Barbs ma sta god mi se prvi put desi ja se uplasim pa tako i proljeva
Zar zena ne moze reci da zeli carski, posebno u tim situacijama nije mi jasno uopce ?
Jedna poznanica je dog carski jer ju je bilo strah poroda ! A ne tek u situacijama na zadak kad je beba .. svasta
Molite za mene da ne budem toliki baksuz…
ma smijesno je sto ja koja inace sam protiv CR, sad se toliko "borim" za nj….tj ne da se borim jer sam ocito potpuno nemocna posto nemamo veze i vezice…nego ga "zelim"……apsurd. Tko bi si zelio operaciju di te razrezu i ne mozes hodat tjednima ko covik……kao da ja to iz hira hocu jer je eto cool
Daj zovi Paladu i reci mu sta je ovaj reka i moli ga za pomoc. On to sigurno moze sredit. OK je malo naprasno al ko te pita kad je beba u pitanju. Nekad nemas izbora nego se ponasat ko djikan.
Treca sreca, uzas jedan..alibkao sto kaze Mamuka, zovi tog doktora i reci mu kako stvari stoje. Pa mislim da je danas, u 21.st. izbor na mami kad je rijec o tako necem???
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Elena, ja nazalost nisam upoznata s time da se mozes dogovoriti za CR samo jer te strah poroda... To ne prakticiraju kod nas... Moras imati bolji razlog...npr ZADAK!!!! Ili neka hitnoca...
A ne brini se za sracku Ako cemo iskreno ja sam ju jednom imala 7d u trudnoci.... Ne bas svaki dan ali npr 2 dana bi me drzala... Sve lagano bih jela... I prestalo bih... Slijedeci dan nisam mogla na wc i vec teze pojela... Opet slijedeci dan-dva proljev... To je vec bili zabrinjavajuce... Ali se smirilo jer sam krenula paziti sto jedem..
Treca sreca- sigurna samo 100% da se radi o kretenu Vukovicu! Kad si nekidan napisalla da ides u bolnicu htjela sam ti rec samo moli da na njega ne nabasas ali nisam te htjela strasit a sad sam sigurna da si bas na njega naletila. Nazalost o tom doktoru znam sve jer igrom slucaja poznam mu zenu(bivsu!) i njegovog jakog dobrog prijatelja koji mi je pricao sve o njemu. Uglavnom taj nikad u zivotu nije napravio carski i hvali se na sva zvona s tim. On je valjda jedini kreten u Hrvatskoj koji se ponosi time kako on porada djecu na zadak, i kod njega nema sanse za carski. Taj njegov prijatelj mi je rekao sta ne ides kod njega privatno na preglede pa kad dodes rodit on ce bit super prema tebi a ne kad dodes a nezna te onda ga nije ni briga. Zamisli????!!! Tako sam se na mrtvo posvadala s tim njegovim priajteljem( da se razumimo taj radi s mojim tatom pa smo se svi nasli na nekoj festi). A da ne govorim da je za vukovica poznato da je pjanac zato ga je zena i ostavila.
Trazi drugog doktora, trazi od svog gin potvrdu di pise da MORAS na carski, bilo sta al ovog kretena izbjegni!
url=https://daisypath.com]
Treca sreca- sigurna samo 100% da se radi o kretenu Vukovicu! Kad si nekidan napisalla da ides u bolnicu htjela sam ti rec samo moli da na njega ne nabasas ali nisam te htjela strasit a sad sam sigurna da si bas na njega naletila. Nazalost o tom doktoru znam sve jer igrom slucaja poznam mu zenu(bivsu!) i njegovog jakog dobrog prijatelja koji mi je pricao sve o njemu. Uglavnom taj nikad u zivotu nije napravio carski i hvali se na sva zvona s tim. On je valjda jedini kreten u Hrvatskoj koji se ponosi time kako on porada djecu na zadak, i kod njega nema sanse za carski. Taj njegov prijatelj mi je rekao sta ne ides kod njega privatno na preglede pa kad dodes rodit on ce bit super prema tebi a ne kad dodes a nezna te onda ga nije ni briga. Zamisli????!!! Tako sam se na mrtvo posvadala s tim njegovim priajteljem( da se razumimo taj radi s mojim tatom pa smo se svi nasli na nekoj festi). A da ne govorim da je za vukovica poznato da je pjanac zato ga je zena i ostavila.
