
    pa nije da ste dosle bzvze na pregled.. covjece donjet cete novo bice u ovaj svijet.. ima da nam ljube tlo pod nogama i dizu spomenike.. pa i njih je netko rodio!! jadne te majke...

08. Rujan 2017. 20:52

Ipak smo jeli griz..kuhala sam ga...i jos mi je ispo pregust pa se nisam bas ni najela😑 
    Budem popravila ljutim cipsem😂😂😂
    Sad mi dragi reko da napravim popis stvari sto ce trebat za Luciju (prvi put ju je imenovao-do sad je bila beba i dijete) odmah mi se zatoplilo oko srca😊  ugl. kaze da napravim popis a ja onak: ja taj popis imam vec dva mjeseca😂😂😂😂 i to razvrstano sta u ljekarni, sta u dm-u, sta od odjece itd..
    Malo se zbunio😂 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

08. Rujan 2017. 20:53

A bas, kakvih doktora ima😑😑 ko da su s neba pali a ne da ih je netko rodio.

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 21:00

Sanjchi super za dragog....a jesi mu odgovorila 😅 sta je mislio da ces njega cekat za popis.

žena-majka-carica:)

MY_life <3
    08. Rujan 2017. 21:05

I_me nije da ocekujem da cu istog trena doci na red al jbm mu bar me pregledaj kako triba ili me ne narucuj da se patim tamo u cekaoni bezveze uh uh uh...al proci ce i to :)

MY_life <3
    08. Rujan 2017. 21:07

Glavno da sam ja izvadila svo moguce suđe iz kuhinje i krenila ga dezinficirat i ribat zajedno sa kuhinjskim ormaricima 

08. Rujan 2017. 21:10

Treca, hahah a valjda..on je inace tip osobe koja sve obavlja u zadnji cas pa je valjda mislio da ce i ovaj put😂 al zeznula sam ga, ja spremna s popisima (za svako mjesto posebno) vec odavno😀 sad i on pokazuje nervozu i nestrpljivost, kaze da jedva ceka da se sve zavrsi i uredi da kad Lucija dode da sve bude cisto i uredno😊

08. Rujan 2017. 21:11

Buba_mara

Glavno da sam ja izvadila svo moguce suđe iz kuhinje i krenila ga dezinficirat i ribat zajedno sa kuhinjskim ormaricima

Krenulo je krenuli...ono manicno ciscenje😂

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 21:14

Daaaaa 😅 komicno mi je to "gnijezdenje" 
    Mene bilo pred koji tjedan isto uhvatilo samo tako
    muz stao pa gleda sta mi je (inace perem prozore svako prijestupne a ovaj mj sam ih usjajila jedno 4 puta.....nevidjeno 😆)

žena-majka-carica:)

• Vicky
    08. Rujan 2017. 21:15

Lezim i gledam svoju Avianu kak ima tjelovjezbu u trbuhu. U utorak sam bila u depresiji,jer mi je ginic rekao kako se nije okrenula i jos je nekako potkoso bila i da se najvjerojatnije nece ni okrenut.  U srijedu navecer od 19-23,je imala show u trbuhu i cak sam se uplasila da nesto nije u redu,jer nikad tako dugo nije bila aktivna. I jos k tome joj pupcana vrpca ide oko vrata. Panika!!! Jucer dodjem u bolnicu na pregled i gle cuda okrenula se. I sad si mozgam,gledajuci u trbuh koji se razvlaci na sve strane, valjda se nije ponovno okrenula na zadak. Valjda cemo jos tih dva i pol tjedna ostat u komadu,jer kolko se mrda mislim da joj je dosta biti u trbuhu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.