Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angel03
    06. Rujan 2017. 10:05

Ha ha ha, sanjchi, preslatko izgledas!
    Super mi je sto smo sad sve prave trudnice, nema vise onog da ljudi ne znaju dal sam stvarno trudna ili nisam... cak me neki dan zaposlenica u banci zvala da dodjem preko reda.
    Evo jos 10tak min i biti cu gotova, jeee! Samo se zbilja nadam da ce i nalaz biti dobar jer ja OBOZAVAM gumene bombone i bilo bi mi tesko bez toga (sve ostalo da izbacim bi bilo ok).

06. Rujan 2017. 10:14

Angel mislim da si me zamjenila s Barbs😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    06. Rujan 2017. 10:16

barbs

Malena, nisi nam napisala nista o svom pregledu????

Ma toliko sam se izivcirala da mi se nije dalo prisjecati. Cekala sam od 8 do pol 11 na pregled koji je trajao 5 min s oblacenjem. Riknuo im je uzv pa se stvorila guzva i nikako doci na red.
    Ugl gledao je malenu na uzv, sve je ok, 3100g (nadmasila brata). Nije me gledao vaginalno, razumljivo, bez trudova nema daljeg otvaranja, pa kad budu trudovi javit cu se u radjaonu. Rekao je da ne dolazim prerano, da budem doma dok me ne krene bas jako boljeti, jer je trudnoca sasvim uredna. 😊

• M@lena
    06. Rujan 2017. 10:27

Dena, javljaj nam novosti.

• M@lena
    06. Rujan 2017. 10:28

Dena, javljaj nam novosti.

Barkleys
    06. Rujan 2017. 10:33

Znam da ste sve već pisale o Mustelinoj akciji, ali izgleda da su ju produžili, pa evo možda nekome pomogne. A doniješ i medu! :)

Zbog velikog interesa, <3 Ljekarne Salus iz Varaždina cijeli rujan imaju akciju Mustela 1+1 GRATIS, a za dvije kupljene akcije roditelji dobivaju za dijete MUSTI medvjedića 🐻 na dar. Svoje omiljene Mustela proizvode možete kupiti u ljekarnama Salus, a roditelji koji nisu iz Varaždina, proizvode mogu kupiti online u njihovoj web trgovini. :) 

Link za kupovinu online: http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/proizvodjaci/mustela/…

Barkleys
    06. Rujan 2017. 10:36

Joj kako je čudan post, a samo sam kopirala tekst s FB i bio je jedan link.

Inače, mene je judtros dočekao šok. Pukao mi je jastuk za trudnice iz LIdla. :( :( :(
    Probudila sam se, a ono krevet pun pun malih kuglica. Znam, nisam očekivala da će biti ko zna kakve kvalitete, ali da će bar izdržat trudnoću sam mislila. A i baš sam se navikla na njega, kako ću saaad? :(

06. Rujan 2017. 10:46

Hedgehog...po novi u ducan😅

violeta1
    06. Rujan 2017. 10:52

Jutro cure...mi smo danas spavali duze hehe a nocas sam se samo 1 ustala na wc, koje divno cudo 😊😊
    Ja ne znam jel.mene pucaju hormoni, al.osjecam se tak zeljno paznje i ljubavi, tuzno, jos svi ti bolovi koji su stalno prisutni jos vise me to zdrma, samo bih da me muz grli. A on od vikenda.je stalno u pogonu, petak i sub stalno svirao, u ned imali goste, sad ovi dana radi pa poslije posla cijepa drva. I umoran bude jako. Pa mi i glupo njega napadat da me stalno mazi, iako sinoc je mazio pupu i pricao mu, pa mi je rezo nokte ajmeee nikad vise haha uspio je cak 4 i onda me malo jace zarezo pa mu nisam dala da dira vise i nekako sam ja uspjela. 

06. Rujan 2017. 10:52

Mene moj isto zivcira...sav je nekakav mekan, vise nije cvrst i jedva se namjestim..sav je nekud nesto😒 a to valjda normalno, kolko para tolko muzike..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.