Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    08. Rujan 2017. 12:43

Kad je zena otvorena 3-4 prsta, svako koliko su cca trudovi? Jel se moze to generalizirati ili je kod svake drukcije? 

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 13:04

Skoro 20 strana...ide to vas.
    Pretuzno ovo sto se dogadja Dena tebi i muzu. Nadam se da je oper zahvat bar malo pomaknuo stvari nabolje, a da je shok - naravno...svakoga bi takva dijagnoza "plesnula" kao grom iz vedra neba. Ako imas opcije, za razgovor sa strucnom osobom da ti pomognu da ne upadnesh u depru...nemoj se sramit. I najstabilniji ljudi pod takvim stresom "padnu" a malecni te treba....i muz. Cuvajte se <3

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 13:06

Maca nadam se da je najgore iza vas, da je muz uskoro na sigurnom skroz...da i ti mozes odahnut.
    Violeta znaci tebe cekamo iducu... Svaka cast sta si tako cool:) 

Kiki156
    08. Rujan 2017. 13:13

Opaaa Violeta stize malisa brzo znaci! 😊 Super, samo ostani tako cool i lijepo prati situaciju! 😃

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 13:13

Ja sam dosla pred 2h s pregleda ali evo jos dolazim sebi.
    Oplakala sam lijepo posteno i to me doktor pokudio "sta placem ko malo dijete" a ja od muke nisam drugo znala sta bi...suze same isle.
    Htio je okretat dijete, i kad je vidio da ja nisam suglasna "oprao me"....sve pet, iskusan je on, ali meni se ne riskira zdravlje mog diteta. Kako mi drugu opciju nije dao (carski nije htio podrzat, jer to po njemu nije velika beba i ja nakon diteta od 4ipol kg navodno mogu rodit bilo sta) rasplakala sam se..i lipo otisla kuci nista pametnija, nego samo prestrasena i sludjena. Ako me uvate trudovi picim na hitnu i molim boga da stignem prije nego beba udje u porodjajni kanal....da se jos uvik stigne CR.....ako ne bude opet neki nadobudni dr u smjeni, onda san stvarno nagrabusila. Tako me straaah (za bebu, ne za mene) nemate pojma 

barbs
    08. Rujan 2017. 13:16

Treca sreca, aaajmeeeeeeeeeee.... NEMAM KOMENTARA!!!  u danasnje vrijeme da bi riskirali umjesto da naprave ono sto trebaju!   ZGROZENA SAM!!!  Ne znam sto da ti kazem jer bih i ja k'o malo dijete plakala..

Kiki156
    08. Rujan 2017. 13:17

Treca sreca ajme grozno! Jesi to u bolnici na pregledu bila? Ti doktori bas znaju biti tasti! Moja frendica kojoj je beba isto bila na zadak je bila na tom okretanju, isto je rekla da nije imala izbora al mala se na kraju nije okrenula. Navodno to rijetko uspije. Al cemu fors ako mama ne zeli i boji se?? I jos te onda ide oprat, ma mislim stvarno! 

violeta1
    08. Rujan 2017. 13:20

Sanjchi mozda i Barbs prije mene nikad ne znas hehe.. evo kod mene je stanje isto, nista nije se promjenilo.
    Treca sreca zao mi je jako i ne mogu vjerovat da je doktor tako glup. Kod nas u selu u 3mj zena je isla na zakazan carski jer je mali sjedio. Zasto toliko zeli porod prirodni? Pa jel nije carski sigurnije? Joj Boze. Mogli ste dog termin za carski i sve u redu. A da pitas za drugo misljenje? Ili odite muz i ti kod doktora na razgovor i dogovor. Jaoo pa frendica iz Svice je isla na dogovoren carski jer je prvi prirodni porod bio tezak i rekla je nikad vise i drugi je isla carski i kaze bilo joj je milina spram prvog, a sve je bilo u redu s bebom vec eto lakse joj je bilo carski rodit i dokotri su joj svasta govorili ali ipak je isla na carski

treca_sreca
    08. Rujan 2017. 13:24

On je izricito protiv carskih (35god iskustva, stariji doktor) i eto....upala sam bas u njeg. A svi su mi govorili "ma ne brini, ionako ti nitko osim dr.V nece ni u ludilu pustat vaginalno to radjat - a za njeg je poznato da voli okretat...tj pokusat okrenut" pa ako ne uspije - "nikom nista" ?!?! Kao da je ulog malen. Jao jeza me hvataaaa. A nemocna sam. Sad mogu samo cekat trudove a znam da je naopako:(

08. Rujan 2017. 13:26

Treca sreca, nemam rijeci za te doktore!!
    Uzas! 
    Ne znam sta bi ti rekla...u pitanju je sigurnost tebe i bebe a oni ping pong igraju s vama, sramota!
    Pokusaj razmisljat pozitivno...❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.