Treca sreca vidis o postporodajnoj depresiji nisam ni razmisljala, uh nadam se da nas nece uhvatit ili da nece biti jako izrazeno
Barbs kod tebe je guzva i zato ti svi smetaju, ja sam do 15h svaki dan sama, baka je doma ali ni ne vidam ju. A ta pitanja uf moras imati bas debele zivce. Kud ti je tesko, jos i oni svi tu bla bla bla... Samo ignoriraj i ako preteraju odbrusi im hehe 😊 Meni je i dalje ne pojmljivo koliko su muzevi roditelji lijeni, svaki dan se cudim kako mogu bit takvi, doslovno oni rade samo na poslu. Doma dr.... k.... (oprostite na rijecima ali drugacije se ne moze opisati). Sad su kolegu platili da cijepa drva, a covjek je star kao moj svekar i rade skupa..al mom svekru ne pada na pamet ista radit. Fasada od kuce im je uzasna, treba krecit, sve je boja otpala jer pametna svekrva kreci s unutarnjom a ne s vanjskom, ali njoj to ne smeta. U subotu ja vise nisam mogla gledati paucinu na ulaznoj kapiji koliko ima pa sam pomela i ocistila a oni svakuuu vecer sjede pored te prljave i pune paucine kapije i njima to ne smeta 😨😨😨 Ja ne razumijem da ljudi mogu biti tako prljavi i lijeni, a kako njima nesto reci, nego sama ocistim jer mene je sramota da netko dolazi i gleda nered u dvoristu. Mi nemamo fasadu na nasoj kuci i kad moji gosti dolaze moraju vidit njihovu fasadu i iskreno mene je sramota jer kao kod nekih najsiromasnijih izgleda sve. Ne mogu razumjeti takvo ponasanje..evo vec 5 godina ja svaki dan gledam i cudim se i jos ne mogu shvatiti takve ljude
Sada u Petak idem na utz pa cemo vidjet. Sad mi po kalendaru pise da sam 8 tj i 3 dana al vidjet cemo nadam se da je sve oke posto imam mucnine i povracanje
Violeta imam takve i ja...kad trazis od njih nesto, ko da si ih trazio bubreg. Sad sam poslala svekrvi poruku jel ima kod njih koji skart kabal da si spojimo TV gire u sobi jer je dragi nas ostavio na moru, samo je resiver ponio. Ako ima da ne kupujem... Odgovor je: dodi si pogledat😒😒😒 aj onak...mislim stvarno...
Barbs...jos malooooooo😅 strpi se jos malo a onda kljuc u vrata i uzivaj u soliranju😀
Kristina...nadam se da ce sve bit OK...u najgorem slucaju, uvijek mozete opet pokusat...😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A za neurednost...mislim necu ni pocinjat jer cu se samo nazivcirat...hahah...ebo primjer: imas doma perilicu suda i najedes se, i tanjur stavis na perilicu da tak stoji par sati..i gledas u njega i kak muhe se skupljaju..a perilica prazna, samo treba otvorit vrata i stavit tanjur unutra...😑
Sanjchi uh oni tebi makar kazu da dodes viditi, muzevi roditelji nemaju nista, sta god ih pitas oni nemaju pa ja vise njih nista ni ne pitam. A to za prljavo sude haha pa tak je i kod njegovih 🤣 kad god muz ide tamo ja znam da je bio po mirisu, kuca im smrdi i ako bude 10min tamo sve mu se uvuce u odjecu, a da ne pricam o paucini, prasini, prljavstini, mrvicama po podu, neredu...kupatilo ne zrace, u kupatilu je tolika vlaga i smrad..ma joooj.
Ja ne kazem nisu ni moji precisti, i nadem ja zamjerku i mami svojoj za kucu, ali za muzeve roditelje su cistunci i moje kad god nesta pitas oni imaju, posudit ce il ce nam dat. Jucer tata moj zove dali smo dovezli lim za kapiju ako nismo on ce da mi ne vozimo u novom autu on ce sa sluzbeni. A muzev tata ima drlog od auta i nije mu palo na pamet rec da ce on otic po lim da mi ne vozimo u novom autu. Ja sam jako realna osoba i nikad muzu nisam svoje dizala u nebo iako spram njegovih su divni, a njegove roditelje bas ne mogu smisliti, dok muz s mojima se bas slaze i voli bit kod njih i s njima radit i druzit se, s tatom posebno se druzi,prica, kad idemo ujutro u grad uvijek meni kaze zovi tatu na kavu da idemo jer ujutro moj tata je vecinom negdje na kavi s ekipom s posla. Jedva cekam dan kad cu otici iz ovog dvorista... ja da moram s njegovima djelit kucu, ja bi bila na psihijatriji 😂😂 ili bi otisli ili bi se rastala haha
Kako sam vecinom sad sama i dosadno mi je pa tak upustim se u razmisljanje o ljudima oko sebe...i mislim da cu si morat naci zanimaciju dok se bebac ne rodi hehe...jer ak nastavim razmisljat mogli bi se uskoro selit odavde hehe(samo da su financije bolje digli bi mi sidro davni dana)
Hahha Violeta...tocno znam kak ti je...ja sam ludila tri godine dok smo zivjeli zajedno i sad kad smo sami, bas mi je super. Samo cijeli dan mi se vrti po glavi: kad rodim, necu ih se moc rijesit😑 svaki cas ce dolazit, navracat, zvat...jooooj...e najradije bi pobjegla u drugu drzavu rodit pa se vratit kad mala bude godinu dana😂
Kako sam vecinom sad sama i dosadno mi je pa tak upustim se u razmisljanje o ljudima oko sebe…i mislim da cu si morat naci zanimaciju dok se bebac ne rodi hehe…jer ak nastavim razmisljat mogli bi se uskoro selit odavde hehe(samo da su financije bolje digli bi mi sidro davni dana)
Ja sad perem sude i razmisljam si, sad kroz tjedan dana ce se kuhinja slozit i trebat ce ju oprat i ocitit itd. A ja se jedva sagnem da dignem nest sta mi je palo na pod😂😂 i bas me zanima hoce se sveki ponudit da dode ocistit ju, jer zna da se ne smijem naprezat. Ak ne, opet cu zvat zenu onu da mi dode ocistit...
Bas ima razlike u posljednje vrijeme: kad sogor pomaze sogorici onda se ona dobro udala a kad ja kazem da je moj dragi nesto napravio mi, onda sam ja lijena😒
I me, bitno da je s bebom sve u redu... Buhtlica mala!! a 14.ces znati na cemu si...
Kristina, sretno!!
Violeta, eeeee daaaaa... Kad smo same imamo PREEEEEVISEEEEE vremena za razmisljanje... Zato sam i ja nervozna... Druzim se u 90% slucaheva sa +80 ekipom i sve sto kazu,naprave, pitaju me nervira... Ali s razlogom jer njihov sin ne odg na pitanja kao: gdje ides!? Sta radis? Pa ne znam zasto bih JA trebala to tolerirati....
A o neurednosti necu ni prokomentirati... Zgrozim se i nazivciram.... Jos kad muz krene hvaliti svoju mamu mi dodje da se ispovracam kad se sjetim da u 90% slucajeva naidjem kod nje na kaos... Kad odluci pocistiti ucini to kvalitetno, ali djaba joj sve to kad VIDIM cijeli kaos tjeeeeeeeeeednima prije..
E da Barbs..kad te netko "tko ti nije nista" pila s glupostima, normalno je popizdit😅
Sortiraj odgovore
Najstariji