Trazi drugog doktora, trazi od svog gin potvrdu di pise da MORAS na carski, bilo sta al ovog kretena izbjegni!
Djizsss za ovog nisam cula jos. Sricon!
A ma triba zvat Paladu i rec mu. Koliko sam cula lik je stvarno normalan i dobar pa nek on nesto sredi. A ovaj ludjak nek poradja svoju kcer na zadak prirodnim putem. Mislin kakvi su to fetisi i psihijatrijske dijagnoze.... Uzas!
Maca ima li vijesti o tati?
Vidim da se tamo stvarno to zakuvalo al cini mi se da ipak ima nacina i da se izbjegnu problemi. Bit ce tata dobro. Samo se malo smiri jer od stresa ti je i migrena dosla. Tata je morski vuk ne moze njemu Irma nista 😉😉
A ma triba zvat Paladu i rec mu. Koliko sam cula lik je stvarno normalan i dobar pa nek on nesto sredi. A ovaj ludjak nek poradja svoju kcer na zadak prirodnim putem. Mislin kakvi su to fetisi i psihijatrijske dijagnoze…. Uzas!
Vidim da se tamo stvarno to zakuvalo al cini mi se da ipak ima nacina i da se izbjegnu problemi. Bit ce tata dobro. Samo se malo smiri jer od stresa ti je i migrena dosla. Tata je morski vuk ne moze njemu Irma nista 😉😉
A danas nema jos nikakvih vijesti em zbog vremenske razlike em zbog toga sta in je s intrenetom sranje. Reka je da ce me probat nazvat danas oko 19 h pa da vidim kakve su novosti. A je dobro se zahuktalo al nadam se da oni znaju najbolje di ce se sklonit!
url=https://daisypath.com]
Sjecate se one moje prijateljice koja je isla rodit kod Podobnika? E pa ona je trebala rodit u Merkuru i beba je bila na zadak i rekli su da ju nece na carski jer nije prvorotkinja. Kao samo prvorotkinje idu na carski ako je na zadak. I tako su oni njoj rekli da ne dolazi u obzir carski i da ce radjat vaginalno...tako je odlucila otic kod Podobnika i platit carski. Ja sam se isto sokirala, mislila sam da zadak po defaultu salju na carski. 😱
Treca ne znam jel postoji mogucnost da kod nekog drugog doktora budes?
A ma triba zvat Paladu i rec mu. Koliko sam cula lik je stvarno normalan i dobar pa nek on nesto sredi. A ovaj ludjak nek poradja svoju kcer na zadak prirodnim putem. Mislin kakvi su to fetisi i psihijatrijske dijagnoze…. Uzas!
A danas nema jos nikakvih vijesti em zbog vremenske razlike em zbog toga sta in je s intrenetom sranje. Reka je da ce me probat nazvat danas oko 19 h pa da vidim kakve su novosti. A je dobro se zahuktalo al nadam se da oni znaju najbolje di ce se sklonit!
Aha. Ma znaju naravno. Je da je stvarno jaki uragan al sigurno kapetanu i posadi nije prvi. Boga na pomoc i bit ce to dobro. ❤
Belle ti si nesto pisala da ces od sada ici kod nekog doktora na Sv. Duh koji dolazi i u tu privatnu kliniku di si do sad isla. Jel to onda nastavljas kao privatno kod njega na Sv. Duh ili kako? Zanima me jer ja ne znam gore doktore pa skupljam info gdje ici.
A sto se frendice tice i ja bi isto na njenom mjestu, naravno tko moze platit...srecom da je ona mogla.
Treca sreca ja bi nakon ovog Macinog posta napravila sve sto mogu da dodem do drugog doktora. Ovaj je neki sadist ocito!
Sortiraj odgovore
Najstariji