Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    08. Rujan 2017. 12:23

Rekli su mi da pratim trudove na sat, a ne na sat vremena pa da idem za bolnicu. Krivo ste me skuzile😉

barbs
    08. Rujan 2017. 12:24

Sretna, aaaa ocito cu morati manju vel kupiti  Znam da kilaza nema veze s duzinom ali npr moje frendice su rodile bebice od 52-53cm...
    Violeta, aaaaa to je vec druga stvar... Sretnoo!! 

violeta1
    08. Rujan 2017. 12:26

Suncokretica inace nisam neki panicar, mislim da panika samo stvara probleme nepotrebno pa uvijek u teskim situacijama imam hladnu glavu. Tako da moram bit smirena, pratit situaciju... Al.zato moj muz je uplasen za oboje. Jedva cekam da ga vidim jer preko telefona je zvucao uplasen i zbunjen

violeta1
    08. Rujan 2017. 12:28

barbs

Sretna, aaaa ocito cu morati manju vel kupitiZnam da kilaza nema veze s duzinom ali npr moje frendice su rodile bebice od 52-53cm…
    Violeta, aaaaa to je vec druga stvar… Sretnoo!!

Ja sam 56 najmanje uzimala..A lako se kupi manje ako ovo bude bas veliko. Imam par bodica 50 sto smo dobili

barbs
    08. Rujan 2017. 12:32

Violeta, ja imam i manje  jer je sestricnin mali bio stvarno mali!!  Ja cu kupiti za svaki slucaj nesgo manju robicu za izlazak pa cemo vidjeti.. mada uvijek mogu muzu reci da ide kupiti 
    Mislim da mi je tlak pao... Malo mi se manta..
    Aaaaaa muskarci ...  Oni su gori od nas.. Tako da ti vjerujem da ti je muz bio pogubljen, Violeta 
     Kao sto sam bila napisala, dosao me traziti na wcu po noci jer me nije bilo 5 min  a u nedjelju mi je reko: nemoj slucajno da se sada porodis da ne morađ do Pule 200/h voziti 

• sretna

Ja cu pripremit i 50 i 56 za izalazak pa cu vidjet kolko ce biti dugacak kad se rodi i onda reci sta da donesu

barbs

sretna

Ja cu pripremit i 50 i 56 za izalazak pa cu vidjet kolko ce biti dugacak kad se rodi i onda reci sta da donesu

Tako sam i ja planirala 

08. Rujan 2017. 12:35

Ajme Violeta...a na koju sam se ono ja kladila da ce prije, tebe ili Barbs? 😂
    Belle hvala na info! Do kad traje akcija? Moram ionako ici tamo jer nisam ih vidjela uzivo pa moramo ic probat itd

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    08. Rujan 2017. 12:38

Sanjchi, na meeneeee!!  Ja sam odmah rekla da ce Violeta

08. Rujan 2017. 12:40

barbs

Sanjchi, na meeneeee!!Ja sam odmah rekla da ce Violeta

Hahahhahaa....eto zeznula sam se😂😂 ma tko god, neka bude sve u redu i neka prode sto brze i bezbolnije😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.