Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Rujan 2017. 16:42

Sretna, hahah...ajde tu sam mrvicu naprednija od tebe😅 kindac je spreman, dio posteljine..za bolnicu dosta toga...ali stignemo jos😀 
    Violeta, mozda bude danas-sutra...😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 16:44

To je sve sta mi je rekao...da odem nanovo u rodiliste kod drugog dr. Kad sam bas na ovog potrefila danas. A trebala sam vec imat ugovoren CR i mozda vec lezat na odjelu u miru cekajuci zahvat. Jbg....losa sreca.
    minus je sta moj privatni (vec 2 god) ne radi u rodilistu...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 16:47

Ja sam u tim tjednima ko sretna....imala tonu sveg po kesama a prat i sortirat krenula tek u zadnji cas. Evo jucer sam navecer peglala posteljinu za chicco kolijevku i navlaku za jastuk za nosenje bebe...i umetak za as. Bas ono zadnji zadnji cas (kontala sam da danas ostajem u rodilistu) 

žena-majka-carica:)

luce <3
    08. Rujan 2017. 16:54

Treca_sreca stvarno nevjerovatno... Pa di te bas taj debil potrefio... Med. sestri nemoj ni spominjat da si bila nego reci da si izgubila uputnicu i reci da ti treba nova.... 

barbs
    08. Rujan 2017. 17:02

Treca sreca, nema ona sta fantazirati za tu prokletu uputnicu!!  Ako treba se izderi na nju jer kad je netko fin onda si doticne svaaaaasta dozvoljavaju... Cim zube pokazes etooo, sve ti daju, sve fine prema Tebi ..
    Sretna, preslatka robica...
    Meni je samo torba za rodiliste spremna 
    Violeta, drzi se i odmaraj .. i cekaj znakove 
    Rekla sam muzu za tebe i sad ga je vec panika pocela hvatati HAHAHAHAHAHHHAHHA

• Bebushka
    08. Rujan 2017. 17:02

treca_sreca

Javila familiji al nazalost nemamo veza i vezica….to ti je sranje 😟 kad ti zdravlje diteta ovisi znas li nekog! A u trecem mileniju smo….najbolje da u plje odem radjat. Apsurda majko mila.
    Maca - da….jes vidila koja vjerojatnost…briga me s drugom dijagnozom, ali bas s ovom dg naletjeh na "krivog"……zvala sam svog dr i rekao mi je da uzmem novu uputnicu i opet u rodiliste….al tek u pon popodne mi je soc gin (danas nije radio uopce) i onda u utorak ujutro rodiliste….ako dozivim dotad 2u1.
    Plus valjda mi soc gin sestra nece pravit probleme (mozes mislit!) za dat novu uputnicu jer ona mi je nekidan isto popovala kako bi ona radjala zadak vaginalno samo da ne ide na CR.
    A jesu se nasli ekipa oko mene!!!
    Belle, eh da nije 20 + tis kn…..

Mozda da provjeris kojim danom je ko u TA da opet ne naletis na njega!! Sestra na recepciji bi ti mogla to rec, meni je bila ok ljubazna, znam da je utorkom dr kosovic a sridom vulic u desnoj ambulanti, kosovicka mi je bas digla paniku oko prijevremenog poroda tako da ona vjv ne bi riskirala sa zadkom...
    I ako ti je D1 uputnica ne zaboravi ju iskopirat pa ju mos koristit visekratno...iako ti svi drzimo fige da ce ti tribat jos samo ta jedna!

barbs
    08. Rujan 2017. 17:03

Sta se D1 uputnice moraju iskopirati??  Ja kad sam isla endokrinologu sam joj dala D1 i vise me nije pitala .

• sretna
    08. Rujan 2017. 17:20

Ja sam s L samo jednom dala tu D1 uputnicu i vise me nisu trazili

08. Rujan 2017. 17:42

Dena...nadam se da ste ti i maleni lavic dobro i da se onaj strasan broj cijevcica smanjio...❤

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

panica
    08. Rujan 2017. 17:48

Treca, definitivno saznaj kad koji radi i odmah sljedeci tjedan se nacrtaj kod nekog skojim ces dogovoriti cr 
    Da li je kojoj od vas mjerena zdjelica da se vidi kolika beba moze proci, danas sam cula od jedne zene za to jer je ona isla na carski jer su joj kao rekli da ne moze roditi dijete vece od 3,5 kg, a drugo dijete su joj htjeli orirodno jer je procijenjeno na 3100, ali je povukla vezu za cr i dva dana poslije rodila dijete od 4 kg, toliko o njihovim procjenama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.