Madezi, bilo je nedavno price o njima, danas bila na kontroli i pitala, dakle ovi koji su nam porasli u trudnoci se nece vratiti na staro
Sta se D1 uputnice moraju iskopirati??Ja kad sam isla endokrinologu sam joj dala D1 i vise me nije pitala .
Ne trebaju ako ce ti nakon pregleda dalje davat svoje interne uputnice, al meni su u st rekli da kopiram, original sam ostavila tek u merkuru i sad svaki put dobijem internu za sljedeci pregled, zadnji put sam na vrime skuzila da mi je doktorica zaboravila isprintat uputnicu pa mi je sestra na prijemu isprintala drugu, inace pise da ne primaju bez uputnice pa bi imala problem bezveze...na sve moras pazit
Sta se D1 uputnice moraju iskopirati??Ja kad sam isla endokrinologu sam joj dala D1 i vise me nije pitala .
Ne trebaju ako ce ti nakon pregleda dalje davat svoje interne uputnice, al meni su u st rekli da kopiram, original sam ostavila tek u merkuru i sad svaki put dobijem internu za sljedeci pregled, zadnji put sam na vrime skuzila da mi je doktorica zaboravila isprintat uputnicu pa mi je sestra na prijemu isprintala drugu, inace pise da ne primaju bez uputnice pa bi imala problem bezveze...na sve moras pazit
Kad se sjetim koje probleme mi je ta ista sestra radila za uputnicu za rh (zvala sam 5x i slala i muza i oca da bi mi tek nakon xy pilanja dala novu....) onda se bojim. A slazem se da bi bilo normalno, i da im ne bi trebao bit problem, izdat jedan dodayni faking papir.
al evo za rh mi je mozak popilo dok sam nabavila novu jer sam bila izgubila original.
ako joj sad dodjem da sam izgubila, spalit ce me u top. Nije bas neka njezna i ljubazna.
žena-majka-carica:)
ako joj sad dodjem da sam izgubila, spalit ce me u top. Nije bas neka njezna i ljubazna.
Reci da je stajala na stolu, pripremala si si papire pa ju je mali zalio sokom😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca bas mi je zao da te zapao bas taj dr.. uh... nadam se da ces uspjeti doci do drugoga. Sto se tice uputnice,mozes li mozda muza poslati? Ako je to moguce, nekad takve sestre budu bolje prema muskima..ne znam, palo mi je na pamet... u svakom slucaju, drzi se, nadam se i vjerujem da ce sve biti kako treba
O da, prema muskima se tako nikad nece ponasat,onda nisu hrabre kao prema zenama
Treca sreca ma bas te briga za sestru to joj je posao i mora ti dati, a dali si ju ti izgubila ili nisi to nije njezin problem. Nazalost neke sestre su bahatije gore nego da su primarijusi. Ja po ljeti kad znam biti u Hr ako slucajno trebam s djecom kod dr mrak mi padne na oci jer kad dodjem sestre bi najradje da nismo dosli jer ne znaju u vecini slucajeva ispuniti papire kad je osiguranje iz druge EU drzave. Znaci moje osiguranje sve zivo placa ali rijetko tko zna te papire ispuniti ali glavno da znaju oprati svakog pacijenta kako im dodje.
Treca sreca i sestra i doktor su totalno kreteni ajme... meni je mon doktor danas htio opet uputnicu dat pa sam rekla da vec imam hehe
Ja sam jos doma...sve me boli i pucaju me emocije, posvadala sam se s muzem jer mu treba xy dana za neke glupe sitnice i onda sam se rasplakala. I evo sad sam se otusirala, stavila pizzu gotovu pec, cekam film a on cijelo vrijeme radi po dvoristu i sad je ocistio pec, usiso i obriso pod, i mene ispituje gluposti neke a ja sutim jer stvarno su gluposti i covjek od 30god mora znat sam neke stvari. Valda su me udarili i hormoni i emocije pa sam pukla hehe... Jos mi frendica htjela doci al sam joj rekla da nisam bas dobre volje za goste, kud mi je tesko i sve me boli laganini, bolje da imam mir svoj.
Treca sreca isestra i doktor su totalno kreteni ajme… meni je mon doktor danas htio opet uputnicu dat pa sam rekla da vec imam hehe
Ja sam jos doma…sve me boli i pucaju me emocije, posvadala sam se s muzem jer mu treba xy dana za neke glupe sitnice i onda sam se rasplakala. I evo sad sam se otusirala, stavila pizzu gotovu pec, cekam film a on cijelo vrijeme radi po dvoristu i sad je ocistio pec, usiso i obriso pod, i mene ispituje gluposti neke a ja sutim jer stvarno su gluposti i covjek od 30god mora znat sam neke stvari. Valda su me udarili i hormoni i emocije pa sam pukla hehe… Jos mi frendica htjela doci al sam joj rekla da nisam bas dobre volje za goste, kud mi je tesko i sve me boli laganini, bolje da imam mir svoj.
Ajme Violeta..pravi vrtuljak...jadan muz danas, i narednih dana😂😂😂😂 a moramo priznat, nije ni njima lako s nama😅
Ti sad odmaraj, ako treba, potjeraj muza na drugi kraj kauca i uzivaj u filmu😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji